tattoos self-portrait.

någon favorit? 1, 2, 3 eller 4? c:
 
har precis tagit dessa bilder! eller ja för en halvtimme sen typ. Blev faktiskt riktigt nöjd! Fast mitt hår är lite ajsdkaasfhj så fick platta det i mitten av fotograferingen. Älskade mitt rum vid detta tillfället (bor i källaren, kallt och skönt ♥) för hade två små smala fönster ovanför mig, därav ljuset, love it! ♥ Också så skaffade jag några tatueringar, lite olika sådär 😉
 
Iaf så tänkte jag höra med er också, ni har kommenterat att ni vill ha foto/redigering/design tips, vilka tips vill ni ha? T.ex foto, självporträtt-tips, motljus tips m.m? Redigering, vilken slags redigering? Någon speciell redigering eller ska jag gå igenom någon cool effekt i photoshop eller förklara hur något fungerar? Och design, vill ni veta något speciellt? Hur man gör si och så? 🙂
KOMMENTERA! så fixar jag det, jag lovar! c:
0

62 reaktioner till “tattoos self-portrait.”

 1. Skriv gärna om lite olika tips på bra och fina actions, och hur du brukar redigera kurvor och sådant på olika bilder! Du kan ju lägga ut lite olika bilder med olika redigeringar, och skriva hur du redigerat dem också :))

  0
  1. okej, tack för att du kommenterade vad du ville se! 😀 ska försöka fixa ett inlägg med bra actions, hur jag redigerar kurvor och före-efter bilder samt skriva vad jag har redigerat i de bilderna c:

   0
 2. Haha jag vet hur det var när man gick i skolan. Då klagade man som bara den över de där tiderna… Nu vet jag bättre och kan lugnt säga att jag saknar det. Så NJUT av skoltiden!
  Yes, jag får blogga när jag har tid och ork. Ska försöka tidsinställa några nu under helgen också.(:
  Vill du tatuera dig?(:

  0
 3. Kim är Bambi ute på hal is som betjänt på hotell Indigo. Det är strängt förbjudet att peta på hotellgästers saker, utnyttja hotellrum för eget bruk och smita in med hjälp av all-kortet som endast får användas i nödlägen – t.ex vid sjukdomsanfall inne på ett hotellrum och personen i fråga inte själv kan släppa in personal. Allt detta är inbankade regler från dag ett. Men vad gör man när man är så fy-helvetes-kissnödig att Gud gråter blod och glassen på serveringsbrickan smälter?
  Kim gör något hon sent får ångra…eller?
  Nyfiken? Läs mer:
  BelieveThis.blogg.se

  0
 4. Svar: Tack så jättemycket!! Ja haha lite sommarlängtan får man.
  Gud vad fin bloggdesign, vill jättegärna veta hur du har gjort den! 🙂
  Kram

  0
  1. ja det får man verkligen! c:tack! :’D menar du headern? 🙂 Jag har först använt mig av ett rosa lager där bak, sen använt mig av ett pattern, sen gjort vita ramar med kant, sen lagt till bilder och diverse, hehe lite svårt och förklara 😉

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *