summer come back.

hahahah, mina miner på en del man bara, oooooookej. men iaf, från sommras.
 
och ja vet kalle var såhääääär tjock stackarn hehe (han var väldigt tjock när vi fick hem honom så ja..) sen hade han typ ingen man nästan och nt pannlugg heller haha, han kliar lix av, han är en typ av exemhäst, lindrig exem har han, men vi visste nt det, för ägaren hade inte sagt ngt elr hade nt haft problem med det så vi fick testa miljoner olika saker men inget funkade typ, sen hittade vi ngt i slutet av sommaren som typ verkar fungera, så hoppas detta denna sommaren! för nu har han fått tbx man och pannlugg haha.
 
idag har jag varit i skolan, oh no shit sherlock typ, den sög väl, lång dag. Sen konfa direkt efter man bara böööööhhh, så Kalle har fått vila idag dub.
MEN VET NT, PLL IKVÄLL (ELR INATT FÖR OSS, KL 02.00!!) KOMMER INTE KUNNA SOVA SOM VANLIGT!!! FÖRRA VECKAN LÅG JAG TYP VAKEN I 2 H OCH TYP KALLSVETTADES FÖR JAG VAR SÅ NERVÖS HAHAH DAMP. asså kmr dööööö, tänkte att jag skulle ställa kl på kvart i två, så yääää, gjorde det förra veckan man kl acmed ringde nt?! D: så fick kolla på det innan skolan på morgonen hehe c:

54 reaktioner till “summer come back.”

 1. Nu är dagens blogg-vinnaren utsedd, kika in och se om det blev du! 🙂
  Längtar också till sommarn nu, härliga bilder! :))

 2. åh, han har så vackert huvud och så otroligt snälla ögon!!
  sv: haha ja tycker jag med, mest då det verkligen e så hon beter sig när man hoppar haha 😀

 3. Hejsan fina du :)!
  Jag ville bara tala om att jag har 3 st roliga tävlingar uppe i bloggen, och den ena drar jag vinnare på imorgon 🙂 Hade vart jätteskoj om du var med, så kika gärna in och anmäl dig! Finns även dagens blogg tävling, sry om du inte gillar "reklam" 🙂 ha en bra kväll Kram http://Saandriiiee.blogg.se/

 4. Åh så fina bilder!
  Vad jobbigt att han har eksem! Jag hade en häst för ett par år sedan som också hade problem på sommaren, och det är ju inte alls kul. Skönt att ni hittat något som verkar hjälpa!
  sv: Tack så mycket! 😀

 5. Sv: Haha ja han är söt, väldigt lättroad! Han älskar att leka med det mesta så har han gjort sönder eller sparkat ut något så letar han upp något nytt. Hinkarna brukar ligga illa till då 😉
  Vad härligt att han vet att man får busa när man är lös nu då 😉
  Jösses vilka fina bilder du har! Kul att gå in och bara kika på dom ju!

 6. Åååååh vill också ha häst 🙁 Ser så mycket mysigare ut än med att ha en hund ;c hahaha.
  Svar/ Den är riktigt varmmmmmmmm! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *