”She’s better now” och dub.

ja idag så äntligen började PLL!!! elr ja inatt, elr igår för USA då heeheheh, var så himla taggad så jag inte kunde sova hahah!! typ kallsvettades, minus med att vara så kär i en serie så man knappt kan andas hahah 😉 satte hörbät (iphonen..) på 01.45 men vet ni?! han ringde nt!!! han tyckte väl att jag skulle sova elr ngt, blev såååå arg :oo men ja, kollade på det innan skolan, hahah fixade mig i racerfart haha c:
 
första skoldagen idag oxå ju, helt okej, rätt så lugn. men bläää skola usch. cyklade sen hem och sen upp till min dub, red litet pass i paddocken barbacka, red nog bara i en halvtimme elr ngt, för det är tyngre ute i paddocken för vi har fått nytt underlag där, ställde igenom honom, jättefin var han! brist på min balans lite i galoppen bara hahah, han är världens skönaste att sitta på! men min balans ibland när han blir lite vingligt haha 😉 åkte sedan hem sen upp till ida för att kolla på PLL igen!! yäää king, vi ska nog göra det varje ons och kanske med t.o.m sova över från tis-ons, det kmr bli sååå nice!
men pll var såååååååååååå bra! c: dog typ 😉
 
men vilken är er favorit i PLL? säg en av killarna och en av tjejerna! Mina är Hanna och Caleb mest tror jag.. jag är ju själv hanna, (eftersom vi är så jävla galna i pll så är vi varsen av dem hahah, jag är hanna, henne är jag mest lik oxå c;) sen caleb är ju sååå snygg men älskar oxå spencer och toby ♥ team haleb och team spoby forever ♥
 
blev mycket text nu så slänger in bild på duben från fredags och två från löshoppningen sååå söt ♥
 

så fula bilder (nt dub då förstås) de två sista, typ mörka och brusiga och sånt men ridhus is not in my heart </33333 men man kan nt va sötare ♥

33 reaktioner till “”She’s better now” och dub.”

  1. svar: tack så mycket!
    Jag var också skit glad öve att pll började idag. Har ju fan väntat sedan 23 otkober, aaah! min favorit är Hanna för jag är väldigt lik henne i hennes personlighet och i killar är det nog Toby för han är snyggast och värsta bad-guy! vad tror du om att toby är med i the a-team?

    1. haha, ja! 😀 ja, samma här! 😉 ja, toby är sååå snygg :3jag vet nt riktigt, när jag såg det första gången jag bara NEEEJ, typ ahahha 😉 men sen har jag kommit fram till att det är isf för att skydda spencer elr ngt.. för han skulle aldrig skada henne! vad tror du? c:

  2. svar: tror likadant! men om han nu är med i A-team så kommer du förlåta han så att han och spencer kommer att vara tsm 🙂
    vilka tror du är med a-team? 🙂

  3. svar: jag tror alison hade en tvilings syster, som av misstag blev döda, då mördaren ville döda alison men hon lever! så alison, mona, toby, ezra och aria tror jag också är med!

  4. Jag tycker mest om Mona och Toby, hahaha! Detta var sedan innan man fick veta att dom båda var A, så jag har riktig otur 🙁 fast älskar dom båda fortfarande <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *