öppnar portarna igen!

hej igen mina sötnosar! (de som fortfarande är kvar hahahaahaha..)
jo nu är det såhär, att jag tänkte börja blogga igen c: ohja, nu tänker ni säkert, ja men hon kmr ändå sluta sen igen, hehehe, ja det kmr jag kanske haha, men så länge jag känner för att blogga så gör jag det, men ska verkligen (VERKLIGEN) försöka att hålla uppe ett tag nu, och isf nt ha paus på typ tjugo år, utan isf någon månad elr ngt.
som ni kanske ser så har jag ändrat designen lite, bara bilderna i headern, profilbilden, texterna, kategorierna och sen kmr jag lägga till en footer längst nere på bloggen när jag är klar med den 🙂
det har hänt väldigt mycket sen sista jag bloggade på allvar, så tänkte ta upp det och göra ett 2012 inlägg, så ni vet vad som har hänt 😉
jag har ju blivit med ponny, så ska skriva ett inlägg om honom, för ni vet nt så mkt om honom :3 han heter iaf Virdarnas Kalops (ja sant) om ni googlar får ni se miljoner bilder hahah, men kmr lägga upp de här sen.
 
ska fixa vidare lite nu och sen lägga mig, så säger godnatt ♥
 
och här får ni en finfin bild på oss! ansträngt leende hahah dör lite faktiskt
0

4 reaktioner till “öppnar portarna igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *