Monday – todays look.

jag beklagar för såhääääääär dåliga bilder, elr tråkiga, asså vädret kan gå någonstans nu (n) iaf dagens outfit!

Skjorta – Bikbok. Jeans – Karl-Oskar och Kristina (VILA). Skor – Walk On (tyvärr nt äkta haha, nästa blir det ♥) Halsband – Från ida ♥
 
asså jag säger bara en sak, afjksdbfskagdfklg att Sara inte vann, ASSÅ GUD, säkert satt det några töntar där hemma och bara “Ja men nu måste vi rösta på Lisa för ridsporten får inte vinna!” BARA FÖR ATT DE ÄR AVUNDSJUKA OCH KAN INGET, blir arg asså.
nej ska gå och lägga mig nu, godnatt! ♥
0

44 reaktioner till “Monday – todays look.”

 1. Hej!
  Jag kollar in på bloglovin varje dag och läser bloggar där. Jag tycker om att läsa andras bloggar så jag får inspirationer och en del annat.
  Jag tänkte fråga dig som en bra bloggare enligt mig som jag har kollat genom om jag och du kunde göra ett bloglovinbyte. Självklart lägger jag till dig och du lägger till mig. Blir då att vi får ett extra besökare. Roliga är ju att man ska ha fler läsare.
  Ha det så bra! 🙂 Fin och trevlig blogg.

  0
 2. Riktigt jäkla snygg outfit :D!
  sv: Kul att du är med i Veckans blogg!
  Men eftersom att det har blivit fler deltagare så har jag lagt till regeln att man ska gilla min facebooksida med ^^ så om du tycker att de e ok så får du gärna göra det för att va med!
  Vinnaren utses på söndag!
  Allt bra med dig annars?

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *