51 reaktioner till “mitt finaste liv ♥”

 1. Kommer inte ihåg extakt, men drygt 2000:- har jag för mig!(: Eller om det var 4000:- näe, 2000:- måste det vart, haha.(x Har förträngt det!
  Men alltså duuuu! Jag ÄLSKAR dina bilder! Kan inte få nog av dom(’:

 2. verkligen as söt!
  hade sköt häst förut det var kul men inte på vintern uhh haha nästan som om det är kallare just vid stallet hahah:) kram!

  1. visst är han! och han tackar c: hahha, ja det kan vara lite småjobbigt ibland på vintern, men vi har iaf ridhus och sånt hehe 😉 men det är bra för min ponny blir verkligen pigg (sen har han ju gått ner i vikt och fått bättre kondis och muskler hehe) så det är ju positivt, men längtar till våren/sommaren nu!! kram!

 3. Svar; Tackar, kallt & dimmit var det men det är ju lite härligt endå.. 😉
  Jätte fin blogg, jätte fin ponny & ni passar suuper ihop! Den här läggs nog till i favoriter!

 4. Tack! 😀 OJ JÄVLAR VAD DUKTIG FOTOGRAF DU ÄR!!!!
  Jag har en fråga bara! Jag är inte så duktig på att fota manuellt, eller jag har inte tid känner jag att stå och leta fram fokusen. Men jag tror inte min fråga är en fotofråga utan snarare inom photoshop.
  Hur får du bilderna är bli sådär varma/orangea? Det har jag alltid undrat! Ändrar du bara fotofilter eller hur gör du?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *