Min ponny, Virdarnas Kalops.

Virdarnas Kalops ”Kalle”
F. 2000 – New Forest – E. Rolökke Swallow RNF 110 – U. Värends Kaprifol RNF 1932

Det allra finaste jag någonsin kommer ha är min Kalle. Han har varit i min ägo sen 24 april 2012 och det kommer han vara tills han somnar in. Jag och Kalle som ekipage fokuserar på att göra det vi tycker är roligt. Tänker naturligt och ser inte mig själv som ledare över honom utan vi står jämte varandra i vårt förhållande och försöker ta alla våra beslut tillsammans. Han är en redig cirkushäst som älskar att visa upp sina konster. Vi rider för det mesta barbacka (95%) och alltid bettlöst (sen 081113). Kalle har gjort så många av mina drömmar sanna, han är helt enkelt min dröm och kommer alltid betyda allt för mig.

 
 

40 reaktioner till “Min ponny, Virdarnas Kalops.”

 1. Bara för att ni är sååååååå fina, å Kalle år ju en dubedub :’)
  Glöm inte att kommentera o följa min blogg på bloglovin BANANA jao.
  Hejdå pruttkörven cc:

 2. Intressant att du rider utan bett och bara med ett grimskaft eller halsgrimma. Jag är ingen ridexpert, men har haft hand om min dotters varmblodsvalack, som var ganska ADHD. Vi prövade att jobba honom från marken med bara rösthjälper och kroppsspråk (hade ett spö att visa riktning med). Det var kul när han ställde sig uppmärksamt och liksom frågade "vad vill du jag ska göra?" Och så visade jag och så gjorde han det. Jag såg på en bild att du var ute och sprang med Kalle. Det såg ut som att han sprang helt fritt efter dig. Visst är det märkligt när man får till sån kommuniktion med hästen.
  Ellington

 3. Vilken mysig ponny han ser ut att vara, ett riktigt charmtroll! Underbart att se att ni varken har sadel eller träns – så hade jag också velat ha det om jag var hästägare 🙂

  1. Åhja det är han verkligen!! :’) Ja tack de tycker jag också är så mys, härligt att du också hade velat ha det så!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *