min ponny, mitt liv.

från höstas! kmr väldigt mkt bilder på dub men har ju så mkt att uppdatera om honom heheh.
 
kom hem från stallet för en timme sen, red dub och sånt. Imon är det beep-test, ajsdfkdfksagl hatar’t. kommer typ till nivå 1 hahah, typ 😉 men det är iaf fredag imon, skönt!
I helgen så är det fest hos villish, roligt!! kmr äga haha. På fredag ska jag oxå sova hos Ida I think, sen på söndag så är det hoppträning för nina! hon vill att jag ska slå mitt rekord med kalle, det är 90cm, så får väl se om jag hoppar 1m med honom 😉
har ni några planer i helgen? c:

58 reaktioner till “min ponny, mitt liv.”

  1. Åh vilka fantastiska bilder! Jag kan inte så mycket om hästar men på din blogg kan man i alla fall njuta av fina bilder 🙂 <3

  2. Tack så hemskt mycket!
    Kan ju bli tjatigt, men bilderna är som vanligt så himla fina 🙂 Så roligt att komma in här och kika på alla dessa fina bilder 🙂

  3. Ska du säga, men tack! 😀 😀 finaste bilder på länge! och vilken härlig skog, avundsjuk! haha, supersöt ponny också och blogg! Fundera på att "härma" din header det där med pausa osv. 🙂 Skulle det vara ok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *