”hur redigerar du dina bilder?”

tänkte ta upp denna frågan nu, ”hur redigerar du dina bilder?” eftersom det är så många som undrar så tänkte jag göra ett litet inlägg med tips c: eller det jag använder mig av och sånt 😉

jag älskar pastell färger (rosa mest som ni kanske vet heheh) och ljusa färger, så vill alltid ha en rosa/orange/varm/ljus känsla i mina bilder. jag redigerar alltid mina bilder olikt men sparar oftast mina redigeringar som PSD så jag kan öppna de och använde de igen. jag redigerar i photoshop, om ni inte ha det så rekommenderar jag gimp som är gratis 🙂

använder alltid curves, soild color, gradient map [rosa-vit], sharpen, photo filter [för en varm känsla] m.m. också levels, Hue/Saturation, m.m. Ibland också selective color, om jag vill framhäva kanske den rosa färgen i blommorna mer.
använder också ibland actions som ni kan hitta på deviantart, sök på actions eller pink/light actions. sök också på google på olika actions. hämtar också inspiration och sånt från actions. ni kan söka allt på google typ warm/pink/light editing så finns det jättemycket! det finns jättemånga andra bloggar som jag alltid hittar inspiration på, ex thingsyouremember.blogg.se :3

 
vill ni veta något annat? skriv isf kommentar så kanske jag kan svara på frågan! eller om ni vill veta hur redigeringen till någon bilden är så kanske jag kan fixa ett videoinlägg snart.. c:

55 reaktioner till “”hur redigerar du dina bilder?””

  1. SV. Eller hur! Är själv himla nöjd! 🙂
    Nej, jag har ju inte sett senaste avsnittet av PLL eftersom jag kollar på andra säsongen på seriebox just nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *