“Hej! Allt bra idag? Kika gärna in på min blogg!”

okejokejokej, nu tänkte jag ta upp det här med “Allt bra? Händer idag? m.m m.m”
som ni ser när ni kommentera har jag skrivit att jag Inte vill ha sådana kommertarer, med fetstil, men ändå, såklart får jag såna, varje gång blir jag såhär :DDDDDDDDDDDDD typ. i vilket fall som helst så ska jag berätta varför jag inte vill ha såna kommentarer och skriva vad jag tycker, ett åsiktsinlägg då.
 
För det första. Jag skrev alltid såna här kommentarer för typ 2 år sen, alltid. Men sen ändrade jag uppfattning med att läsa andras bloggar och förstod då vad egentligen det betydde typ.
Det betyder “Hej! Jag bryr mig inte om dig egentligen med jag vill ha fler kommentarer och besökare så kika in på min blogg!” Ungefär så ja. För egenltigen så bryr man sig inte ett piss (rent ut sagt haha) om vad hon/han gjorde igår eller idag? Hur hon/han mår? För jag menar imon kommer vi ju ha glömt bort den personen typ, vi skriver typ “Hej! Allt bra? – Jo då, det är toppen! själv? – Jo allt är bra här med!” end of the discussion, eller så kan den fortsätta “Vad har du hittat på idag då? – Inget särskilt, skola, själv? – Samma här!” Jag menar hur roligt kan det vara att få såna kommentarer?
Man kommer in på sin blogg och man har fått 46 nya kommentarer, Ja! tänker man då. Då går man in och kollar och det visar sig att 40 av dem är svar från “Hej! Allt bra?” eller nya “Hej! Allt bra?”. Då blir man lite smått besviken.
Sen också om man har suttit och skrivit hela dagen i inlägget och man skriver att man kanske är lite trött nu och har ont i huvudet. Jo men då kommer det massa “Hej! Allt bra? Vad har du gjort idag?” och då blir man bara såhär o.OOOO, då märker man ju hur mycket den personen skiter i ens blogg och är bara ute efter kommentarer.
 
För det andra så är det så att man uppfattas mer positiv om man går runt och skriver något om inlägget, eller kanske något om bilderna, något om outfiten, eller om det kanske står något man tycker olikt om i inlägg, skapar en liten diskussion (men inte värsta, MEN SÅ TYCKER INTE JAG OCH MAN FÅR INTE TYCKA SÅ, utan man ska ju hålla det på en nivå och acceptera vad den andre tycker). Flera besöker faktiskt då. För jag trycker ju hellre på en blogg som har skrivit “fina bilder!” än någon som spammar “Hej! Allt bra idag?” på varenda blogg. Men man ska ju inte gå in och kommentera fina bilder eller dylikt om man inte tycker det, utan man ska tycka det man säger!
 
Och sen för det tredje, det med “Kika gärna in på min blogg eller Följ gärna mig på bloglovin!” Om någon har kommenterat min blogg så självklart går jag inte på bloggen och kollar, och svarar eller skriver något annat inne på bloggen. Så nej ni behöver inte skriva “Kika gärna in på min blogg” för jag kommer göra det, I promise. Och jag lägger till de jag vill följa på bloglovin (om de inte är bloglovin byte), så du behöver inte skriva så heller tack.
 
Sådär ja! Detta är ett STORT bloggtips, för man ska kommentera andras bloggar absolut! men lägg ner lite mer tid på det istället för att spamma runt, då kommer statistiken höjas!
 
Slår också vad om att jag kommer få “Hej! Allt bra?” eller dylikt i detta inlägget haha 😉
gammal bild like hell. Från nyårsafton 2011/2012.
 
tycker ni detta inlägget var bra? mer åsiktsinlägg? mer bloggtips? de ville att jag skulle skriva vad jag tyckte en del på önskeinlägg, så here you go!
0

71 reaktioner till ““Hej! Allt bra idag? Kika gärna in på min blogg!””

 1. aw tack 🙂 allt bra?
  haha, skämtar bara! Jag börjar också gå upp i taket pga det! Jag har sagt till en tjej att sluta skriva det och ändå fortsätter hon. När jag precis skrivit ett inlägg om någonting vad jag ska göra så frågar folk vad jag har för planer. Jag blir helt galen! haha. Men det känns så taskigt att "skälla" ut någon.

  0
 2. håller verkligen med dig! finns inget mer frustrerande än att få sådanna kommentarer! eller när de skriver "Kika gärna in på min blogg!" man ba " jaa, jag gör ju det när du kommenterar men visst.." så bra inlägg! 🙂
  SV; Jaa sommaren är efterlängtad! 🙂

  0
 3. Så sant så! Är faktiskt ganska irriterande, tar hellre tiden till att läsa igenom inlägger och kommentera någon kommentar som handlar om det, det blir mycket roligare i längden, bra skrivet! 🙂
  kram

  0
 4. Hatar också sånt -.- Jag tycker det står klart o noga på min sida innan man kommenterar, men ändå slänger folk sina tävlingar o spam där.. "hej hur mår du? allt bra, btw jättefin blogg! 😀 kika gärna in min" liksom.. I don’t give a **** bout ur blog.. -.-
  Svar/ Haha ahaaa! 😀

  0
 5. SVAR:
  Tack så mycket 🙂
  Håller med dig som du skrivit. Jag läser alltid ovanför kommentarsrutan och jag försöker alltid att kommentera något som hör till inlägget 🙂 för sånna kommentarer tycker jag är roligast och om man själv får en sådan så blir man ju mer nyfiken på deras blogg en på en som har skrivit "allt bra" 🙂

  0
 6. Har tänkt på det här så länge.. Äntligen någon som håller med!
  Ändå brukar jag svara på sånna, vet inte varför egentligen, ska man komentera ska det vara om inlägget, eller svar på en kommentar! 🙂

  0
 7. åh hatar det, jag menar det. Oftast så brukar det bli så att de som skriver typ: åh du har så rätt. GÖR det 24/7 men usch svarar inte på såna kommentarer ALDRIG!

  0
  1. ja precis hahah! nej svarar heller aldrig på såna kommentarer, typ om någon skriver fina bilder! sen allt bra? så svarar jag på fina bilder, asså tack svarar jag, sen så kommenterar hon/han igen och skriver varsågod! allt bra? man bara määääääääääääähhh hahahah xD

   0
 8. Hej! Allt bra? Haha, skoja. Håller med dig fullständigt, SÅ irriterande! Men jag diggar att du är tillbaka på bloggen igen 🙂

  0
 9. håller såå med! så jobbigt, dom som frågar bryr sig ju inte ens hur man mår egentligen haha…
  sv- ååh tack!! 😀 hon är så söt så! det är en blandras med tax, pudel och lasapso 😀 skum blanding med det blev ju bra ändå! 😉

  0
 10. håller med om att det är jobbigt när folk skriver sådär ”allt bra?”
  fast om man skriver ”gå in på min blogg och lämna en gullig kommentar” eller ”fin blogg” det är inte så irriterande.

  0
 11. Ja det är så jobbigt! Man vet ju ändå att dom inte bryr sig! Haha! 😀 Men hoppas du får en fin vecka utan en massa ”Hej allt bra?” – kommentarer! 😀

  0
 12. Åh usch sådant är så störande! Något annat jag personligen tycker är jobbigt också är när folk kommenterar enbart "gå med i min tävling på min blogg."
  Fick bara sådana kommentarer en tid, kanske är därför jag inte tycker om dem.. men ja. Som sagt, mycket roligare när man ser att folk har läst texten eller kollat på bilderna och tycker om dem osv. 🙂

  0
 13. hej! allt bra? haha nej fy, gillar inte heller sånna så mycket! dock brukar jag svara på de ändå… kanske borde sluta med det 🙂

  0
 14. du har så rätt! sjukt bra inlägg, får man länka detta inlägg från sin egen blogg kanske? så många som spammar… börjar bli less -.- kram!:)

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *