före och efter.

 
sådär! nu har jag gjort lite före/efter, samt skrivit vad jag har använt för vertyg c: hoppas ni gillar det!
om det är något ni inte förstår så bara skriv så försöker jag svara! btw, selective color visste inte jag vad det hette på svenska heheh.
älskar att redigera som ni kanske vet hehe.
 
för er som ville veta så slog jag tyvärr inte höjdrekordet idag med Kalle, han var såhäääääääääär jädra speedad asså hahah, väldigt glad att få hoppa typ? 😉 så han typ bara sodgfldsfdf, nej men han var duktig sen! får kanske rita banan eller något. Men jag kom på 1m och då sprang han åt sidan (my bad, jag bara heheh, jag kmr dö hahah, min osäkerhet) sen nästa gång hoppade man men rev, sänkte då till 95 och då rev han oxå sen sänkte vi till 80 och då hoppade han fan hheheh c; har film kanske lägger upp, den är för ful för den hahah. Men ni måste nog se han dampryck efter när han river x’D han blir sååååå arg. Men tror han inte orkade slå rekordet sen i slutet för banan var väldigt krävande och han var sååå pigg så han använde all sin energi direkt haha, så kände att han var lite slö i benen, när vi skulle gå ut typ så släpade han benen efter sig, åh min lille dub, ♥ svettig var han oxå. Men vi stannar på 90cm nu för stunden så kör vi där och tränar upp musklerna där, sen när han verkligen är i topptrim ger vi oss på 1m igen! (för han har ju fortfarande mage att träna väck, oja) men är sjukt stolt över min älsk idag ändå, för han blev verkligen glad för han fick hoppa hihihiih

40 reaktioner till “före och efter.”

 1. Jättefint ^^ du är väldigt duktig på att redigera bilder, jag brukar kunna lyckas att redigera dem för mycket xD
  Nu är vinnarna i veckans blogg utsedda!
  Det var riktigt svårt för det var väldigt många fina bloggar!
  Så vann du inte, se till att vara med igen 😀 och om du vann, varför inte vara med igen?
  Hoppas allt är bra med dig annars denna starten på nya veckan 😀

 2. sv: Åh tack! 😀
  Förresten lust och göra ett bloglovin byte? 🙂 (jag är seriös och tar inte bort! frågar bara dom jag verkligen inspireras av och verkligen vill följa)

 3. åh vilka mysiga redigeringar! Den sista bilden var verkligen jättefin 🙂
  svar: tack! Är så svårt att bestämma sig men väldigt lätt för att ångra sig, haha! Lutar åt att jag behåller min ljusa färg och lägger i några fler slingor tror jag:)

 4. Helt otroligt fina bilder. ♥
  sv: Åh vad kul! Vart i Österrike är ni då någonstans? 🙂
  Tusen tack för din fina kommentar kära du!
  Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *