för-stor-överläpps-hästen aka Kalle.

okej, heheh, min ponny kalle har då en för stor överläpp hahah, okej nej men det har han nt, asså den är stor och han använder den aaaaaalltid, t.ex när jag ropar på honom i hagen och då kommer han och ibland har jag godis, och då sträcker jag fram handen och då kommer hans gigantiska överläpp fram och typ sörplar upp godisbiten HAHAH, jag får seriöst damp på det varje gång, får nog filma det heheheh. iaf har är lite bilder, så ni förstår vad jag menar.. också så har han väldigt lätt för att le (flema) och när vi gör puss så kommer läppen fram, eftersom han älskar att använda sin överläpp ^^
 

osvosvosv, bara för dessa lite mer fula (HEHHHE nej dub) bilderna så måste jag lägga upp en där han faktiskt är söt c:
 
åh min älskling ♥

37 reaktioner till “för-stor-överläpps-hästen aka Kalle.”

  1. msåte bara säga att du tar otroligt fina bilder och redigerar dem fint, redigeringstips?
    det skulle vara kul om du önskar ett inlägg i min blogg ha en trevlig lördag kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *