en själ jag verkligen älskar.

+ miljoner bilder jag har på henne ♥
 
denna hunden betyder sjukt mycket, hon har verkligen lärt mig såååå mycket! eftersom min pappa är allergisk på djur så har vi varken katt eller hund (men vi har två hästar woopwoop haha) och jag vill verkligen ha båda två, för älskar djur över allt annat ♥ men i stallet så har hon som äger stallet (även en inackoderad) hund, och Millan som hon då heter här uppe är en av mina bästa vänner, sjukt hur mycket jag älskar henne. Hon är i stallet typ nästan hela tiden, och när jag kommer och jag ser henne där så skriker jag “Millan!” och då kommer hon i racer fart, åh lilltjejen ♥ Och när jag är där, så följer hon mig vart jag än går haha. Har även lärt henne typ allt hon kan, sitt, ligg, vacker tass, snurra runt, hoppa (elr ja det kunde hon väl, hon kallas loppan haha), stanna (kunde det oxå, men har förbättrat), komma, sök, hoppa hinder (bättre teknik typ hehhe) och håller på att lära henne gå på bakbenen och dansa mellan mina ben, hon kan även om jag sitter ner på marken och tar upp ena benet så hoppar hon över det sen tar jag ner det lite och då kryper hon under det 😉
hon är en hund på miljonen och vill aldrig lämna henne!
0

17 reaktioner till “en själ jag verkligen älskar.”

  1. Så söt! 🙂
    sv; Jaa, fast de där är ju fake, alltså inte riktiga polaroid-bilder utan ramen lade jag till i ett program/redigeringssida som heter picmonkey.com. 😉
    Okej ^^ Har lagt till dig och blev nr. 242

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *