b/w on my horse.

svartvitt på min älsk!
tog massa svartvita bilder vid den perioden, älskar såna inne från boxen och sånt hehhe.
 
idag har det inte hänt något speciellt. Eller jo, har ju ridit ut med damphästarna hahah, dubar var dem ♥
annars är det ju FREDAG yäää. chill dag i skolan och allt. och svävar på moln sen ridpasset igår på kalle, sån himla fin dub var han!! ♥ säkert bara för att det var var 9 månaders dag, han skulle fjärska lite, det funkade 😉 red hela ridpasset utan stigbyglar, tränade mycket på sitsen och slappna av i knäna som jag kan ha problem med, även jobba mycket i galoppen, och flera ggr sänkte han sig riktigt fint! i skritten och traven går han jättefint, vi arbetar nu med galoppen c: även tränade jag på att han skulle komma fram i skritt, trav och galopp utan att använda skänklarna, bara rösten, mycket duktig har han faktiskt blivit nu! trodde inte han skulle reagera så mycket på rösten när jag började.. om han inte lyssnar på rösten pressar jag med benen, men inte hälarna c:
 
kollar just nu på fantastic four heheh roligt faktiskt, den är ju faktiskt bra!
godnatt säger jag! ♥

27 reaktioner till “b/w on my horse.”

  1. Hei! Så fin blogg du har. Du tar kjempefine hestefoto! Keep up the good work 🙂 Ta gjerne en tur innom hestefoto bloggen min også. Vh, Lotte fra Norge

  2. Svar/ Vart bor du då? >.<
    Hästar är verkligen det finaste djuret jag vet om, men när dom lägger öronen bakåt (spelar ingen roll hur hästen känner sig då, om den lyssnar eller whatever) då får jag verkligen panik.. Asså min hästrädsla är så jävla mesig haha! Trodde jag blev JAGAD av en shettis förut, o ponnyn va större än mig då på den tiden du vet. Därför jag har en fobi för större hästar. Som jag sa, mesig rädsla xD
    Får panik bara dom gör de ljudet med läpparna du vet.. HAHA kaninteläsahästarskänslor.se….. :c

  3. Oj herre vilka fina bilder!
    Skulle bara vilja passa på att säga att veckans blogg har avslutats på min blogg, kolla om det var du som vann!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *