34 reaktioner till “9 månader med världens bästa idag.”

  1. Sv: Det är faktiskt ganska kul 🙂
    Alltså jag har inte kört med hantlar alls mycket innan så jag har sett en förändring, ja. Och sen vägde jag mig redan efter två dagar och då hade jag gått ner lite, typ 0,6 eller något så ja det ger resultat. Tog bilder före och ska ta efter, dock får jag se om jag vågar lägga upp det på bloggen 🙂

  2. sv: Haha jag kör med en vän som älskar träning lika mycket som jag, men man måste ha viljan för att klara det eftersom man ska köra det varje dag i 30 dagar! 🙂 jaa säger till om jag lägger upp det, ska försöka komma ihåg det! 😀

  3. JA, CPSTÖRT dyrt! Åh vad skönt att du också gör det. Kände mig bara extremt dum i huvudet när jag gjorde det, men det finns trots allt andra som gör som jag! I vilket fall var det sista gången för både din och min del vad gäller detta!!!
    Okej! Tack så mycket!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *