”I love you lika a love song baby”

åh min fina ♥
 
balders var såååååå fett nice igår asså!! fyfan! taggar redan till nästa!
 
idag har ju de kommit 3 nya ponnysar till stallet och vi från utestallet har flyttat upp till stora stallet aka emmas gamla stall som hon hade, det har gått bra! kalle bara wtf? varför ska jag bo här???? haha, men sen började han slappna av mer och mer 🙂 HAHAH juste, ramlade oxå av idag, red barbacka med joggingbyxor + filt på just då hahah, jo Fia var där inne (fia är lite känslig och rädd för allt heheh) och då blev hon rädd pga något i hörnet, så hon kastade sig och då satt jag där med långa tyglar och kukelurade med mig själv och då så kastar kalle oxå sig lite åt sidan så jag bara wööööööhhhhhhh och sen gled jag typ ner HAHAHAH asså gud, det fulaste var oxå att alla typ var i ridhuset (jag, emmie, my, linnea, hanna, sara och även marie och alice kollade på) så alla började asflabba även jag ofc hahah och kalle bara stod där och kollade på mig DUUUUUB ♥ han är så söt så man smälter min älsk.
 
kollar nu på melodifestivalen! någon favorit? c:

46 reaktioner till “”I love you lika a love song baby””

  1. Jag har inte direkt någon favorit från gårdagen faktiskt! :/ tyckte inte att det var så bra. Men jag vill bara säga hur underbart fint din blogg är! Helt otroligt fin med bra bilder 🙂

    1. tack så mycket!! c: så du har ridit på ridskola elr? varför slutade du? 🙁 förstår dig! skulle inte kunna klara mig utan hästar i en dag asså hehe

  2. Hittade precis hit, GUD vilken fin blogg! Är typ helt kär! Och vilka otroligt vackra foton! Är det inte jobbigt att sitta och redigera allting i Photoshop? Själv tycker jag att det är jättedrygt för att det tar så himla lång tid!! Funderar faktiskt på att byta ut min kamera… är 500D’n bra? och hur många megapixlar har den? 🙂
    Kram!
    —–> http://juliaalbertine.blogg.se <—–

  3. Asså omg, alla "hästmänniskor" får mig så jävla avundsjuk!! 🙁 Vill också ha en egen häst jag kan pyssla med och rida på!!!! 🙁 fan, kommer våldgästa dig nån dag asså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *