I ♥ banana pancakes.

topas med sirap, florsocker och kokos, godast i världen! ♥ även min sötaste kopp hehe.

 
kände för att göra värsta lyxfrukosten till mig själv idag! Hinner ju aldrig göra det på vardagar precis, även så äter jag nästan aldrig på morgonen, för är aldrig hungrig. Men tränar på att äta på morgonen för man mår så mycket bättre under dagen då! Och detta är ju så gott så man kan ju inte motstå hehe.
Snart ska jag till stallet och rida min finaste, ska nog träna lite utan stigbyglar och sitsen, han brukar vara mycket finare när jag inte har stigbyglar haha! Sen blir det kalas för min moster som fyller 45 och min kusin som fyller 20!
uppdaterar mer sen, kram ♥

32 reaktioner till “I ♥ banana pancakes.”

  1. Jag tyckte inte bananpannkakorna var goda med sirap 😛
    Svar/ Haha ja riktigt fina! 😀 ringen är dock för stor för fingrarna.. o de är typ minsta storleken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *