hot chocolate

BARA ÄLSKAR DENNA BOKEH I BAKGRUNDEN! THANK GOD FOR THE LAMPA-LYKTA-JUL-SAK-KRISTALL FRÅN ULLARED!! Älskar bilder oxå, riktigt nöjd med färgerna hihi
Det är denna varma chokladen jag gjorde som Ingrid (som jag bloggade om i en lucka) la upp på youtube, här är klippet! Såååå otroligt god!
 

I vilket fall som helst, OMG, jag bloggar och det är inte om julkalender wiihoooo!!! Har själv saknat mina egna babbel-inlägg-om-inget-vettigt :):):):):) Hahhaha, försökte ett tag att vara rätt så normal på bloggen har jag för mig, asså skriva riktigt och inte dampa lika mycket, det gick inte så bra kan jag meddela hahah! Men kom sen på, vem försöker jag vara? Jag är ju inte mig själv när jag skriver allt riktigt och punkt där och rätt grammatik där osvosv, så sket i det!! Är mig själv istället och skriver helt galet haha! För en av de ”viktigaste” punkterna säger en del när man ska driva blogg är följande ”Skriv riktigt och inte massa trams, tänk på stavningen (den tänker jag på!! ahah) och blablablabla..” Ja ni fattar! Men tror inte riktigt på den, jag tycker ju det är betydligt roligare att läsa roliga dampiga inlägg än ”Idag har jag gjort varm choklad, fin den blev va? Nu ska jag kolla tv, hejdå.” Hahah, mina inlägg skulle typ sett ut så om jag inte babblade på om allt annat, 99% av mina inlägg består av helt onödig fakta egentligen 😉
 
MEN!! I vilket fall som helst såååå har vi fått JULLOV IDAG!!!! Fatta happy?!!? Skolan började 9.00 slutade 10.15, haha, åt gröt sen kubbade jag och Ida till reptil och köpte B&J’s, tradition u know, varje terminavslutning.
Sen hem och kollade på The amazing spider-man, LIKA BRA VARJE GÅNG FÅR PANIK TYP 6 GÅNGEN JAG SER DEN NU!!!! MEN ASSÅ FÅR PANIK AV ANDREW SÅÅÅ SNYGG TAGGA DEN 18:E APRIL DÅ 2:AN SLÄPPS OMG!! Har alltid varit ett ENORMT stort fan av spider-man, sett de 3 första 23984293829 ggr, sen när denna nya 1:a filmen kom så trodde jag inte den skulle vara lika bra för jag älskade Tobey Maguire som spider-man, MEN ASSÅ DEN ÄR ÄNNU BÄTTRE OCH ANDREW SÅ SNYYGGYGYGYGYGYG!! lololololol damp.
 
Hmm, stack sen upp till pollen min och myste lite, tränade lite trix med millan, skall tränar vi på hehehhe ;)))) Sen hem och sen iväg igen och köpa gran och besöka alla 3 stora mataffärer vi har här hahah, ja hela familjen samlad på en stor shopping tur, haha typ. Har ätit lite mat och nu sitter jag här! Så otroligt skönt för har gjort allt, skolan och alla läxor, Kalle vilar nu för han vaccinerades idag, klar med designen till Jennie och snart är det julafton och julkalender är över på bloggen (hhehe, ta det inte negativt nu, har varit jäääättekul! men sjuuukt mycket tid har den tagit, omg, men jättekul! men ska ändå bli skönt när den är över hihi). Livet leker helt enkelt!!
 
Nu känner jag att jag har skrivit av lite av mitt damp, för som sagt, ingen läser nog detta ändå? Hahah, gud borde bli journalist eller något, älskar typ att skriva haha!! puuuuuuusss fina läsare, glöm inte alla fina tävlingar som kommer!!
 

75 reaktioner till “hot chocolate”

    1. ja verkligen!! :’D Hihi, är magisk u know.. 😉 Nej men i min kategori Photoshop har jag lagt upp massa tips och videos, kika in där! 🙂 God jul!! kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *