pink milkshake

Go milkshake som jag gjorde idag, verkligen jättegod blev den! Vaniljglass, mjölk, jordgubbar, banan och vanilj/hallon yoghurt.
 
Skolan asså, åååååhhh får panik på den hahah. Kan gärna ta höstlov nu :):):):) Haha, asså är trött varje dag för vi går så länge och har typ 120min varje lektion haha. Bloggen får också lida för kommer hem 15.00 typ, sen 3h i stallet med, sen läxor [har inga ännu dock hehe], äta, duscha och ja allt sånt annat. Hinner tyvärr inte svara på era kommentarer nu heller, får göra det i helgen! Ska se om jag kan göra några tidsinställda också så jag har några förbereda, även har jag lovat er att jag ska visa hur man fixar kategorierna/arkivet som jag har det, ska göra det!! Men måste göra det genom video så jag kan visa och förklara, ska försöka filma det också, mycket nu haha!
 
Kalle var dutti idag, dampade upp med Linnea och asså vad vi skrattade!!!! Första gången vi red ut nu sen sommarlovet [eller ja sen alla flyttade på bete], för hon och Hugo har varit på ett sommarbete långt härifrån, sååå roligt vi hade de! Åh som jag längtat efter detta ❤ Imon blir det att dampa ut med Alice och Linnea, antingen till björken [hoppa björkhinder] eller tallen [bada med pollarna] beror helt på vädret! Kommer bli riktigt nice. Sen på kvällen vid 18.00 ska jag och mina fränds ut och se bio! Vi ska se The Mortal Instruments: City of Bones, hoppas den är braaa, verkar som det iaf!
 
Godnatt fina xoxo

64 reaktioner till “pink milkshake”

  1. Vad skönt att ni inte har fått några läxor själv har man redan haft 1 läxförhör och 2 gamla nationella prov i Engelska…
    blev sjukt sugen på att göra milkshake när jag såg bilderna! 🙂

  2. Gud så god den ser ut! Riktigt somrig! 😀
    sv: hm.. ja det är mycket träning! Måste bli mer noggrann med att träna från marken. Han är ju trots allt bara 4 år så att gå igenom grunderna och så är ju bara bra någon gång i veckan. Så nu blir det hårdträning från marken ett tag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *