Laban

HAHA dat ben på sista bilden..
 
Igår kollade vi på TMI [The mortal instruments] igen, ÅHHHH VAD BRA DEN ÄÄÄÄÄRÄRÄRÄRÄR!!!! DÖR!!! Alice hade med damp hahahahh! Ska se den på lördag igen :”””D TREDJE GÅNGEN HAHAHAH! Med Natta, även kommer Ida och Lisa vara där, och Alice och några till hihihih, får sitta och dampa rejält med Alice, vi kommer bara ”NU KOMMER DET AMG AKFJNASKFJAN SHIT DÖÖÖÖRRÖRÖRÖ” <– fangirling på höööööög nivå!
 
Vi red även ut igår på långritt, eller ja, våra dampritter dåååå, kul som satan och vi raceade rejält! De har ju typ tagit sista skörden på alla ängar så vi var på 4 olika hihihih, och barbacka, världens bästa ❤ Att racea barbacka är typ de roligaste som finns hihi. Idag skulle jag egentligen bygga upp lite roliga saker [t.ex presenningstak, träna med paraply, regnrock, lägga presenningen på honom, bildäck, koner m.m] men de blev inte så för de går fortfarande på bete och Zaki skulle typ vila idag och ja, orkade inte heheh. Imon ska vi dampkingarna ut igen! Snart stallar vi in hästarna oxå, så skönt! Då kan jag åka upp när jag vill, utan att mamma behöver vara med för kan ju inte lämna Zaki i sommarhagen precis 😉 Och kan inte ta han med mig eftersom det är en sån cykelsak precis innan en stor väg och där kan jag inte gå igenom med båda haha.
 
Längtar oxå på att se NYA STELENA SCENER!!!!!! ÅHHHHHHH TVD OCH ASSÅ AKJNSKJN, stelena for the winners ❤
 
xoxo Ida

39 reaktioner till “Laban”

  1. Aaaaah, shit det måste jag se! Låter hur bra som helst! Det jag älskar med såna filmer också är att skådespelarna gör sina roller så himla bra! Ah, men det ska jag se.
    Sv: Superfina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *