I love floral

Tröja – Bikbok  Shorts – Only [avklippta byxor]  Armband & halsband – Bikbok
 
Dagens outfit då! Länge sen jag la upp de så körde på det idag, väldigt nöjd med denna outfiten faktiskt hihi. Även med bilderna, perfekt fotoställe, perfekt sol och perfekt temperatur, även inte massa mygg och flugor hehe. Kommer mer bilder!
 
Första skoldagen idag. Helt okej, började tio och fick schemat och sånt. Åt lunch sen idrott, fast där pratade vi bara och sen matte och där pratade vi också bara, gick igenom vår digitala mattebok haha, vi har vår mattebok på nätet nu 😉 Vi har även sovmorgon varje onsdag till tjugo i tio, såååå skönt! Slutar 11.25 på fredagar oxå :] Annars slutar vi typ 14.50-15.00 varje dag haha..
 
Idag ramlade jag av Kalle, standard, men han var jätteduktig idag!! Red till flygfältet, jättefin där i slutet. Kubbade tillbaka i full fart, sen upp för galoppbacken [Kalle och min favorit hihi] och där praslade [eller..] något i skogen så vi kom där i 110 och han bara slänger sig åt sidan haha och ja hade långa tyglar och allt så bara flööööög hahah. Meeeeen Kalle tyckte inte de var så farligt, tvärstannade och började äta gräs efter haha! Han är en fjant :’) 12:e avramligen på Kalle nu tror jag?! Vi äääääger hihi :’D
 
Ska snart gå och lägga mig, så jag kan sova ut inatt eftersom vi har sovmorgon!! Godnatt xx

91 reaktioner till “I love floral”

 1. Ni har ju bra tider vi går från 8:30 till 15:10 varje dag förutom fredagar då vi går från 8:30 till 15:00…
  Tycker väldigt mycket om din tröja på bilderna! 🙂

 2. SV: jag dör alltid lite inombords då mobilen ringer för att väcka mig, haha. Men det är jätte härligt att få sluta tidigt 🙂

  1. np! 😀 och förlåt för att de designtipset tar tid, har verkligen ingen tid, ska sätta mig och försöka spela in en bra video nu, hehe, kram! ❤

 3. Såå söt!
  Sv; Ja, det var typ himmelrikets frukost haha, brukar inte ha så lätt att äta på morgonen i vanliga fall men körde på stort idag 😉

 4. Sv: ja, macbook är bäst! okej men vad bra, då får jag titta på en sådan mus! Hur mycket kostar den ungefär?
  Jättefina bilder!

 5. Nu har vinnaren i veckans blogg dragits, så kika in på min blogg och se om det var du! Om du inte vann kan du anmäla dig till den nya omgången av veckans blogg. 🙂

 6. SV: tog en powernap idag på 1 timme, när telefonen ringde så trodde jag att jag skulle åka iväg till bageriet och jag visste knappt att det var fredag xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *