finaste milo

Ett stycke Milo som Linnea och jag hittade när vi var hos henne hihi, så söt är han!
 
Idag har jag inte gjort någonting :’) Som de flesta andra dagar på sommarlovet haha. Okej jo, jag har ju då ridit, standard. Annars inte gjort något.
 
hästigt 
Tränade i halsring idag. Mycket styrning i skritten och traven, i galoppen var de mest att galoppera haha :’) Men han är ju en liten testhäst min dub sååå han testade lite då och då haha 😉 Skulle egentligen rida i ridhuset för att de blåste och lite sånt, sen för att han får bättre stöd av väggarna, men jag inbillade mig att de var någon där inne och orkade inte plinga på och kolla haha, det var ingen där inne såg jag efter :’DD Men red i paddocken, där är de lite svårare pga att de är såhääääääär tungt, så de blir jobbigt heh, och sen är de inte likadant som ridhus, asså väggar och sånt. I början testade han lite, i vänster varv när vi är inne på en volt så vill han gärna svänga mot höger [mot in/utgången haha] så fick säga till honom någon gång där när han går rakt in i staketet och bara ”HOPPSAN ETT STAKET SÅG INTE DET” typ.. då försöker han vända höger men jag vill vänster heheh, men svängde sen vänster och sen var de inget med det! Gick finfint och han är väldigt duktig med halsring, behöver inte ens ta i halsringen åt de hållet vi ska, utan behöver bara lägga halsringen [använder grimskaft] på den sidan [om halsringen trycker på höger sida så menas ju det att jag vill att han ska till vänster osv, ja ni förstår] och inte ta någonting och då styr han dit, han är väldigt duktig, när han inte testar hihihi, får filma någon gång! Sen kom mamma och Zaki och då hoppade jag av för att lägga fram lite bommar för skulle backa och greja osv. Hoppade upp och sen drog han mot Zaki lite i början, han började oxå bli trött, de är ju som sagt väldigt tungt där ute. Men de gick bra sen. Han var jätteduktig när vi skulle backa i ett sånt bom ”L” oxå. Dutti.
Haha och detta måste jag berätta oxå! Mamma skulle gå ut sen med Zaki, så hon öppnade kedjan [har en kedja för in/utgången] och Kalle bara ”Oh no!”. Så han gick lite snabbare och bara gick ut hahaha, jag bara ”Kalleeeeeeeeeeeee”. Sen gick vi in igen och han bara ”Fu” Sen gick vi förbi ingången 3 ggr och 4 gången så drog han inget och brydde sig inte om att den var öppen så jag belönade honom med kram [snarare ”slänga-sig-över-ponnyn-metoden” hhehehe] och godis och med att gå ut till Zaki. Så Kalle var duktig idag!! Ska hårdträna med halsring nu, allt ska verkligen sitta och vara sååå fint hihi. Och btw, låter som om jag bestämmer precis huuur vi rider vilka vägar och allt, jag brukar låta Kalle välja vägar och åt vilket håll vi ska m.m, doooock så ska jag kunna ta halsringen/tyglarna whatever mitt i och säga till att vi ska dit, så han lyssnar på mig, men absolut att vi gör beslut tillsammans! Men han måste kunna lyssna på mig när jag vill att vi ska dit, om ni förstår vad jag menar hihi.
xoxo långt inlägg som vanligt guud

72 reaktioner till “finaste milo”

 1. Hej vilken fin blogg!
  Har du besöktoppen? Skulle vilja tipsa dig om en sjukt bra sida för bloggare som vill ha fler läsare!
  Det är gratis att bli medlem och du får som sagt fler läsare dagligen genom att vara medlem där!
  Om du inte har det sedan tidigare så borde du skaffa det, gå in på länken http://sandracederbom.se/?p=346 du kommer då till mitt inlägg om dom där det finns en direklänk att klicka på!
  Lycka till och hoppas vi ses på besökstoppen! 😀
  Kram

 2. Hej vilken fin blogg!
  Har du besöktoppen? Skulle vilja tipsa dig om en sjukt bra sida för bloggare som vill ha fler läsare!
  Det är gratis att bli medlem och du får som sagt fler läsare dagligen genom att vara medlem där!
  Om du inte har det sedan tidigare så borde du skaffa det, gå in på länken du kommer då till mitt inlägg om dom där det finns en direklänk att klicka på!
  Lycka till och hoppas vi ses på besökstoppen! 😀
  Kram
  http://sandracederbom.se/?p=346

 3. Sv: Tack! Köpte det på NK för 580kr. Kanske lite dyrt men fint (och det är ju trots allt Marc Jacobs) + det är värt att min ganska nya dator inte får några sprickor eller repor! Jaaa bb är bäst!!
  Jättefina bilder på katten verkligen!

 4. Haha man lär sig något nytt varje dag.. 😉
  Kul att kunna rida i halsring! 😀 Hur tränar du upp sånt? Så att han fattar menar jag? 🙂

 5. Jättevackra bilder på jättevacker katt! Kul att testa att rida med halsring! Har du gjort det förut?
  Sv. Ja! Åh vad gott! Och lite grädde! Haha, jag har en kompis från nederländerna som faktiskt frågade mig om det en gång. Hon bara "Alltså, i Sverige brukar man ju ha små mashmallows på chokladen men varför smälter inte de egentligen?". Haha, jag sa att vi hade grädde på också men vet faktiskt inte riktigt. Sen visste jag inte att Sverige var så känt för varm choklad med minimashmallows heller!

 6. Hej! Tack för att du svarade på min kommentar sist 🙂
  Du sa att "koderna" till din sidomeny med arkiv & kategorier var för långa att skicka så du skulle göra ett inlägg om det, jag väntar fortfarande på att det ska komma ut 🙂 Det hade vart så himla schysst om du gjorde det inom kort 😀 din blogg äger!
  /Filippa – fidelippan.se

 7. oj tack det samma! du är verkligen också dutkig på att fota! har du några tips till när mans ska fota katter, för jag har en katt och är inte speciellt bra på att fota djur 😀

 8. Sv. Haha ja, lite för bra! Blir helt fast hela tiden och bara "nej men, ett avsnitt till kan jag ju se" haha.
  Vad spännande, det verkar så himla coolt att göra! Tyvärr är min häst för gammal för att ridas, men blir verkligen inspirerad till att försöka träna lite med henne ändå, men min största bedrift är när jag nästan lyckades lära henne höger och vänster haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *