5 bekännelser om Kalle.

– Kalle gäspar ALLTID!! Och jag skojar inte om alltid. Verkligen HELA tiden. Typ som nu när vi går tillbaka från betet till stallet så har jag honom löst på stallplanen när jag borstar m.m. Han har ingen grimma heller och när jag tar av den så, gäspar han, och gäspar och gäspar och gäspar, haha! Minst 15 ggr per ”stund” eller vad man säger haha. Måste filma det!!
 
 
– Kalle är dödsrädd för brunnslock [Såna det står A, R m.m på]. HAHHA. Okej det är inte lika farligt nu, har tränat på det. Men i början när han fick syn på ett och vi skulle gå på/förbi det. Asså han knep ihop med hela kroppen och sköt upp ryggen och röven så man såg den linjen mitt i röven [okej hahaha ni kanske förstår eller inte hahah]. Sen trippar han som en ballerina förbi HAHAH de var så fult så jag höll på att ramla av varje gång. Och han bara efter, – Vad?!?! Brunnslock är ju skitläskiga och kan ju hoppa upp och äta upp mig!! HAHAH typ, eeeeeller..
 
 – Kalles specialitet är att slänga på huvudet. Alltid. Om vi springer runt och busa så kommer alltid huvudet fram. Om jag ropar på honom i hagen och han kommer i full fart kommer alltid huvdet fram. Om vi springer på stallplanen och jag börjar springa på samma ställe och hoppa och sånt, då kommer huvudet fram. Sötis hihih
Här är en liten video när han dampar, och ni ser huvudet haha, från vintras, så mycket gammal heheh, igga mig :’)
 
– Han älskar att putta ner saker från krokar, hyllor m.m. Typ, ”den grimman ska inte hänga där, bort med den” ”täcket ligger inte bra på den hyllan” ”tycker inte hinken ska stå så, den ska stå upp och ner istället” Hahahah, min älski :’)
 
– Kalle är B Ä S T med stort BBBBBBB på att bara stå där och vara söt hihihihihihihihihih. Asså jag dör varje gång jag ser honom ❤
 
 

36 reaktioner till “5 bekännelser om Kalle.”

 1. Åhh precis som min lilla Shettis! Går och puttar ner saker hela tiden och slänger runt på dom, slänger på huvudet hela tiden och gäspar jämnt! Haha så gulligt!

 2. sv: hihi så farligt va de inte igår. Idag har jag sjukt ont i nacken och ryggen.. 🙁 undrar om de hände något eller om jag bara är lite mör för att jag inte ridit eller ramlat av på väldigt länge!

 3. SV: Alltså konstigt nog så gillar jag inte direkt karaktärerna i GG.. Vilket man kan tycka att jag borde eftersom jag älskar serien haha, men det gör jag inte. Den enda jag gillar är nog Dan, och för att vara ärlig så shippar jag honom mest med Blair, hehe.. Fast jag shippar ändå Blair med Louis (där jag tittar just nu så ska de gifta sig), OCH Chuck, så det är ju lite krångligt haha.. Du då?

 4. hej! Skulle jag kunna få din stilmall och greja med, försöker fixa min hästblogg men hittar inget att utgå ifrån och din är verkligen jättefin! 🙂 tacksam för svar

 5. SV: Ok, jag började kolla typ i mitten av s3 och är på början av s5 nu såå.. Haha jag har faktiskt lyckats hålla mig från spoilers! Hm, alltså både Blair och Chuck är ju så jobbiga karaktärer.. Liksom, de är som parodier på sättet de är, haha. Förutom ibland då de är väldigt älskvärda. Och tror nog de allra flesta shippar dem innerst inne haha, man kan inte låta bli!
  Ouf, massvis.. Förutom de i inlägget så kollar jag t.ex. på Pretty Little Liars, Lost, Brothers & Sisters, Desperate Housewives och Life Unexpected! Du då? 🙂

 6. Kalle e sååå söt! De e coolt att du kan rida honom utan träns, de ska jag också lära mig om jag får en häst nån dag 😀
  Hur stor är Kalle? ^^

 7. detdär första "kollaget" eller vad man ska säga, bilden i mitten där va riktigt sköööön haha. Tänderna ser jätteroliga/söta ut ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *