10 till 1.

10 saker du vill göra innan du dör: Göra och göra men ha de finaste bandet till Kalle ❤ Åka till USA [Hollywood!!], TRÄFFA PAUL, rädda en hund, rida in en häst utan utrustning, träffa alla i TVD, ha en rosa julgran hihi, ha en walk-in closet, bo i mitt drömhus [vitt, vitt, vitt, vitt och lite pastell och rosa] och prova varenda b&j’s!

9 saker om dig själv: Min humor är bäst, älskar min ponny mer än allt annat i denna värld, döper nästan alla mina elektroniska saker [mace, åke, hörbät, pinky, tobbe m.m], envisare får man leta efter, ger aldrig upp om en sak som jag vill ha heheh, ääääälskar rosa [om ni har missat det hihi], får orgasm när jag ser paul typ, världens största shopaholic [är inte duktig på att spara, förutom om de verkligen inte är till något akjfnakjf, typ macbook haha] och tv-seriefreeeeak.

 
8 sätt att vinna ditt hjärta på: Inte bete sig som en idiot runt sina vänner, bara vara allmänt söt hihi, alltid ställa upp, visa att du verkligen gillar mig, köpa saker till mig [världsbäst], säga att kalle är världens sötaste häst hihih, överraska mig och smsa och ringa mig myyyyycket haha.

7 saker du ofta grubblar på: Hur en del kan vara helt jsdnladfnalfkna mot/med sina hästar [förstår verkligen inte, idioter], att skolan börjar buhu, att jag kommer leva forever alone, hur sjutton gubbar jag ska få tag på varenda b&j [åka till USA och åka runt där och typ äta 5 b&j per dag hahah], att jag måååååååste träffa paul och att jag troligtvis kommer dö då, idioter och livet.

6 killkändisar du tycker är snygga: AMG VÄRLDENS BÄSTA PUNKT. PAUL, PAUL, PAUL, PAUL, PAUL OCH PAUL!!!!!! Okej hahah. Paul Wesley ❤ Avan Jogia ❤ Alex Pettyfer ❤ Shia Labeouf ❤ Ed Westwick ❤ Martin Granetoft hihi ❤ + jkasfkjasfnkasfn mer.


5 saker du aldrig skulle vilja göra: ALDRIG SÄLJA KALLE
, överge min macbook hihi, åka tekoppar haha, ge upp/sluta med fotograferingen och aldrig sälja alla mina saker som jag har till kalle [asså schabrak, benskydd och alla saker hahah] hehe.

 
4 saker du köpt den senaste månaden: macbook [eller ja betalade lite hihi], inredning till mitt rum, möbler till mitt rum och en klänning från H&M ”Boys”.

 
3 sätt att få dig le/skratta: Säga att Kalle är fin m.m hihi, skriva så sjukt fina kommentarer som ni gör ❤ och säga att Paul är min hihihihihihih. Även typ kittla mig, då dödar jag dig haha.
2 gamla favoritlåtar: Ron Rope – A drop in the ocean ❤ DJ Antoine VS Mad Mark – Ma chérie ❤
1 sak folk inte visste om dig: Alla vet typ allt redan hehe.. kanske att jag älskar så de luktar när man blåser ut ett ljus/eld? Hahahah fint :’D Luktar så juligt hihi
Listan är härifrån!

41 reaktioner till “10 till 1.”

  1. Gillar verkligen din blogg, och tycker din design är så fin! Som du kanske ser är jag verkligen i akut behov av renovering och lite nytt angående design/header, finns det någon chans att du skulle kunna hjälpa? 🙂 Kram

  2. Jag kan hänga med när du åker till USA och när du träffar Paul (världenssnyggastemänniskapåjorden) och "hjälpa" dig att äta all b&j.
    Så nu är min fråga, när åker vi? 🙂

  3. Vill du få långt hår med bra kvalité? Jag också. Läs min blogg för massor av hårtips, inspiration och dela med dig av dina erfarenheter!

  4. sv: tycker jag med! förlåt för sent svar, hoppas allt är bra med dig! 🙂
    Gillar du också Paul Wesley? Kollar du också på vampire diaries? 🙂 Du tar jätte fina bilder"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *