when I say jump you say how high.

 
från torsdags när vi hoppade några språng, hoppade bara ett räcke och en oxer. Kan äntligen hoppa där ute nu, så orkade inte bära ut fler hinder hehe. Men det slutade på 80-85 cm iaf och han hoppade jättefint! Tog tag i hindret och hoppade med ryggen, hihi, han kan faktiskt. Sen var det väldigt tungt där ute nu, det behöver harvas, men han var så duktig ändå!
Igår så körde jag oxå ett trimpass, barbacka. Jätteduktig var han! Red i ridhuset denna gången, var längesen. Tränade jättemycket i hans svåra varv att fatta galopp direkt m.m, han var sååå duktig! Och blev väldigt svettig efter hehe, min älskling ♥
Idag så red jag lite i paddocken bara i repgrimma barbacka, skulle se om det hade släppt lite i hans svåra varv. Så jag fattade galopp i det och direkt så fattade han rätt, två ggr! Annars kan han ha lite svårt för han går utåtställd och är inte lika stark i det varvet, men han var jätteduktig, barbacka med repgrimma med, så fin. Sen skulle jag och Linnea ta en liten runda ut bara och galoppera och då red vi mot skogen och då stannade Kalle och glodde, och jag bara whut? Han brukar ju inte reagera på något så tänkte kanske att det var en rådjur eller något, han brukar stanna då men sen inte bry sig, men nej det var en stor älg som kom fram! Men som tur väl så hade inte vi kommit ut riktig i skogen ännu och den for ut i bostadsområdet typ, och Kalle bara omgggggg, haha, nej men han har aldrig sätt en älg med mig iaf :””) Så vi red tillbaka och red vägen ut och galopperade vägen hahah, kiiiing, och Kalle skötte sig jättebra och var så fin!
 
Haha, hade mycket och berätta nu när jag inte har bloggat 😉 Var ju på konfa läger också fredag-lördag. Och det var faktiskt riktigt kul denna gången, alla var glada och sånt hehe. Det var också några skåningar där, som vi inte kom så bra överens med haha… ni som var på lägret vet.. :’)

19 reaktioner till “when I say jump you say how high.”

  1. Åh jag älskar utseendet på din blogg! Bakgrunden är jättefin! Hittar aldrig några så har bara vitt nu.. haha 🙂
    Sv; Ja det var verkligen gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *