stjärnor

åh finaste stjärnan ♥

Idag har vi löshoppat i stallet! Och min fina kille flög över 1.05-1.10 utan problem, asså fan vad han kan! stjärnan ♥ Jag menar han är ju rätt så liten ändå, eller rätt så hög (1.48-1.50 ungefär) men rätt så korta ben och typ såhäääääär kort och kompakt hahah, men asså, han hoppar som en gud :’) Och han tycker det är såååå kul! Så mycket energi som han hade denna löshoppningen har han aldrig haft innan haha!
Sen var han så fin när vi gick ut i hagen, jag gick runt i hagen lite och han följde mig vart jag än gick, sen så sa jag hejdå vid maten sen började jag gå, och ja då så gick han efter mig, fast maten var där, och jag hade sagt hejdå, sen bara stod han där vi grinden och väntade, assååååå söte! :’)
Lasttränade honom sen och det gick jättebra! Han gick in direkt, sen är det backningen ut som han kan ha lite problem med (backar jättesnabbt ut och tar upp huvudet, nästan slänger sig, eller ja lite grann ehhe) så övade mycket på det och sen var inte det några problem det heller!
Efter det så satt vi och betade hästarna och Kalle ville bokstavligt talat helst sitta i mitt knä och sitta i alla andras knän och äta gräs preciiiiis där vi satt och ja, finaste. Sen tränade vi på lastpallen oxå, inga problem!
När jag skulle hämta honom ur hagen så tog jag honom utan utrustning, eller ja, halsring men höll knappt i den, min finaste gubbe.
Denna dagen har varit otroligt bra och det känns verkligen som om Kalle och jag kom varandra ett stort steg närmare, bara på en dag sådär, men han har varit så söt idag ♥ Satt även i hans box sen 20 minuter och han var typ i mitt knä och la sitt huvud på mitt huvud och ville helst pussa mig i ansiktet hela tiden hhaha! Min underbara ♥
 
Hahha okej, jag babblar på om Kalle hela tiden heheheeeeeeeee, men idag har jag varit i stallet hela dagen, så yes!!!
Imon är det skola igen och jag kommer dö, men vi börjar som tur väl halv nio för vi ska vara inne vid lokstallarna för någon ska hålla sexualkunskap där typ, denna veckan har vi ju haft sex och samlevnad som projekt för det har varit verkstadsvecka. Sen ska vi besöka ungdomsmottagningen, så slutar 13.00-13.30! Riktigt nice. Säger godnatt till mina underbara läsare ♥

25 reaktioner till “stjärnor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *