ONE YEAR WITH MY LOVE.

för större bild klicka HÄR.
 
Sammanfattning av första året med Kalle.
Jag fick hem denna underbara ponnyn den 24 april 2012. Jag var seriöst det lyckligaste tjejen på jorden, och är fortfarande. Den här ponnyn är helt amazing och har verkligen ett hjärta av guld. Han vill alltid väl och försöker alltid göra sitt bästa.
Han har förändrat mitt liv totalt och har gjort mig till en mycket bättre människa, han har verkligen lärt mig vad kärlek är.

Så nu tänkte jag skriva lite här vad vi har gått igenom och vilka mål vi har uppnått m.m.

– Han har lärt sig trixen – hov (vinka, skrapa och allt sånt haha), le, puss, säga nej ”skaka på huvudet”, spansk skritt, yoga, buga (buga går ibland bättre och ibland lite sämre, tränar fortfarande på detta!). Detta är väl inte direkt trix med skriver det ändå heheh, backa när man tar i svansen och på alla möjliga sätt (t.ex när jag skakar repet, säger backa, typ vikar fingret mot honom m.m), komma på kommando, stanna, bakdelsvändning. Han kan stå på stubbar och olika pallar. Gå över presenning och ställa sig på läktaren.
– Jag kan rida han i både halsring och repgrimma. Repgrimma ut i skogen också, har inte testat med halsring än.
– Vi hoppar 90-95 cm. Han har löshoppat 1.05-1.10m.
– Vi har gått igenom friendly game och lite av varje av de andra lekarna.
– Han är t.ex inte rädd för brunnslock (A och såna brunnar heheh) längre, inte rädd för sockerbitar m.m.
– Han har blivit smalare och fått mycket mer kondition och muskler så nu orkar han gå i form, även så tycker han saker och ting är mycket roligare nu och mycket mer motiverad och mer personlig och social. Jag har även blivit bättre på att rida hahahah, assåååååå, och sitter inte som en säck potatis längre, thank you god, har typ lärt mig allt på honom.
– Vi har varit och badat och det var inga problem för Kalle, fast det var första gången i sjön typ, han älskar det! Även klipptes han för första gången och han reagerade inte någonstans på hela kroppen.
– Har vunnit några galopprace 😉 hahaha
– Han kan gå löst i skogen efter mig, testade detta dock för första gången igår, och då gick det jättebra och han lyssnade bra, såååååå ja haha.
– Han kan galoppera jämsides med mig ute i skogen och springa och busa med mig i ridhuset och paddocken, och detta kanske inte alls är mycket för er, men för Kalle och mig är det verkligen skitmycket, från den ponnyn han var från början till den han är nu, det är stooooooooooooooor skillnad.

 
jag. älskar. honom. mer. än. allt.

16 reaktioner till “ONE YEAR WITH MY LOVE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *