min ängel utan vingar.

åh mitt fina liv ♥
 
Han var helt fantastisk igår när jag red i repgrimma. Cool lugn, fast det är han ju alltid hahah. Gnäggade bara 2 ggr och det var i början när Cavva kom tillbaka, Kalle är ju lite fjantig med sånt, han vill inte vara ensam, älskar sina kompisar 😉 Lyssnade jättebra och sånt! Mitt rep lossade också vid ett tillfälle så körde lite halsring haha, fast det är han ju med duktig med. Linnea fick rida honom sen efter också, får lägga upp bilder på det.
Idag red jag också i paddocken, Bosse hade harvat så det var bra. Lite tungt blev det i slutet och det tyckte Kalle var lite jobbigt heheh men han var jätteduktig och fin! Blev ett svettigt pass haha 😉 Imon ska han få vila, då jag ska på konfa.
 
Idag var också första skoldagen efter påsklovet, seeeeegt. Men det gick bra och vi fick inga läxor hahah. Längtar till sommaren så jag dör nu!

36 reaktioner till “min ängel utan vingar.”

  1. sv, haha ja man ser verkligen att du gillar mönstret, jag med, på typ allt från mobilskal till kläder. Jättefin och gullig design förresten, riktigt ljust och fint! Båda topparna är från HM 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *