ljuset som får mig att längta till sommaren.

underbart ljus, underbar miljö och underbar dag ♥
 
Bilderna är tagna igår nedanför farmors hus. Hennes egna brygga. Att bada där på sommrarna är helt underbart! Fast att jag då föredrar min pool hehe, men här ser ingen en och det är så skönt där, helt fantastiskt!
 
Idag vaknade jag typ halv ett, oops! Haha, egentligen så var den ju halv tolv så inte så farligt jue 😉 Har inte ställt om klockan än asså, mitt huvud är lite segt. Så jag bara jaha, hela dagen förstörd! Nej men asså när man gå upp så sent så känns det som om klockan är åtta typ på två sekunder haha.
 
Åkte upp till stallet vid två och red ut på ängen med Emmie och My, där kunde man knappt rida för att det fortfarande var snö, fryst och halt och blött på samma gång så ja. Red sen tillbaka och körde lite gymkhana med pönnisarna, det uppskattades mycket, väldigt mycket av Kalle och de andra 😉 HAHAH asså säger jag bara. Både Emmie och Alice ramlade av (vi körde ofc barbacka, jag i repgrimma oxå haha) och jag var såhääääääääär nära på att göra det. När Sune fick damp och tvärstannade och stutsade så ramlade hon av och Kalle tvärstannade oxå och drog ner huvudet och stutsade och då kom jag typ på hans huvud/hals men då var han så snäll och drog upp huvud så jag ramlade inte av :’D Snäll ponny or what??? Men de tyckte det var såååå kul! Sen stekte vi i solen där ute utan täcke, och det var så skönt så jag dog sa Kalle, har några bilder från det, så får visa det 😉
Har även glömt att säga det, men i fredags så hoppade jag och Kalle lite och vi flög över 90 cm oxer två ggr, sååååå fina språng, speciellt det sista, bara flög asså, fina ponny ♥
 
Annars har jag varit hos mormor idag och ätit världens godaste mat, mormor och farmors mat liksom ♥
Men nu ska jag sluta babbla som jag alltid gör och redigera lite mera bilder, har massvis nu äntligen när det är så fint väder! Synd nog att det ska snö både torsdag och fredag typ, asså varför? 🙁
godnatt fina ♥

30 reaktioner till “ljuset som får mig att längta till sommaren.”

  1. åh gud vilak fina bilder!
    svar: vad nice! det blir så gott med den effekten tycker jag! xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *