jag älskar er

de finaste ♥
 
har massvis med bilder från dagen i stan med mina finaste vänner! Jätterolig dag och ska såklart göras om ♥ Men nästa gång tar jag inte dessa skor haha, jag vet att man får sååååå ont i fötterna, har gjort detta misstaget flera gånger om men ändå kan jag inte sluta 😉 Haha, och i de sista bilderna här så sjönk jag ner i gräset haha, så ja fint.
Vi har ätit på Pastaco (<- världsbäst) och gått runt i affärerna och fikat och haft kul. Tack för dagen finaste!
 
Annars idag så stack jag upp till Kalle vid 10 ungefär och red ut mot berg-o-dalbanan. Mötte även skogsmaskiner på vägen dit och de körde runt inne i skogen och ut på vägen med sin kran och lyfte stockar och sånt. Som tur väl har jag en så dubbig ponny som inte är rädd för sånt. Så vi fick vänta tills han körde in (som tog ungefär 100 år..) sen så äntligen kunde vi går förbi. Kalle gick förbi helt cool lugn, dessutom var vi ju alldeles själv och Kalle hatar att rida ut själv (beroende av kompisar typ haha), men det gick bra! Det ända han gör är att gnägga typ, ibland bli rädd för saker o ting som inte är ett duuuuuugg läskiga, men det ända han gör då är att frysa, eller typ kollar på det.
 
Har inte hunnit svara på kommentarer idag (eller jag igår egentligen) eller har inte hunnit med något haha. Pratar med bästa dub (<- TRYCK) nu på skype, har typ pratat i snart 3h hahah ♥
godnatt sötnosar!

13 reaktioner till “jag älskar er”

  1. Härliga bilder!
    sv: Jag har också jättetorr hud! Har faktiskt testat den Locobase på mina händer (får typ alltid självspricker och sånt för att de är så torra) och den är verkligen helt fantastisk! Enda krämen som funkar på mina händer typ 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *