dagens frukost

Gick upp en timme tidigare idag för att kolla på TVD, så kunde fixa lite äggröra, världens godaste!
TVD vad såååååååååå bra och dog vid stelena scenen jag bara akjfnkasbhwkfbafj ewjflsdaklgabsdkjghbdfa :’):’):’):’):’):’):’):’):’):’):’):’):’):’):’):’):’):’)
 
Idag slutade vi 11 i skolan, såååå nice! Drog sen upp till stallet vid 2 för att rida ut med kingarna ha ha, som vi kallar oss då. Red på JSB och galopperade vid cykelbanan lite kontrollerat. Sen raceade vi på ängen mot grusvägen heheh, Kalle var så fin där och drog inte bak/mot sidan (han var först, och han är ju lite beroende av sina kompisar hehe, och vill gärna inte galoppera någon annanstans än dem) och hade jättefin galopp, jättelång och galopperade bara sååå snabbt utan att bocka och studsa 😉 Sen galopperade vi upp för den lite längre grusuppförsbacken. In i skogen på den lilla stigen där det står ett hinder upp på däck, fick hoppa av och sätta upp det för någon hade rivit, sen så stannade han två ggr, det var lite läskigt med däck under! Han har aldrig hoppat det hehe, så han tänkte gå över det <– smarteeeeeeeee verkligen, och då såklart drog han med sig pinnen bak så den bröts, det var liksom för högt att gå över hehe. Så fick hoppa av och sätta upp det igen och då hoppade han sen utan att kolla! Raceade sen sista biten och då var han sist och då jävlar skulle han studsa och bocka hahah, han ville ju komma före!!! Hahha min lilla dampis :’) Men han var jättefin!
 
Har kollat på Let’s dance oxå, snart får vi se vilken som åker ut, inte Maria eller Markoolio iaf, de bästa! Maria är en av mina största idoler seriöst hahah, pappas med :’)

20 reaktioner till “dagens frukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *