åh vad jag älskar dig

min finaste ♥
yes, han har skav (inga sår eller något! bara inte lika mycket päls där), och det är inte av sporrar (använder absolut inte) eller något sånt, utan av de skorna jag har på mig på bilden, har kommit fram till det nu att det är dem. Även för att han är jääääättekänslig i sin päls, han har exem och sånt på sommaren, dock lindrig och nu vet vi det så vi är förberedda, vi visste inte det i sommras så fick köpa täcke och 300 olika oljor och skit heheh. Han klipptes första gången i hela sitt liv i vintras, så kan också vara därför. Så om ni tror att jag sitter och bankar som en liten unge på honom, nej hehe 😉
 
hoppträning sen, TAGGAD TILL TUSEN! ska hoppa en LC bana hahah och där ute i paddocken i det underbara vädret, kommer bli niiiiiiiiice.

37 reaktioner till “åh vad jag älskar dig”

  1. vet inte om det var datorn som gjorde så men förra kommentaren var absolut inte meningen…
    Jag skulle säga att det var super fina bilder!!!! 😀

    1. banan såg väl likadan ut för d-ponnys? eller ändrade dem? 😮 elr var det där de la till kombination? <3xksajhfbakb iofs så hade jag inte sätt banan när jag skrev det sååååå trodde det var LC för oss, men sen såg jag att det inte var någon kombination ;);););););) men tänkte inte mer på det heheheh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *