three different flowers.


3 olika, vilken tkr ni bäst om? c:

idag har jag varit med lisa! vi har haft jättekul och varit i stallet hela dagen 😉 tog en runda på kalle barbacka och han har haft jääääätteträningsvärk efter igår hehe, han jobbade väldigt hårt! 😉 nu spelar jag ett frågespel med isak, något typ sverige sak, jättekul.. verkligen.. ^^

0

87 reaktioner till “three different flowers.”

 1. vackra bilder! riktigt duktig är du på att fotta måste jag säga 🙂 min favorit är nummer 2, jag tycker att färgen på blomman livar upp och dropparna på blomman gör det så vackert 🙂

  0
 2. Sv: aa den är jättegod! Du måste testa! Har faktiskt inte smakat den calippo shots med jordgubbe och lime, måste nog ta och testa den 🙂

  0
 3. Hej! Såg att du var med i en supply tävling på en annan sida, så jag undrar om du vill hänga med i min med? 🙂

  Vinn valfritt mobilskal från supply.se:
  http://barfotaflickan.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-valfritt-mobilskal-fran-supply.html#comment

  Va gärna med i min andra tävling med 🙂

  Vinn öronhänge från Xenobia design:
  http://barfotaflickan.blogg.se/2012/april/tavling-fjader-oronhange-fran-xenobia.html#comment

  förlåt om du inte gillar sånahär kommentarer, men skulle betyda GULD om du va med! 😀

  0
 4. Åh så tråkigt:/ Mina föräldrar tål katter och så där men våran dog för inte så längesen och nu vill dom inte skaffa en ny så. Buhu:(

  0
 5. Sådär ja! 😀 Nu är tävlingen avgjord, kolla om du vann! 🙂 Förövrigt tar jag en paus ifrån TVÄLANDET men jag finns KVAR på bloggen! 🙂 Hoppas att du fortsätter att kolla in! :-D<3

  0
 6. Hejhej!

  Snart kommer jag skaffa en ny blogg och behöver då veta vilka som följer min blogg på Bloglovin’ och om du/ni kommer fortsätta göra det när jag skaffar en ny blogg. Jag behöver också veta om jag ska fortsätta följa din/er blogg. Så följer du/ni mig på Bloglovin’? Och kommer du/ni fortsätta göra det när jag skaffar en ny blogg? Jag kommer säga till när jag gör det! Om du/ni inte svarar innan början av nästa vecka kommer jag ta bort dig/er från Bloglovin’. Men om du/ni inte kunnat svara av olika anledningar och vill ha kvar bloglovin’bytet så är det bara att kontakta mig. Tacksam för svar och ärlighet!

  0
 7. Jag är mitt i ett bloggbyte och behöver veta om du följer mig på Bloglovin. Gör du det? Om jag inte får något svar kommer jag tyvärr ta bort dig från Bloglovin. Tacksam för svar!

  0
 8. Hejsan hoppsan, jag håller på att gå igenom bloglovin byten och som jag märkte är det några som försvunnit och jag tycker inte om när folk bara tar bort en utan att säga till, så jag undrar om du fortfarande följer mig ? 🙂 med ett ärligt svar tack.
  mvh elinemma

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *