have some fun with me!


ngt äpple sådär..

ooor boring, har inget och göraaaaaaaaaaa 🙁 men idag har jag spelat sims, dunkat hög musik och gjort klart ngn sak till skolan, imon har man studiedag, GÖTT! 😀
och jag vet lite random att jag bara gör ett inlägg sådär, men det får ni leva med haha 😉 fotar typ inget nu förtiden, Åke bara ligger där nere, han gick i dvala sen när vintern sööööööööög, men nu kmr ju spring feelings så då ÄNTLIGEN kan han vakna så jag kan ta fina kort c: kanske ut imon om jag hinner, och om det är fint väder, 🙂 har btw carpan denna helg, det är en häst haha 😉 sen för att gå till det tråkiga så har jag varit dödssjuk har haft typ 41 graders feber och det började i fredags när jag kom hem från skolan att jag var så trött och sliten så jag doooooog, sen blev jag jävla förkyld och fick feber och hade det till måndag, sen vilade jag tisdag oxå sen var det skola i två dagar ^^ men typ var halvdöd då haha, (n)
har sätt att statistiken fortfarande är uppe, och att det då är några som fortfarande besöker min blogg fast jag nt är aktiv elr svarar på kommentarer haha, tacksåjättemkt! ♥

0

33 reaktioner till “have some fun with me!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *