horses are best.


riktigt nöjd med dom här bilderna! säg gärna vad ni tkr! ♥

skulle redigera lite hästbilder och lekte lite i photoshop och så blev det såhär, tyckte det blev riktigt snyggt! elr vad tkr ni? (; fick iaf presentkort på bikbok av mina kusiner! c: har mkt pengar nu! tror jag.. om de nt har försvunnit av ngn konstig anledning (;
ska svara på runt 250 kommentarer nu, känns lockande! asså kan fortfarande nt fatta att min blogg kom upp där! herregud, trodde det aldrig skulle hända! typ keep dreaming ida, haha ^^ men ingenting är omöjligt!
oooooooooooch sist men nt minst! har fått besöksrekord idag! ÖVER 480 UNIKA ÄNSÅLÄNGE! omgomgomg, tack alla, älskar er sååå mkt! ♥♥

0

64 reaktioner till “horses are best.”

 1. Sweet photos!
  Hästar är ju veklingen bäst, men angående headers!
  Har du tid att göra headers till folk? Och kan inte du Lotta ut en header?
  För jag älskar verkligen din kodning och headers du gör!

  0
 2. Hej! Har kollat din blogg och den är verkligen jättebra! Du tar jättefina bilder, var får du insperation ifrån egentligen?? 😉 Och så rider du! Plusplus, det gör jag också :] Superfin blogg, fortsätt som du gör! 😀

  0
 3. SV: Haha :3

  Men dem var verkligenverkligen jättefina! Och [jag tycker, jag kanske ärblind? :/] att med det rosa så blir det ännu snyggare! Jamen du, du tar ju så fina foton så man måste ju liksom gå in på bloggen för att få insperation OSV. Även om man har världens mest sämsta kamera. Aja, men jättefina bilder ! 🙂

  0
 4. Sv: ÅHHH!!! TAAACK SÅ GRYMT MYCKET!! :'D Du fattar inte hur många gånger jag har vart inne där och letat sida upp och sida ner, hit dit och fram å tillbaka! Haha! Av någon anledning så har jag i alla fall missat det. 🙂
  Men tusen tack ändå! Ska fortsätta läsa din blogg har jag bestämt. Den är precis sånn som jag egentligen ville att min skulle vara, men aldrig blev (för jag har lite för lite fritid och mycket aktiviteter, hehe).

  Tack igen! 🙂

  Kram

  0
 5. Hihi, jo men jag håller med dig. Min blogg är ju ingen fotoblogg, men jag gillar att fota då och då. Och jag kommer lägga in photoshop tips. Vilket hör ihop med bilder och deras bakgrund. 🙂

  0
 6. Sjukt fina bilder!

  jag älskar din blogg! håller på att göra min blogg större, så skulle du möjligtvis vilja att vi länkar varandra?
  du är bäst och din blogg med!

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *