heartbokeh and gras.


fint? (a) säg gärna vad ni tkr! ^^

shollahopp! sitter och kollar på new moon bara för att jag har sätt den 283018 ggr och för att den går på svt1.. seeeeeen försöker jag få det förbaskande simset att fungera med dom nerladdade sakerna, men icke sa’ nicke, såååååå dumt.
måste oxå vända tbx dygnet är ju i genomsnitt uppe till 3 varje kväll, och typ till 4-5 några dagar hehe.. men igår var jag upp typ till 6, för kollade på ishockey med frieeeeeeeends! GULDET ÄR VÅRT ♥ och är det bara jag som tkr det är ascoolt att alla kanadensare hejade på oss hela tiden och buade när ryssland fick pucken?! så j*vla nice (;
nej nu slutade new moon! merry me bella? mohahahaa, såååååååå snygg (a) nej dör.
så iaf! tkr ni att jag ska vara mer seriös? 🙁 för jag känner att jag är väldigt oseriös, och ni kanske tkr det är barnsligt och nt vill läsa min blogg 🙁 nej, det får jag ta och fråga 118800, svar på allt! på tal om 118800 så smsade jag dom på nyårsafton och frågade vilken jag var lik, och då sa dom att jag var lik Reese Witherspoon, och jag bara, höhöhöhöhöhö, oooooooooooooooooofta? hon är ju 1000ggr snyggare än mig! sen var mamma lik Uma Thurman och pappa lik en snällare Gordon Ramsey, och att han kunde laga en riktigt festmåltid! hahahah, vi fick damp för pappa höll på att laga mat och han älskar det och är asduktig på det! xD
nej shiit, nu blev det mkt text igen! godnatt! ♥

0

68 reaktioner till “heartbokeh and gras.”

 1. sv: Var första gången jag kollade idag, men jag tycker också att det verkar som ett bra program! Jag har inte riktigt fått någon favorit ännu bland domarna 🙂 själv då?

  0
 2. sv; åh, tack så hemskt mycket! de otroligt balla leggingsen är köpta på lindex för 79 svenska riksdaler om jag inte missminner mig. :3

  ps. din blogg är sjukt fin och den finns tillagd på mitt bloglovin' konto nu, såduvet.

  0
 3. sv: haha oj va många jeans! Hade varit glad om jag hade så många 😛 Jag har ganska svårt att hitta några som passar för jag är ganska bred! Inte tjock men bred 😛

  0
 4. Sv; tack! Herregud vilka fina bilder du tar!
  Skulle du kunna förklara hur man gör en såndär "genomskinlig" ram som du har runt bilderna nu?:) snälla? Har frågat några men tyvärr svarar dem inte på det och jag hittar det inte på Google heller^^

  0
 5. sv: okej! ja, moa har varit min favorit sen hon var med sen början 🙂 amanda är ju bra, men dock är hon lite för mycket tycker jag 🙂 haha jasså, ja det har vi! 🙂

  0
 6. SV: Tack så mycket! :') Va roligt! Mja, hur menar du med namn? Alltså själva kamerans namn eller om jag har döpt den för skojs skull? Om du menar själva kamerans namn heter den ju Canon EOS 500d ;))

  Kram♥

  0
 7. otroligt fin blogg du har! 😀 bliderna var dessutom jättefint redigerade! jag undrar: varför bestämde du dig för att sätta en logga på dina bilder? jag funderar också på att göra detta 🙂

  0
 8. Sv: ja jag vet :/ jag hittar inte filen själv ens på datorn utan varje gång jag behövde den gick jag in på länken så jag kan tyvärr inte fixa det 🙁

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *