gamla bilder, ny redigering.


tycks? ♥ hehe, det är bokehhjärtan och genomskinliga ramar som är inne nu hos mig som sakt.. (; dehär bilderna är från sommras, så de är gamla, men jag har nt visat upp domhär i bloggen, har visat upp andra HÄR och HÄR, fast nu har jag en ny redigering, vilken tkr ni bäst om? ^^

ska nu gå och lägga mig! syns imon! elr idag heheh, godnatt ♥♥

183 reaktioner till “gamla bilder, ny redigering.”

 1. Hej 🙂 Nu är vinnarna av veckans blogg uppe, men denna gång så gäller det att få röster till sin blogg! Som om du är en av vinnarna så får du försöka få dina läsare att rösta på dig! Det Här är en special tävling så vinnaren blir länkad i min meny i 2 veckor! Om du inte vann så kan du ju rösta på en av de andra bloggarna! Lycka Till! (Slutar samla röster vid midnatt) Direkt Länk: http://alexandrasteel.blogg.se/2012/january/veckans-blogg.html#comment

  KRAM

 2. Åh, jättefina bilder! 😀

  Svar: Tack så mycket!! 😀 Hade jag vetat hur lång tid det skulle ta att göra den hade jag nog aldrig gjort den, haha. 🙂

 3. Visst är det skoj att leta fram gamla bilder å damma av dem?! Själv har jag precis gjort en sammanfattning av det bästa från 2011 på min blogg, riktigt skoj att så här i efterhand se vad man faktiskt gjort å hur bilderna förändras eftersom… 🙂

 4. hej 🙂 min följar länk där det stå hur m¨nga som följer mig v ia bloglovin fungerar inte riktigt det är 2 som följer men det står 0 :/ och att trycka f5 hjälper inte 🙁 så ksk du kan hjälpa mig 🙂

  kram <33

 5. Riktigt fina motiv och snygg redigering!

  Jag måste säga att din design på bloggen är så himla fin! Att bilderna i headern byts ut allteftersom är mycket kreativt. Dessutom visar du på så sätt många fina fotografier. Beröm till dig!

  Kram

 6. Hej sötis ! 🙂
  Allt bra med dig ?
  Kolla gärna in min blogg där jag bloggar om allt möjligt, en massa tips, tävlingar, bilder osv. 🙂
  Kanske finns det någonting som passar dig ! 🙂
  Kram

 7. Herregud vad underbar blogg! Och helt fantastiska bilder, inte bara i det här inlägget utan i hela bloggen!
  Skulle blir hur glad som helst om du bara kunde titta in på min nystartade blogg en snabbis!
  Ha det så bra! 🙂

 8. Ååh vilka fina bilder!
  Så du la till hjärtana själv efteråt alltså?^^
  Jag tror jag tycker om den här varianten(men jag kan inte se den första länken 🙁 )
  Och har du något inlägg eller så där du visa hur du gör och sen lägger in din design på bloggen?
  Den är ju superfin! 😮

 9. åh, jag satt och försökte få ordning på min blogg.
  Så får jag ett tips att jag ska kolla på din blogg.
  Jag tappade nästan hakan! Gud den är ur snygg!
  Har du något tips på vilken design jag kanske kan ha?
  kram!♥

 10. GUD vad fiiiiiiiiiiiiinaaa..vilken inställning hade du på systemkameran ? :O ..

  ps : har blogg tävling ifall du vill vara med 🙂

 11. Jättefina bilder! Har du tagit ´dom? Med vad för kamera? Fin blogg har du oxå 😀 Kolla gärna in på min blogg, släng in några komentarer oxå 🙂 Kram♥

 12. hur har du fixat din FINA design??:)
  jag själv är ganska dålig på det och fattar 0, försöker förstå stilmallen men det är så svårt med alla konstiga siffror..

 13. vara med i dagens blogg på min sida?

  Leta upp rätt inlägg och kommetera att du är med ;D
  Finns bra chanser för alla 🙂

 14. Nu är tävlingen avgjord och Solin vann vecka.2 tävling i läsvärt. Så denna månaden har 2 st blivit nominerade till att bli månadens mest läsvärdaste blogg. Vill du också bli nominerad till att bli månadens läsvärdaste blogg så har jag och Cassandra (bruudar.blogg.se) en tävling tillsammans.

  Du vinner 2 länkningar+intervju på 2 olika bloggar och en nominering till månadens läsvärdaste blogg.

  Läs mer här.
  http://xtio.nu/2012/january/lasvart-no3-tavling-vinn-2-lankningarint.html
  (ledsen om du inte gillar det här, men heey jag ger dig ju ett jätte bra tips ju)

  Ha en fortsatt fin dag//Läsvärt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *