five facts about me.


♥ Hästar är det jag lever för, kan dö för dom.
♥ Jag taggar som f*n till sportlovet! då händer det massa roligt, mån, tis, ons och tors ska jag rida jack, dawina, melodia och zaki. sen på fre ska jag till österrike!! ♥ är är där hela vecka 9.
♥ jag svär alldeles för mkt, om man skulle ha en sån burk att jag skulle lägga i 10 kr varje gång jag svor skulle det blivit 1000 kr på nolltid, hehe (;
♥ när jag gick i 6-års sa en till mig att hon inte gillade en person och då direkt efter så gick jag och sa det till den personen hehe, (; vad jag har fått höra iaf, jag kommer inte ihåg någonting! (a)
♥ min favoritfilm är transformers!! ♥ elr har typ hundraåttio till men TRANSFORMERS! och SHIA MY DARLING FOREVER! ♥

lite onödigt sådär.. men har ridit idag! lino var jätteduktig! c: pigg var han oxå, han stutsade som en stutsboll och sen flög han fram haha, (; men är riktigt nöjd med honom! sen så ska jag inte ha jack på drop-in hoppningen tyvärr 🙁 han är för liten så det blir dawina ist! har nt ridit henne men ska det på mån och sen tors hoppa henne sen sportlovet ska jag med rida henne (;
men godnatt! ♥ [om hundra år..]

UPDATE: svar till mikaela.
jo, en del undrar när det kommer upp det videoklippet hur jag redigerade dom HÄR bilderna, det kommer så fort jag har tid till att fixa det! det är ju skola och stallet just nu så hinner inte sitta så jättemkt vid datorn! men ska försöka fixa det denna veckan! så håll ut, ^^ PUSSOKRAM! ♥

28 reaktioner till “five facts about me.”

 1. Blir det skidåkning i Österrike eller nåt annat kul? 🙂

  Sv: Ja samma här, blev riktigt besviken. Gillar inte alls att man jämför den med Baksmällan filmerna, för dom är så jäkla mycket bättre!

 2. Hej!
  En tjej i min skola skriver, spelar & sjunger egen musik. Hon är en riktig talang, men har tyvärr inte kommit så högt upp i statistiken än. Vore supergulligt om du kunde kika in på låten genom att klicka på länken nedanför & om du gillar det kanske lägga in den i ett inlägg? Det vore guldvärt!
  http://www.youtube.com/watch?v=QyjUXGsEHNA
  TACK!
  kram!

 3. SVARA I ETT INLÄGG 😀
  Jag har frågat förut om hur du redigerade häst bilderna, hur du klippte in som du gjorde på denna bilden :3

  När kommer de 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *