I won’t give up ♥

hej alla fina! ♥
vet inte riktigt var jag ska börja haha, men nej jag kommer tyvärr inte börja blogga igen, har varken tid, inspiration eller ork till att göra det.. 🙁
men tänkte iaf dela med mig med en video jag har gjort! eller jag har gjort flera så lägger upp alla 😉 om ni vill följa mig får ni gärna börja följa mig på Instagram – kallekalops eller youtube – L0V3kalle, eller varför inte facebook som jag typ nästan aldrig är inne på haha c: där heter jag Iidazaki Jjackson!
på min youtube kanal så lägger jag upp egna videos jag har gjort i Sony Vegas, oftast på Kalle och mig, men ska börja kanske att göra lite andra random hästfilmer och kanske från tv serier, who knows? 😉
så gilla/kommentera eller prenumerera gärna på min youtube kanal! det betyder guld! ♥ på min gamla kanal Loovemichaeljackson har jag ju mina redigeringar, så där kan ni med kika in, men L0V3kalle är min aktuella ^^
shit vad jag snackar! som vanligt haha, men kika gärna på de här videorna nu! puss ♥
 

0

13 reaktioner till “I won’t give up ♥”

 1. Heej!
  Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

  0
 2. Hej!
  Nu har min nya hemsida öppnat http://www.MissRebecca.se (det är samma koncept som förut fast med en egen domän)
  Så kika gärna in där, kolla igenom alla kategorier och kommentera gärna vad du tycker.
  Du kan även följa mig via fb, som finns på kontaktsidan tills att jag har fixat ett bloglovinkonto.
  Kram Rebecca (tidigare: Magicstory.blogg.se)

  0
 3. hejsan! jag har just nu en fototävling i min blogg där du kan vinna ett presentkort som du sedan kan använda till att göra tin egen bok! en fotobok, en bloggbok eller kanske en minnesbok som du designar själv! bara du deltar så får du en rabattkod!:-)
  om du tycker det låter intressant kan du läsa mer om tävlingen här: http://feliciaknutsson.webblogg.se/2012/november/fototavling-tema-portrattmanniskor.html#comment
  det skulle vart kul om du ville delta! ha en fortsatt bra dag!:)

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *