Ida Linnea Caroline Nilsson.

Ida är mitt namn och jag föddes den 13 juli, 1998 i lilla Blekinge. Mina stora intressen är fotografering och hästar. Även redigering, kodning och design. Älskar allt som har med kreativitet och göra helt enkelt! Jag har en ponny vid namn Virdarnas Kalops ”Kalle” som betyder allt och lite till för mig. Resa är bland det bästa jag vet, vill upptäcka hela världen!

Jag har äntligen flyttat till min drömstad Göteborg. Planerar att ta kandidat i sociologi (kanske också psykologi) på GU. Göteborg har varit ett självklart val för mig så länge jag kan minnas och är så glad att jag äntligen bor här.

Fotografering har varit mitt största intresse sen 2009. En dag i april gick jag ut för första gången med pappas digitalkamera och försökte fota några vattendroppar som ”splashade” ner i en brunn. Tyckte jag fick riktigt coola bilder, de var inte jättefina :’) På sommaren 2009 fick jag min första egna kamera. Genom åren har jag haft en Canon EOS 500D, 70D och nu min Canon Mark 6D II som jag älskar!
Vill ni veta någonting mer? Släng iväg en kommentar eller mejla mig xx

3 reaktioner till “Ida Linnea Caroline Nilsson.”

  1. Hej ida din header är fin med. gillar också att fotografera 🙂 så jag tänker nog spara ihop pengar till en canon. Jag älskar objektiven som dom har som telexempel macro och massa mer :D:)korten som du har är JÄTTE fina eller vackra. 🙂
    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *