Ida Linnea Caroline Nilsson.

Ida är mitt namn och jag föddes den 13 juli, 1998 i lilla Blekinge. Mina stora intressen är fotografering och hästar. Även redigering, kodning och design. Älskar allt som har med kreativitet och göra helt enkelt!
På fritiden så rider jag, har en egen ponny vid namn Virdarnas Kalops “Kalle” som betyder allt och lite till för mig. Jag gick Estet med inriktning media på gymnasiet och just nu jobbar jag och reser lite här och där. Resa är ett av mina största intressen och det kommer jag nog fortsätta göra hela livet, vill upptäcka hela världen!
Ska söka till nästa höst, men mer om det när det börjar närma sig.
 
Fotografering har varit mitt största intresse sen 2009. En dag i april gick jag ut för första gången med pappas digitalkamera och försökte fota några vattendroppar som “splashade” ner i en brunn. Tyckte jag fick riktigt coola bilder, de var inte jättefina :’) På sommaren 2009 fick jag min första egna kamera, en Panasonic Lumix. Det var en dröm för med den kunde jag ta mycket bättre bilder. Genom åren har jag haft en Canon EOS 500D, 70D och nu min Canon Mark 6D II som jag älskar!
Vill ni veta någonting mer? Släng iväg en kommentar eller mejla mig xx
 
0

3 reaktioner till “Ida Linnea Caroline Nilsson.”

  1. Hej ida din header är fin med. gillar också att fotografera 🙂 så jag tänker nog spara ihop pengar till en canon. Jag älskar objektiven som dom har som telexempel macro och massa mer :D:)korten som du har är JÄTTE fina eller vackra. 🙂
    KRAM!

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *