100 things I love – Nr 7 Moa

Såklart hade jag glömt bort mitt lilla projekt hehe.. men nu drar det igång igen med nummer 7! Min älskade Moa<3 Nu kommer det bli en sånhär härlig kärleksförklaring, kliché men hon är helt enkelt världens bästa<3

Jag och Moa lärde känna varandra första året på gymnasiet, så egentligen inte sååå längesen tillbaka som barndomskompisar går. Jag började jobba på en restaurang där hon också jobbade och jag var med henne de första gångerna i disken. Jag tyckte vi klickade direkt och hade massa att prata om och tror till och med att vi pratade om hästarna och att hon kunde få komma och rida någon dag? Hon hade nämligen haft medryttarhäst innan och hon saknade hästarna.

Efter det så har vi nästan inte lämnat varandras sidor. Har alltid haft varandras ryggar. Otroligt många roliga minnen och hittat på massa skit, rent ut sagt haha :’) Vid ett tillfälle kom vi ifrån varandra lite men hittade tillbaka till varandra, och sånt är så viktigt, vi hade ju inte hittat tillbaka till varandra om det inte var menat. Och nu på senare tid, efter studenten och allt så flyttade hon ganska snabbt. Säsongade i Frankrike, bodde sen i Lund och Malmö och nu Göteborg (Då hon kom in på jurist, HUR grym är hon inte?!?). Trots allt det, att vi seriöst inte alls setts ofta så märks det inte. Vi pratar på som vanligt, ringer varandra när som helst och känns aldrig som att vi har varit borta från varandra mer än några dagar.

Jag kan säga allt till Moa och litar på henne till 100%. Saknar seriöst henne varje dag och drömmer om att jag ska flytta till Götet nästa år, och då bor vi äntligen i samma stad igen efter 3 år!! Kommer vara det bästa som hänt!! Man märker inte hur mycket man saknar någon förrän de är såå långt borta och man kollar tillbaka på alla 100-tals bilder och videos som finns. Kan säga att jag hittade ett och annat som jag dog åt när jag letade upp dessa bilder nedanför 🙂 (Även så vet jag inte om hon kommer halshugga mig för vissa bilder här men what the heck<333) Bilden längst ner i vänstra hörnet är bland den första bilden på oss tror jag? Som jag hittade iallafall, haha omg så små, 4 år sen hehe.

Avslutar detta med att säga att du betyder så otroligt mycket för mig Moa och vet inte vad jag hade gjort utan dig!! Älskar dig massor<3 (Och ses snart i Götet, kommer också upp så snabbt som möjligt när det fixat sig med lägenhet osv, kommer plötsligt stå utanför porten<3333)

3 reaktioner till “100 things I love – Nr 7 Moa”

  1. Vad fint skrivet! Det är verkligen guld värt att ha en sån nära och äkta vän! Att kunna prata om allt med en vän och veta att de stannar där är guld värt! Jättefina bilder på er!❤️😍

  2. Ida, hur fin är inte du som skriver detta? Vilken vän du är, så gudomligt fin <3 Kan förstå att du längtar tills det blir Götet och att äntligen komma varandra närmre. (Lite avis här för den delen hehe) Men som du skriver, man vet liksom inte hur mycket man saknar och tycker om en person förrän man faktiskt kommer ifrån varandra <3 Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *