10 sanningar om mig, ish

Jag vill någon gång bo utomlands, vare sig det är i tre månader eller i några år men ser mig själv bosätta mig helt i Sverige, helst Göteborg då givetvis<3

Jag blir otroligt stressad bara jag tänker på barn, har aldrig varit en barnkär person och vill tidigast ha det när jag typ är 30 haha. Såklart att saker kan förändras men det är SÅ otroligt mycket jag vill göra och uppleva innan man ska skaffa familj. Corona ger bara mer åldersångest också<3

Varje gång jag ser en bild på Kalle och reflekterar över den (har honom som bakgrund på både mobil och dator så ser det väldigt ofta men man tänker inte alltid på det) så hugger det till i mig för att jag saknar honom så mycket.

Jag är en väldigt öppen person, kanske för öppen i vissas ögon. Men jag pratar gärna om mer personliga saker, t.ex sex då jag har en liten dröm om att bli sexolog. Eller sexterapeut eller kanske psykolog eller kurator, gillar att prata iallafall haha!

Denna hänger väl ihop med förra, jag kan lätt ta mycket plats vilket också kan sticka i vissas ögon, helt underbart<3 Nej men ja, älskar att träffa nytt folk och pratar gärna på och då kan det bli att man tar mycket plats, dock absolut inte med mening.

Får dock säga att jag ändå räknar mig som ganska odramatiskt och otjejig i ”tjejdraman”, ni vet sånt som bara tjejer kan överdriva med haha. T.ex. om det var någon på gymnasiet som snackat skit om mig så ryckte jag bara på axlarna och sa okej, synd för den människan<3

Vilket också tar oss till nästa punkt igen haha, att jag har ganska bra självförtroende (hybris att skriva detta om sig själv? idk<3) och är självständig. Har alltid gått min egna väg och kommer fortsätta med det i all framtid.
Obs mycket sarkastisk ton i det jag skriver här så jag inte låter helt tappad haha, är SÅ sarkastisk :’)

Jag är en extremt känslig person som har väldigt nära till gråt vare sig jag blir glad, ledsen eller arg. Gråter av tiktok-videos cirka varje dag<3

Jag har aldrig haft något förtroende till män och har inte det än idag, lögner på lögner, tycker helt enkelt att män är skit då ingen har motbevisat mig :-)))

Alltså denna är bara så rolig och typ inte en sanning men den får vara med som sista, på studenten hade vår klass två olika flak då vi seriöst ogillade varandra så mycket<3 Vi var uppdelade i två grupper typ så det blev två olika flak och på vårt ena plakat på flaket stod det något i stil med ”Vi fick inte plats på det andra flaket för deras egon är för stora”. Blev väldigt komiskt i slutändan, några skrattade, några skrattade kanske inte hahah.

10 reaktioner till “10 sanningar om mig, ish”

 1. Så roligt inlägg! Spännande att läsa. Jag kan tillägga att jag också är en EXTREMT känslig person. Jag har verkligen en så himla nära relation till mina känslor samt så himla lätt till gråt. När jag blir arg/ledsen/superglad blir jag så sentimental att tårarna nästan alltid kikar fram. Jag har många gånger ifrågasatt mig själv, ifall något är fel, så det är skönt att höra att man inte är ensam om detta. Hoppas du får en fin vecka! Kram 🙂

 2. Vilket roligt och trevligt inlägg som ger oss läsare en mer överblick över vem du är!
  Jag är som dig väldigt känslig (hjälper inte med en amningshjärna höhö) men samtidigt odramatisk, även fast tjejer försöker dra med mig i sina draman kan jag inte bry mig mindre ^^

 3. JAG Dör hahahahah flaken är ju det roligaste jag hört hahahah ❤️ Såååå roligt inlägg, tycker du är en helt fantastisk tjej och jag ÄLSKAR att du går din egen väg ❤️ Kram

 4. hahah asså håller verkligen med om att du är väldigt öppen!! minns när vi sågs så kändes det som att vi kände varandra för vi pratade om så privata ämnen hahaha, men jag är också rätt så öppen som person så det passade ju bra

  Svar: Ja!! Det ska bli skitkul!!! Hoppas bara allt går bra med Soppan 😉
  Kram

 5. Intressanta punkter som jag också känner igen mig, jag kan uppfattas som saknar filter och sexolog vore nog intressant att jobba inom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *