magic forest

26 Oktober, KL. 13:25
Natur 15 kommentarer
En "vanlig" redigering med de vanliga färgerna sen en lite mer höstig där jag har ändrat färgerna lite. Himla fint ljus!
 
Imon smäller de!! För imon åker jag, Hilde och Ebba till London!! Kommer bli heeeelt amazing. Det ska shoppas massor (tagga bli superpank ahhh, värt dock) och vi ska hitta på massa bus, haha nej men vi har en del planer med saker till bloggen och även vår fulinsta (ful_legender!!!! skicka följningsförfrågan vettja!!).
Vad jag har hittat på de senaste dagarna vet ingen, haha nej men har bara varit i stallet och planerat och fixat inför London. Igår var tjejerna här och vi kollade på bio och dansade Just dance, det var amazing <3
 
Ska snart upp till stallet för Kalle ska få IR-behandling, spännande! Sen ska jag bara packa ikväll och redigera lite bilder, ska nog ta upp kameran till stallet och fota lite höstbilder på min bae. Har en del bilder att visa nu faktiskt men de ska redigeras och sånt, sen troligtvis kommer jag slänga in något inlägg när jag är i London, med lite iPhonepics och sånt! Och jag ska komma igång med bloggen riktigt snart igen, förr eller senare iallafall! Hoppas ni står ut haha :* Ni ska få se alla bilder från skräcktemat också (de bilderna på Isak som zombie), de är utställda i skolan nu yäy.
Och sist men inte minst så är det ingen vanlig dag idag för det är Hildes födelsedag, grattis my love igen haha <3
 
Nu ska jag redigera lite bilder, hoppas ni kommer ha ett toppen höstlov xx

A zombie

15 Oktober, KL. 22:52
Fotoprojekt 55 kommentarer
Två smakprov från en liten fotografering som fotades idag! I skolan har vi nu ett skräcktema inför Halloween på fotolektionerna. Dessa bilderna som alla fotar ska sen hängas upp någonstans i skolan. Fick iallafall nästan direkt en idé att jag skulle dra ut Isak och fota honom i skogen som håller på att avverkas här. Sen redigera dem en del, och Isak blev zoombie ;) Dessa bilderna är ju rätt så tvärtemot hur jag annars brukar fota, alltid ljus och starka färgglada kontraster. Här är det mörkt, disigt och väldigt blekt. Men det är väldigt roligt att fota "utanför" sina ramar egentligen, fast jag älskar ljust och färgglatt mest haha! Redigera dessa är mycket roligt dock!
 
Vad har hänt under dessa dagarna jag inte har bloggat då?? Väääääldigt mycket asså, vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta allt haha. Men rätt så mycket fester som det har hänt väldigt mycket på... dock bara roliga saker egentligen hahah :')))) Att jag har fått min älskade iPhone 6S är ju fantastiskt <3 Ni fattar inte hur underbart det är att äntligen ha en mobil efter hela 3 månader, det är siiiiick! Äntligen kan jag snapa, heeeela tiden haha! Om ni vill lägga till mig på snap så heter jag kallekalops!
Igår var vi och bakade hos mormor, vetebröd med äpple och russin i, sååå gott! Idag har jag varit ute och fotat Isak, redigerat dessa två ovanför och sen nu ikväll har jag varit hos Kalle och hoppat honom i paddocken lite. Han hade jättefin både trav och galopp, och de är ju såååå tungt i paddocken, men han var jättefin :)
 
Nu måste jag verkligen träna lite på matteprovet som är imon. Sen ska jag sova, godnatt finisar xx

Det går lite segt

13 Oktober, KL. 10:55
iPhone 34 kommentarer
Omg nya iPhonebilder, vad kan de betyda? ;) Haha
 
Vet ni vad?!?!?!? JAG HAR ÄNTLIGEN EN MOBIL!! I fredags släpptes ju iPhone 6S i Sverige. Och jag hade förhandsbokat den, men det stod förväntas v41-43, så tänkte ju då att jag kommer få den 43 för jag var lite sen med att beställa. Men nej, fick den på releasedagen! Blev så himla glad! :') Den är heeeelt fantastisk, rosa och allt. Så nu har jag äntligen bytt profilbild på facebook (den ovanför hehe) och även börjat instagramma!! Heter idalinneacaroline om ni vill börja följa mig! Hade ju innan en hästinsta, men har nu en personlig istället.
 
Ska försöka blogga, men som sagt så hinner jag knappt, för måste ju fota osv för att hålla igång en fotoblogg haha, men tyvärr så är det lite segt på den fronten. Men har ju nu en mobil som jag försöker fota med mycket så kan ju slänga in lite iPhonebilder och sånt ibland :) Men jag kommer aldrig, aldrig, aldrig överge bloggen! Det går bara lite segt ibland när man har mycket att göra haha. Hästen tar ju upp väldigt mycket av tiden också, så när jag kommer hem därifrån är det mörk redan. Men försöker verkligen, och ni mina läsare, ni är guldvärda och hoppas ni förstår xx

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: idanilssonphoto@hotmail.com

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!