Remember me?

24 Februari, KL. 12:00
Gästbloggning 4 kommentarer
Hej! Kommer ni ihåg mig? Nej, inte jag heller ;). Wilma här som bloggar på fabulösa http://swirya.blogg.se/. Jag har tidigare fått äran att gästblogga här hos blogmaster'n ala Ida. So much trust in me <3. Gjorde ett par tidigare avtryck vilket var i februari månad förra året. Jag kommer att vara bloggskötare under tre dagar nu när Ida är iväg på äventyr i Österike. Anyway, ett år har passerat sedan sist. Galet snabbt det går ändå. Då var jag 18 bast och nu är jag snart 20. Galet som sagt. Så vad har hänt under det gångna året och vad jag gör nu? 
 
Jag tog studenten, gick balen och allt såntdär fint som ni under 18 bast förhoppningsvis också kommer att få uppleva. Det var riktigt kul, så ta vara på det. Tips från coachen :). Efter sommaren var jag arbetslös ett litet tag och funderade på var livet skulle leda. Vad jag ville jobba med som många andra vilsna studenter också går och funderar på. Så idag jobbar jag som vårdbiträde inom socialtjänsten som det heter. Jobbar inom hemtjänsten där man mer eller mindre har som arbete att hjälpa andra människor. Trivs i vilket fall fall kanon med det vilket är jätteskönt :). 
 
Jag ska inom ett litet tag prova på vuxenlivet ordentligt och flytta till lägenhet så det kommer man får ta stor del av om man läser min blogg. Ska i sommar iväg och resa utomlands och ser fram emot att våren snart tar över. Annars skriver jag lite om allt möjligt som händer i mitt liv. Fotograferar en del också nu när jag köpte min nya kamera efter att vart kameralös i flera månader. Hoppas vi ses hos mig :). 
 
 

♡ Sanna Widman

Hejsan!
Nu är 2 vinnare uppe i Veckans Blogg. Kika in och var gärna med igen.

http://sannawidman.se/2015/february/veckans-bloggar-ny-omgang-3.html#comment

Ha en fortsatt bra Tisdag.

2015-02-24 | 14:29:59 | Blog/URL: http://sannawidman.blogg.se/
♡ Jennifer Sassi

Vad ska du göra under helgen ? Någoting planerat?
Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag! :)

2015-02-24 | 14:32:25 | Blog/URL: http://nouw.se/jennifersassi
♡ Ebbaä

Så fin bild!

Svar: åh tack så mycket :)

2015-02-24 | 18:15:54 | Blog/URL: http://nouw.com/ebbafridstrom
♡ JOSEFINSDREAM.SE

love dina ögon!

2015-03-01 | 18:31:09 | Blog/URL: http://josefinsdream.se« name

« email {bara jag som ser}

« blog


         Follow on Bloglovin
                                              

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: idanilssonphoto@hotmail.com

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!