summer light

30 September, KL. 22:49
Blommor 17 kommentarer
åh början på sommaren ❤
 
Nu ska jag gå och fixa mig för ska gå och lägga mig. Måndag, blä, den är iaf avklarad nu hehe. Har världens tråkigaste ämne på måndagar, och det är kemi, prov om två veckor på det, fattar nada haha.
 
Red ut och tränade på tempoväxlingar idag, och mycket galoppfattningar. I ridhus/paddock nu är han väldigt seg, ingen framåtbjudning och helt psycho, brukar aldrig vara sån, även med galoppfattningarna? Fattar inte. Och jag rider absolut inte för mycket i ridhuset/paddocken (vi tkr de är jättetråkigt båda två, rider mycket hellre utan utrustning och dampar ute i skogen och på ängarna ;)), rider kanske där 1-2 ggr i veckan haha :'D Men de blir mer nu, eftersom skolan och allt åhhhh, sen att de blir iskallt hehe. Men iaf så är de inga problem ute, då är han superpigg och sånt. Men har inte tänkt på det, men när vi är ute och racear och vi ska fatta galopp så brukar Kalle ibland trava in i den, asså inte sätta under sig, eller asså ja ni fattar, tänker aldrig på det, och har varit ute och raceat hela sommaren och kanske ridit i ridhus elr ngt typ 10 ggr högst :):):):):):):):):):):) Så har tappat de så nu har han väldigt svårt att fatta galopp, så tränade på de när vi red ut idag, då han tycker de är roligast och har mest framåtbjudning och även jag tycker de är roligare. Avslutade med lite race oxå ;) Men han var duktig och jag märkte verkligen de idag, att vi har tappat de, oops hehe, så får träna på de ute en gång i veckan sen ta med de till ridhuset/paddocken. Rider så lite som möjligt där för de är så tråkigt, rider hellre på ängar och sånt om vi ska jobba lite. Ska göra upp ett schema för Kalle och mig nu, får skiva det!
Imon ska vi iaf hoppa allihopa, och de är kuuuuuul! Tiostuds blir de, ÅH DE ÄR SÅ ROLIGT. Ska kanske ta barbacka brukar alltid göra de när de är studs, de är så roligt att hoppa de barbacka hihihihi
 
xoxo
 
Och glöm inte, 3 dagar kvar till TVD, döda mig

föl är de sötaste som finns

29 September, KL. 19:52
Djur 31 kommentarer
Åh finaste bebisar! ❤
 
Idag hade vi loppis i stallet!! Det kom faktiskt en hel del och Kalle fick anställas som ponnyridnings-ponny haha. Åh söte, skötte sig prima! Och tjänade faktiskt en hel del på det också ;) Sålde några saker också, toppen! Ska sälja lite mer, ska lägga upp de på en del sidor och sånt. 
 
Om fyra dagar, amg, fyra dagar, börjar TVD asså jag klarar inte av livet längre aisfnasjfnasjn kmr dö så hårt åååhhhhhhhhhhhh.
 
Roligt att så många ville att jag skulle visa hur jag redigerade den bilderna i de förra inlägget oxå, ska försöka visa de så snabbt som möjligt! xoxo

före/efter redigering

27 September, KL. 19:27
Photoshop 28 kommentarer
Någon speciell bild ovanför ni vill att jag ska visa hur jag redigerade? :)
 
Nu ska snart jag och Linnea till Reptil och köpa lite godis, lite damp ikväll heheheheh.
xoxo

just roses

25 September, KL. 22:34
Blommor 23 kommentarer
haha, känns som om min blogg är en rosa-rosor-blogg eller något, lägger alltid in på rosor ju, rosa rosor :')

Idag var Kalle riktigt fin hihi. Skrittade ut igår för 3-dagars intensiv sak haha, ja de skrev jag i förra, och ja, var han trött??? Njaaaaaaaaa, snarare på allt-är-mycket-konstigt-humör och typ skulle nosa på allt och alla (kom personer som gick och han tänkte att han skulle gå fram och hälsa, snarare kolla om de hade godis.. det ska han aaaaaaalltid, ahhahah söte!!) och sen skulle han nosa på vägen och så kom en katt farandes och han bara amg, och så gjorde han såna fula läten med nosen och andades ut och in och HAHAHAH skrattar bara ihjäl nu när jag sitter och skriver detta, även så var fotbollen sååååååååå otroligt intressant igår (red lilla skolrundan som är runt lite gator och sånt, då passerar man Asarums IP och konstgräsplanen och där spelade några och Kalle älskar att kolla på fotboll! Tror han kan få en riktigt bra karriär inom det, lika bra som Josäfins Amigo kanske?? ;)) så han stod iaf och kollade på de i hundra år. Och ja, han var verkligen inte slö, trodde han skulle vara det, men nejnejnejnej. Men med Kalle är de så ju mer man rider, desto piggare blir han, även så är de ju höstkänslor nu för de blir kallare!
Idag red jag och Alice till flygfältet och gasade runt där och letade olika vägar och hoppade staket och bänkar! Standard, hoppar allt som går att hoppa haha. Barbacka ofc oxå, och asså hallå, de hade damp och vi skrattade så mycket så vi höll på att ramla av, hela tiden. Och ja både Colan och Kalle tycker de är jättekul och då studsar de lite extra när de känner att man tappar balansen, och hahahah åh så kul, de är livet verkligen ❤
Tränade lite idag igen med lång och låg (western-form? haha asså jag vet inte pallar inte haha) och han var jääääätteduktig!! Faktiskt i galoppen på tillbaka vägen oxå!!! Otroligt fin var han där :'D Dock så är problemet bara att han tuggar väldigt mycket på bettet, och de har han alltid gjort, använder 3-delat applemouth med fasta ringar, även har jag i metall, men egentligen vill jag inte använda bett, ska försöka att inte göra det sen, för vill köra bettlöst helt när vi jobbar oxå, men tar bett nu i början då han ska lära sig vilken form som är rätt (westernformen hahah) och den vill jag ju då att han ska kunna även bettlöst, okej det låter helt fel men ni fattar hoppas jag haha. Jobba tycker ju inte vi är kul egentligen, eller jo western tror jag han tycker är kul, för annars skulle han inte bjuda som han gör, och jag tycker med de är kul, för Kalle bjuder så mycket! Han måste jobbas, annars blir han ett bowlingklot tyvärr....... kommer rullandes hehehe.
 
VARFÖR? Varför skriver jag alltid så förbannat mycket???? Har alltid så mycket att berätta hahah. Åhhh, okej, ska gå och duscha nu, xoxo

beside you I feel safe

24 September, KL. 21:33
Djur 25 kommentarer
Åh alsdalsjdnkjsd sötast i världen, kommer komma upp massvis med dessa två underbara föl. Praoade ju hos Jana och de har just nu 6 föl, underbart söta!! Han här uppe har vi inte döpt (eller ja han har ett namn ju, men vi vet inte det haha, så vi döper dem själva :'D) han andra som går i samma hage har vi döpt till Brave, världens modigaste föl, hahah så otroligt söt, kunde t.o.m springa runt och busa med honom hihi, kunde även puss haha så söt!!

Åh de var några dagar sen nu.. men det är bara för att praon, akjdnaskjd var där så länge ju hehe, sen hem och fixa Kalle och sen den kfjnaskjdn hemtentan i teknik, som jag då började på 3 dagar innan haha ;) Kanske inte det smartaste.. men så är de alltid med mig, förskjuter alltid saker. Åh de är så jobbigt egentligen! Ska komma igång nu rikigt! Iaf så skrev jag som en galning på den hemtentan och jag fick iaf betalt för mitt jobb, fick A woopwoop, även fick jag A i engelskan på alla de hörförståelse/svara på frågor blablabla, yäääää!
 
Tog en mysig ritt barbacka i repgrimma idag, så mysig, solen lyste lågt och man kände att de var höst verkligen, mys ❤ Och Kalle som ni har gått på 3-dagars intensiv, haha tyyyyyyp, nej med gymkhana damp i lördags, någon slags ridning i paddocken i söndags och igår var vi ute och kingade ihjäl oss i skogen och vid E29:an i 2h haha, lagom svettig efter den ritten igår, sååååå otroligt duktig!! Jobbade på lösa tyglar och asså jobbade med hela ryggen, alldeles själv, hade inte ens bett om det!! :o Åh älskling, ska btw skola om honom till western, eller ja, grunder och sånt. Han trivs nog betydligt bättre med det när han får jobba själv, utan att jag håller i honom som i engelsk ridning, gillar inte det heller för den delen.. ska se om jag kan filma någon gång när han går så fint! Ska verkligen träna på de nu, western är ju så mycket roligare hihihihihihih
 
Jaaaaooo, ska svara på kommentarer nu, puss finisar ❤

this or that - häst

18 September, KL. 21:23
Kalle. 34 kommentarer
Häst/Ponny - VAD TROR NI????? Hihi, ponny all the way
D-ponny/C-ponny - såklart
Sadel/Barbacka - barbacka all the way, de vet ni hihi
Heta hästar/Lata - men snabba, som Kalle ;)
Tävla/Träna - inget hehe
Lugna hästar/Busiga hästar - Beror på hur de gör, typ som när Kalle busar tycker jag de är jättekul! Oftast haha, men om de bara blir jobbiga stegrar, drar iväg osvosv, nja haha ;) 
Rida ut i skogen/Bada med hästen - Nästan båda, men ja, bada med hästen slår ju allt typ hihi
Pigg häst/Mindre framåt häst
Hoppning
/Dressyr - kajakdjnaskjd hatar typ dressyr :') Hahah, okej, nej men varken jag eller Kalle tkr de är speciellt kul precis.. vill skola om honom till western, eller ja, grunderna asså haha, nej vi ska jaga kossor!!
Uteritt/Träning
Dressyr/Uteritt

Btw, hans skav på denna bilden är pga skorna som jag har på mig där, den räfflnade sidan som ni ser, använder aldrig dem mer när jag rider hehe
 
Pullargrimma/Vanlig nosgrimma
Schabrak
/Vojlock
Kort man/Lång man - Alltid lång man! Okej, beror lite på kanske, man oftast alltid lång.
Bett/Hackamore
Halvblod/
fullblod
Fux/Skimmlar - Kan matcha mer till dem haha!
Rida inne i ridhus/Rida ute i paddock - ÄNGAR, eller ute i naturen, både ridhuset och paddocken är så tråkig haha
Grimma/Repgrimma - ofc finaste hihiRöda Tretorn/Ljusblå Tretorn
Spö/Sporrar - Inget egentligen, dock använder jag spö på Kalle haha, fast som en förlängd arm, använder carrot stick.
Säkerhetsväst/Utan - hatar väst </3
Chaps/Ridstövlar
Helskodda ridbyxor/Inte helskodda
GPA/Whitaker
Kingsland/Schockemöhle - sorry schockemöhle hehe, Kingsland är dyrare hihihihi, nej asså Kingsland, åh bara ordet asså
John Whitaker/Kingsland - ohhhh svårt, men de landasjdnal vet inte asså, älskar båda lika mycket hihi
Pikeur/Kingsland
Hööks/Kingsland - ja men Hööks är ju inte ett märke precis ;) Utan CRW, JH collection m.m är.
Hv Polo/Scapa
GHS/Falstebo - hmm, har aldrig varit på GHS haha, jag suger, nej men är ju i Österrike varje v.9 när de är </3 Men vill verkligen det, tror jag tycker de är bättre där, pga att de finns lite andra "NH" stuff tror jag.. men ja båda!
Hööks/Börjes - beror på vad man ska ha..


Nellie Berntsson/Dressyrmupparna - följer ingen av dem men inte cirkushästar iaf..
Dressyrmupparna/Teamsl - Ingen, följer ingen av dem..
Hästblogg/Modeblogg
Malin/Roffe

 
Fota/Fotad - hehe nya bilder på mig och Kalle är guldvärt
Litet stall/Stort stall - Hmm, asså inte ett stort stall t.ex ridskola elr ngt, men ändå inte ett litet med typ noll pers haha, lagom, som vi har det, med massa dampisar inackoderade haha!

åh finaste
 
btw, förlåt för den dåliga uppdateringen! Som sagt prao denna veckan, långa dagar. Studiedag på fredag, skönt. xoxo

vaniljscones ❤

15 September, KL. 21:03
Mat 32 kommentarer
Dagens frukost, så sjukt gott! HÄR hittar du receptet! Ta extra mycket socker på, hihi, så gott!
 
Idag har jag hoppat lite med Kalle i repgrimma, sadel idag wahhoooo, och joggingbyxor haha. Iaf så gick det jättebra och han var jätteduktig! Tog tag i hindret och det blev ett "flow" (han brukar ofta, när han inte går fram, komma fel och hoppa antingen 3 meter innan eller 1 cm innan hahah) men det var bara en gång de blev lite fel. Han blev mycket pigg oxå efter första hindret vi hoppade haha ;) Men de låg bara på 70-80 cm tror jag, så de var inget högt precis.
 
Denna veckan ska vi praoa, blir fyra dagar för på fredag är de studiedag, woopwoop. Ska vara hos Jana, hästar och sånt haha. Ville egentligen vara på något djurpensionat men vi ringde säkert runt till 10 st och ingen kunde ha prao, ååhhhh så surt haha.
På fredag så ska vi till björken oxå! Jag, Linnea och Alice och sen ska jag höra med flera från vårt stall, Nina kommer oxå dit från hennes, och ska se om jag kan dra med några mer ;) Kommer bli bäst, björken är ju bäst såå haha.
 
Ska ta och städa mitt rum nu.. det ligger kanske 50 klädesplagg över hela golvet, och jag skojar inte :):)):):):):):):):))):)::))::))):)) Ska sen duscha och sen sova! xoxo

cute kittens

15 September, KL. 12:57
Djur 34 kommentarer
Sååååå söta! Sjukt svårt att ta kort på dem haha! Typ rädda för den stora svarta tjocka saken jag höll i handen :')
 
Hittade igår en riktigt snygg killeeeeee på vine så jag dog lite och han har youtube och asså jag dör [KOLLA HÄR] ← holy mother of god, man dör och jag dog och nu avlider jag livet suger lite mer nu bölar igen älskling asså CAMERON ❤
↑ ni vet såna aksjfbhaskjfbaskfj feels
 
Har bakat vaniljscones idag, sååååååå sjukt gott! Mycket godare än vanliga och åååhhhh de blev perfekta! Kommer lägga upp sen hihi. Idag regnar de, och de kommer de göra imon och i övermorgon osvosv, roligt. Ja faktiskt, kan använda mina Hunter då hihihihi, sen vill jag ha höst nu så man kan ta på de vackra löven!
 
Igår red vi ut, mot långasjön och södra ringvägen, sen mot moa och ja allt hahah, barbacka ofc och min ponny var inte lite pigg om jag säger så hahahh! Sååååååå pigg, men de är bra, haha, slog nog rekordet med att galoppera snabbt med honom, fyfan! Och barbacka for life, åhhhhh hihihi, ← allt detta kan bero på att han vilade igår oxå haha.. lite grann iaf!
 
xoxo

tv-serie freak

14 September, KL. 20:25
Listor 24 kommentarer
1. Säg en tv-serie (eller film) som bäst skulle beskriva ditt egna liv.
Hmm.. TVD <3<333<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<33 hahah nej skojar, är ju inte omringad av vampyrer, häxor, hybrider och varulvar, tror jag.. ;) Men det är nog PLL kanske, asså ingen mejlar oss och är A precis hahaha, men vi i vårt "tjejgäng" är en av karäktarerna, för vi är väldigt lika dem, jag är Hanna och ja, vår vänskap och allt, och vi brukar skicka in lappar från -A i skåp och sånt hahahh! Noliferrrrrrrrrrs
 
 
2. Finns det några karaktärer som du älskar på tv men tror att du absolut skulle hata i verkliga livet?
Skulle nog småhatat Chuck ibland hihihih, alltså jag älskar honom och snyggaste ever, och Chair <33<3<3<333<33<3<3<3 Men ibland skulle jag nog blivit lite småsur på honom, men inget allvarligt, han är ju så sööööööt!!
 
 
 3. Om du fick radera en tv-serie helt från ditt minne, antingen för att glömma bort den eller för att kunna kolla om på den, vilken skulle det vara och varför?
TVD!!!!!!! KOLLA OM SÄSONG 1-2 HELA TIDEN ASFNKLASLFNALSFNALSFN delar av 3:an och 4:an men åh SE OM STELENA????? KAN DE BLI BÄTTRE!!!!k AKSNFASJNKJASNFKASJFN, doooock så kollar jag om de heeeeela tiden och de är som om jag kollar första gången varje gång, får panik varje gång och börjar gråta, för de är p e r f e c t
 
 
4. Avsluta meningen: ”Om jag missar ett avsnitt av min favoritserie (som jag aldrig kan se igen), så reagerar jag genom att…”
Då dödar jag seriöst mig själv, MEN GOOOOOOOOGLA!!!! Men asså nej, köpa på DVD och lfkanslkasdl, skulle bölat ihjäl asså
 
5. Vad är din rekordtid för att ha tittat igenom en hel säsong av en tv-serie?
ha ha ha ha, kollade klart på TVD (fram till 4a) på kanske 9 dagar? ;) Kollade på 14 program på en dag (annars 8-10 st) och hann då med skolan, hästen och allt sånt annat hahahah, dock hann jag inte med bloggen, hade typ lite paus där bara för jag kollade på TVD hahahah
 
6. Om du bara fick välja en enda tv-serie att rekommendera till alla som frågade om tips, vilken och varför?
TVD!!!!!!! För att de är bäst och STELENA ASLFKNASLFNAFLAN OCH PAUL ÄLSKLING!!!!!!! De suger lite i slutet... beror på vilka man shippar hehehehehe men om 20 DAGAR BÖRJAR DE IGEN KMR AKJFNASFJKNAKSFJN
 
 
7. Välj en karaktär som du  skulle vilja byta liv med, och en som du endast skulle vilja byta pojkvän/partner med.
Åh Elena hihihihih, när hon är med Stefan :'):'):'):''):'):') Annars även Serena för hon är sååååå snygg och lever lyxlivet, samma sak med Blair, för Chuck hihihihih och Clary för allt, Jace, shadowhunter hiihihihihihh
JA PAUL ÄR JU MIN ÄLSK SÅ ALLA SOM HAR VARIT MED PAUL!!!! (paul wesley) även så är ju Ed snyggast och ja akdnajdnkjdak. ÄVEN SNYGGASTE JAMIE (dock i bästa TMI) AKJFNASKJNASKDJN ÄLSK med clace oxå asdnaskdnaskdjnaksd
 
 
8. Vad är det konstigaste du gjort för att du varit så inne i en tv-serie? Be honest!
Hmm, asså jag har helt galen hela tiden, i TVD speciellt, ask my friends hahahaha, helt crazy, skriker, gråter, skrattar, skickar bilder på när jag gråter åt stelena för att hahahahahahahah, helt ofnadjankdja, lever mig in i serien och drömmer mig bort att jag är med i den
 
9. Avsluta meningen: Jag är en stor tv-nörd för att...
TV-SERIER ÄR BÄST FÖR ALLA SNYGGISAR
 
10. Tv-serie som får dig att gråta/må dåligt mest. 
TVD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
här dör jag så akjdnvaksjfnask hårt
 
11. Tv-serie som får dig att skratta mest.
Hmm, TVD tror jag oxå där faktiskt, Gossip Girl oxå.. många serier!!!

mitt liv, min själ, mina andetag

12 September, KL. 22:28
Djur 34 kommentarer
Det är vad denna ponnyn är för mig, mitt allt ❤ finaste alice står för bilderna.

tack pappi

11 September, KL. 21:16
shopping 18 kommentarer
Världens bästa pappi kom hem med detta till mig idag, tacktacktack ❤ Förlåt för bilderna, att ta när de är mörkt </3 Får visa när jag har dem på mig, såååå sköna!!

Idag är det 22 dagar till TVD. Om 22 dagar kommer jag hyperventilera och inte kunna andas för alkmfafmnakjfnaklsfj. Amg asså, kommer dö så hårt.
 
Igår hade vi beep-test på idrotten, första gången hade jag 6-6 (haha jag sög, detta var första terminen i åttan, innan jag hade Kalle, fick han i slutet av april), andra terminen hade jag 8-0, bara för jag hade fått Kalle hihi, och denna gången, första terminen i nian, hade jag 9-0 YÄY. Såååå nöjd och asså om jag inte hade haft Kalle så hade jag inte kommit någonstans, han har hjälpt mig med så mycket som jag inte ens har tänkt på, min finis ❤
 
Annars sååååå, Balders på fredag!! Tagga haha, någon av mina läsare som kanske ska dit??? :') Haha, isf jätteroligt!! Men kajfnaksjfna, glad över mina fina Hollister tröjor <33333333 Blev nästan mest nöjd över påsen HAHA, kommer pryda rummet fint ;)
 
xoxo

Mina två män..

09 September, KL. 22:19
Paul Wesley ♡ 18 kommentarer
..som då inte är Kalle ;) 
 
Paul freaking sexy Wesley
Okej asså är det något jag behöver säga??????????? MIN MAN OCH ADKJASDJASK JAG SMÄLTER. Kärleken för denna man är fan obeskrivlig och jag lämnar aldrig honom ❤ Vi har även bestämt, nästa år (eller blir de nästa igen, beror på åldern på dessa event, dumma åldersak), då ska jag träffa honom omg I'm så freaking excited so I'm dying over here
och btw andra videon, första gången jag såg den så grät jag som ett litet barn, finaste ever

Jamie freaking gorgeous Campbell Bower
Och här behöver man heller inte säga något akjnfakjfnakfnkjanfaksjfnakjfna. Efter TMI var jag som förtrollad och kollade ju på den 3 ggr på bio för den är bäst och clace och asfnaskfjnaskfjnaskfj åh jag smälter vid 08:04 (andra videon) när alla skriker och han ler och han bara hej och jag bara dör och han sjunger med och spelar typ alla instrument och man bara kan man bli mer perfekt??A??DS??ASD?AS?D?
 
xoxo från en död Ida som gråter över livet
 
BTW! Vilken är er älsk? Eller ja, vilka tycker ni är snyggast i kändisvärlden? Eller ja, annars oxå såklart! ;) Skriiiiiv!

that love

08 September, KL. 20:46
Kalle. 33 kommentarer
Crazy or not, that kind of love never dies. - Klaus Mikaelson ❤
Som jag älskar dig min prins, lämnar aldrig dig ❤
 
Ser allmänt snygg ut på sista bilden oxå :):):):):):) Vet inte riktigt vad jag håller på med, skulle bli en fin bild ju hehe. Finaste Linnea har tagit bilderna oxå! Har satt pensel på pga stöld och sånt hehe.

the love of a child and a cat

06 September, KL. 23:48
Djur 41 kommentarer

bokeh gras

04 September, KL. 21:53
Natur 30 kommentarer
Gamla bilder från 2011 med ny redigering!
 
Har varit inne i stan idag och klippt min lugg (som växer lika snabbt som ajskdakj, men det är bara den som växer, inte mitt andra hår..) även varit inne på Intersport och köpt massa kläder till idrotten! Har så snygga kläder nu så kanske borde börja träna/springa haha! :') Om jag skulle ha tid så.. får springa upp till stallet haha!
Gick sen in på alla inredningsaffärer och dog lite, åh längtar så mycket till eget ställe!! Älskar inredning och allt sött, rosa, pastell, vintage m.m, såååå underbart fint!! Sen åkte vi till stallet och hade ett litet stallmöte med bara vi kingarna i de stora stallet ;) Damp haha.
 
Idag hade vi sovmorgon oxå, till tjugo i tio, sååå underbart skönt, behövdes verkligen. Imon händer inget särskilt, inte på fredag heller, förutom att dampkingarna ska till Björken! Är där väldigt ofta känns det som haha, långritter in my ❤ forever hihi, rider långritter minst 3 dagar i veckan typ haha.
 
Ska försöka svara på lite kommentarer nu, ni är så söta! xoxo

Fototips!

02 September, KL. 22:04
fototips 38 kommentarer
 Använd dig av tredjedelsregeln! Om ni inte vet vad det är så kan ni söka på google. Ett väldigt start tips! Bilderna blir så mycket intressanta och finare med den :)
 
 Tänk på känslan i bilden! Vad vill du förmedla med din bild? Tänk på detta när du tar din bild och även när du redigerar!
 
 Fota i samma nivå som motivet! De kan bli jättefina bilder om du kanske fotar under eller precis över motivet :)
 
 Lär dig din kamera! Läs din kameras manuall flera gånger, det har jag gjort med min, jag lovar att ni lär i något nytt varje gång.
 
 Fota mycket och ställ tillbaka inställningarna! När du är ute och fotar, eller fotar någon eller något, ta många bilder! Nöj dig inte med 2-3 bilder, ta måååånga! Även ställ tillbaka dina inställningar om du t.ex har fotat med högt ISO och B/W sen glömmer du ställa tillbaka det, och då blir bilderna inte alls bra hehe, (har själv gjort detta felet så mina bilder på ett föl var helt förstörda började nästan gråta haha). Även ta många bilder pga sen när du lägger in bilderna på datorn och du kanske har tagit 2 bilder på motivet så ser du att de inte är alls så skärpa som du trodde, så ta många!
 
 SPARA BILDERNA FÖR WEBBEN! Ser detta hos en del bloggare, att de inte sparar för webben, GÖR ALLTID DE! Bilderna blir i så mycket bättre kvalité, färg och skärpa!! Även förminska bilderna i PS/Gimp eller vad du använder, alltid!
 
Vet dock inte vad som hände med kvalitén här haha.. något med mitt program som jag gör mina collage i, får byta haha! ;)

Love like never before

01 September, KL. 20:18
It's me 28 kommentarer
lite fler bilder från den fotograferingen, hoppas ni inte tröttnar hihi c:
 
Såg nu när jag loggade in på B att vi har fått ett forum, ÅH SÅ KUL! Älskar forum!! Tror dock de kommer bli vääääldigt många "Tipsa bloggar" hehe, men så är de ju! :) 
 
Idag har jag kollat på hoppningen i fälttävlan, 2:a kom Sverige med laget och 4:a kom Niklas, 9:a kom Frida och 10:a Ludwig, väldigt bra! Dock så ska Tyskland alltid ha så mycket röta hahah, meeeeen vi tar dem på VM!!! Vårt fälttävlanslag har ju verkligen klättrat nu, så roligt! :D
Tränade lite med halsring idag, var lite ofokuserad ibland. Tränade mycket på styrningen, körde slalom, han var jätteduktig med det och klarade hela i slutet!! Han välte även 2 koner meeeeen ja hahah, han bara "Va fan, går över dem istället!" Var inte sååå pigg precis, men som sagt, fokuserar mer på styrningen nu än att han ska gå fram i hundranitto. Imon blir de kanske att rida lite i paddocken, har ridit ut nu varje dag i typ 9 dagar hihi, förutom att han har vilat då några dagar, mycket långritter och sånt med dampkingarna, SÅ KUL! På tisdag blir de ut och dampa, ska bli så varmt då ju.
 
Tagga skola imon, eller inte. Oh, vill ha höstlov sen jullov tack hihi.
xoxo

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: idanilssonphoto@hotmail.com

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!