lyckan med dig är obeskrivlig

15 Maj, KL. 22:38
Kalle. 65 kommentarer
bilder som fina linnea har tagit på oss!
(jag sätter penslen på för att jag inte vill att några ska sno dem, hon har fotat med min kamera och jag har redigerat dem och allt, ibland säger jag var hon ska stå och sånt, men absolut, det är linnea som har fotat dessa bilderna! alla bilderna på mig och kalle (oftast, ibland tar jag de själv) tar mina kompisar m.m m.m på oss, men jag sätter penslen på för att jag inte vill att någon ska ta dem, även att jag har gjort en del med bilden och för att det är snyggare hehehe) <- rörig text..

♡ Elin

Gud så söt häst, Och din header är sjukt fin! Vart har du gjort den? Jätte fin blogg också:)

2013-05-16 | 09:47:29 | Blog/URL: http://eelinpalm.blogg.se
♡ iisa

Vilka härliga bilder! ^^

sv; tack så mycket och desamma :)

Svar: tack!! :'D
iidz.

2013-05-16 | 14:20:59 | Blog/URL: http://iisasfoto.blogg.se/
♡ Linn Ahlex

sv: åh okej ja jag får göra det då!!! :D

JA ELLERHUR ÅÅÅÅHÅHÅHÅHÅ

Ja åh har med sett massa videos med dom blir så ledsen i ögat vill med vara tillsammans med Paul. Egentligen hade de varit hur gött som helst å vara vampyr!!!!! LIKSOM?!?!??????? STEFAN???? FÖREVIGT??? ASSÅ ÅÅÅHÅHÅHÅH. Så jäkla synd att man inte kan vara vampyr. hade lätt velat vara de då hahaha. Eller så skl jag bita alla Delena shippers pga dom kan ta sig. Hahah.. hatar alla som shippar dom LIKSOM NEJ INTE I SERIEN, ok utanför det är en helt annan sak men liksom aosdkfjalskdfaks.

ÅH OMG JA DE HADE JU VARIT ASABASAKUL!!!! :OOO Värsta drömmen hahaha åh fan jag vill dit :''''(((. hahah i feel ya, mina kompisar bara: LINN SLUTA DAMPA FÖRFAN DET ÄR BARA EN SERIE. men dom fattar fan inte???? DE ÄR MER ÄN EN SERIE FÖR MIG OK OK?? är b-e-s-a-t-t. Så jäkla underbart att gosa runt i TVD världen hahaha.

OFTA KARLSHAMN??? VÄRSTA NÄRA JU :OO HAR VARIT DÄR Å SPELAT INNEBANDY MASSOR AV GÅNGER HAHAH ÅH. OCH SERRI??? DÅ KAN VI JU HÄNGA DÄR NÅ GÅNG???? :DDDD


JAG VILL INTE ENS TÄNKA DEN TANKEN PRECIS SOM JAG SKREV I FÖRRA KOMMENTAREN LIKSOM OIASDJFKALSKDFJ NEJNEJNEJNEJ BÖRJAR GRINA REDAN NU BARA AV ATT TÄNKA PÅ DET, KOMMER SLÅ SÖNDER MINA FÖNSTER OM HON VÄLJER DAMON, FÖR LIKSOM SERIÖST DE ÄR INTE ÄKTA SOM DU SÄGER!!!!! Å STELENA ÄR VERKLIGEN ÄKTA OCH DE VAR DOM IFRÅN BÖRJAN OCH JÄÄVLA SNOPP DE FÅR INTE BLI DAMON HON VÄLJER :'(((

ERMAHGERD JA DE GÖR JAG, FAST ÄR MER FÖR TVD MEN ÄNDÅ DET ÄR SÅ JÄKLA BRA OCKSÅ!!!!!! TYCKER TVD ÄR EN ANNAN GREJ, MER AOIDFJAKLSDFA JA JAG VENE DE ÄR BARA BÄTTRE OK OK HATA MIG INTE OM DU TYCKER TVÄRT OM?!?!?!

AA JAG KOLLAR OFTAST LIVE JAG MED MEN IBLAND HAR JAG GLÖMT DE Å TYP SOMNAT SEN VAKNAT AV ATT BEHÖVA GÅ PÅ TOA ELLER NÅGOT Å KOLLAT PÅ KLOCKAN OCH KOLLAT VAD DE VART FÖR DAG OSV OCH INSETT ATT JAG MISSAT DE?!?!?!? MEN HAR GJORT SOM DU DÅ OCH SETT DE PÅ MORGONEN. KLARAR EJ ATT GÅ I SKOLAN UTAN ATT HA SETT DE HAHAHA. GJORDE DE EN GÅNG, VAR SÅ FLIPPAD DEN DAGEN FÖR KUNDE EJ KONSENTRERA MIG ELLER NÅGOT OCH ALLA BARA: WTF ÄR DITT PROBLEM DÅ OAISÖDFJAMLSKDFJASM DOM FATTAR EJ???

ja ellerhur så jäkla mycket har de gått igenom och så jävla äkta kärlek och alla deras blickar och allting jag gråter dom är så jävla perfekta. värsta drömparet jag dör. är typ kär i stelena hahahah nej men du fattar psadfkasldfj.

JAG ÄR HELT HYPER NU JAG VILL BARA HA NATT MEN ÄNDÅ INTE FÖR JAG VILL INTE ATT DE SKA VA ÖVER MEN DSIOFJALSKDF ÅH KORV. ÅÅÅH VAD KUL PUSSA KALLE IFRÅN MIG OCKSÅ OKOK???
´

HAHAH MEN DE ÄR JU STRANDARD ATT SNACKA OM DE HELA TIDEN IALLAFALL OM MAN ÄR LIKA GALEN SOM JAG LOL DE ÄR FAN SKRÄMMANDE HUR BESATT JAG ÄR I DETTA.
JAG MÅST EHITTA PÅ NÅGOT Å GÖRA KANSKE FÅR STICKA TILL AGILITYBANAN Å KÖRA LITE MED OZZY MEN KOMMER INTE KUNNA KONCENTRERA MIG OCH DÅ BLIRE BARA KAOS. KANSKE FÅR GÅ UPP TILL FOTBOLLSPLANENE FÖRRESTEN.... HMMMM NÄ KAN EJ BESTÄMMA MIG JAG KOLLAR NOG VIDARE PÅ SÄSONG ETT. JA SÅ FÅR DE BLI.

HAHAH ÅÅÅÅÅÅÅHHHH ♥♥♥♥♥♥♥♥

2013-05-16 | 16:26:23 | Blog/URL: http://linnffotar.blogg.se/
♡ Linn ♡

vilka urhärliga bilder :D

2013-05-16 | 16:44:32 | Blog/URL: http://jonssonl.blogg.se
♡ Sandra

sv: Tack! Vilka härliga bilder! :)

Svar: tack!! :'D
iidz.

2013-05-16 | 17:28:23 | Blog/URL: http://saandratornblom.blogg.se
♡ Linn Johansson

Åh vad härliga bilder! Jag har ett inläg på min blogg om inspiration vid plugg och annat, läs gärna :)

2013-05-16 | 17:33:59 | Blog/URL: http://linnjo.blogg.se
♡ Elin

Sv: Tack så mkt!

Så härliga bilder! :)

2013-05-16 | 19:38:33 | Blog/URL: http://marklin.blogg.se
♡ Alice

Så fint! Älskar bilderna!

2013-05-16 | 20:23:28 | Blog/URL: http://crazyhorsealice.blogg.se
♡ Anonym

SV: KVINNA JAG HAR LÄST DIN KOMMENTAR SVARAR I MORGON VIA DATORN MIN KIK ÄR ohmysaucedo!!!! SKRIV DIT OK

2013-05-16 | 22:26:33
♡ Anonym

sv:
ja fattar grymt att vara vampyr seriöst, vill att paul ska vara de egentligen sen hade jag tvingat honom förvanlda mig skoja han skulle förvandlat dig och mig sen skulle vi bli tillsammans med honom och så skulle vi krigas mot Delena och sen skl elena inse att stefan va rden rätta så sfopjasd hånglar de och allt blir frid å fröjd. och Damon sticker här ifrån. Bra. MMH DE LÅTER BRA.

MEN VA OMG VARFÖR MÅSTE MAN DE ASPODFJALSKDFJ JAG KÄNNER INGEN SOM ÄR SPECIELLT INTRESSERAD AV DETTA MEN KAOSFJKAS JA MEN ASSÅ ÅÅÅÅHHHH VI FÅR LA VÄNTA DÅ ELLER NÄ JAG VILL NU NUNUNUN SERIÖST ÅH FAN. VARFÖR SKA DE ALLTID BLI MASSA KRABB HAHAHA.
JULIE VILL JU HA 10 SÄSONGER, DE HADE INTE VARIT FEL BARA ELENA VÄLJER STEFAN SÅ ÄR JAG NÖJD. NÅGON GÅNG MÅSTE DE JU BLI DOM IGEN. SERIÖST STEFAN KAN FAN INTE DÖ.

DE MÅSTE Å KOMMER BLI DOM IGEN FÖR LIKSOM HUR LÄNGE HÅLLER EGENTLIGEN ETT FÖRHÅLLANDE I TVD? SVAR: NÅGRA AVSNITT OCH SEN ÄR DE LITE KAOS SEN HÄNDER DE NÅGOT SOM FÅR HENEN ATT TÄNKA OM??? DE MÅSTE BLI SÅ. VI MÅSTE FÅ TILLBAKA STELENA. DE ÄR FAN ETT MÅSTE ANNARS KOMMER JAG BOMBHOTA JULIE SERIÖST.¨

JA DE ÄR VERKLIGEN LIVET LIKSOM ASSÅ FAN FUCK THIS. MIN KOMPIS BA: DU KAN FAN INTE GRÅTA ÖVER EN SERIE DE ÄR SKRATTRETANDE, MAN BA FUCK YOU DU FATTAR INGENTING. OCH OBSERVERA ATT HON ÄR GALEN I PLL OCH GRÅTER 24/7 ÖVER DE LIKSOM HALLÅÅÅÅ ELLER.

FAN ATT DE LAGGADE MEN VI SNACKADE JU IALLAFALL OCH ÅÅÅH VI MÅSTE TRÄFFAS Å FORTSÄTTA SNACKA OK ANNARS BLIR JAG SUR Å LEDSEN I ÖGAT.

ASSÅ DET VAR FAN DEN VÄRSTA NATTEN PÅ LÄNGE, GRÄT SOM EN GRIS. VAD ÄR DE HÄR FÖR AVSLUT. VARFÖR PLÅGAR DOM OSS SÅHÄR AISDFJAKSLKDFJAS JAG FALLER FAN I BITAR. SOMNADE DU DIREKT??? JAG TYP LÅG VAKEN TILL FEM HAHAHA Å GICK UPP HALV SJU MAN BA HEJ BRA SÖMN OSV. MAMMA GICK FÖRBI Å BARA LINN VAD FAN HAR HÄNT VARFÖR GRÅTER DU?? BERÄTTA!!!! OCH SÅ BERÄTTADE JAG HON TYP: ''K''. TACK FÖR STÖDET MAMMI :-) TYP. hahha omg säg att du filmade varför gjorde inte jag de seriöst de hade varit kul även om de laggade stjärthål så aosfkjaskdlfj de hade varit kul å se. måste göra de när jag kollat dit fram igen. vissa avsnitt är ju fa så underbara så man inte kan hålla inne tårarna (stelena moments) liksom å gullegrisarna vill bara pussa på dom.

JA TVD ÄR VERKLIGEN BÄTTRE ÄN PLL HAHA ELLER JAG TYCKER DE MEN LIKSOM DE ÄR JU TVÅ HELT OLIKA SERIER MED OLIKA HANDLINGAR OSV AISLFJASKDFA MEN PAUL ÄR JU SÅ SATANS SNYGG SÅ MAN SMÄLLER AV BARA AV ATT SE HONOM. DE ÄR EN AV ANLEDNINGARNA TILL ATT MAN KOLALR JU HAHA OK NÄ KANSKE INTE ELLER JO MEN AH DU FATTAR!!!!

deras kärlek är finaste i världen. den är magisk. den är underbar och framför allt äkta till skillnad från delenas kärlek. ja omg de var så gulligt man smälte å nu ba NÄHÄ NU BLIR DE INTE STELENA DENNA SÄSONGEN PHUCK THAT. DOM VILLE VÄL BAARA FÅ ALLA ATT TRO DET SEN BARA HA HA HA IN YOUR FACE BITCHES DET ÄR DELENA SOM GÄLLER ._.

ÅÅÅHHHH TUR FÖR HONOM :') LILLE KALLE NI ÄR SÅ FINA IHOP!!!

HAHAHAH OMG VI ÄR VERKLIGEN INTE NORMALA NÅGONSTANS. ALLA SOM INTE KOLLAR PÅ TVD HAR FAN INGET KUL LIV. DOM FATTAR INTE VAD DOM MISSAR OCH AOSDFJLAKSDFJASKDFJ JAG DÖR DETTA ÄR DE BÄSTA SOM HÄNT MIG HAHAHA ATT JAG BÖRJADE KOLLA PÅ DETTA. MINA KOMPISAR BA: DU MÅSTE SE DETTA JAG BA: NÄÄÄ TRÅKIGT VAMPYRER SUGER. DOM: MEN SERIÖST KOLLA ETT LR TVÅ AVSNITT JAG BA: AHJAAAAA SÅ GJORDE JAG DE OCH JAG ÅNGRAR FAN INTE DET ÄR SÅ GLAD ÖVE RATT JAG GJORDE DET. SÅ NU ÄR JAG VÄRSTA BESATT OCH MINA KOMPISAR VAR BESATTA INNA MEN DERAS INTRESSE HAR SVALNAT AV. MAN BA HALLÅ HUR KIMMER DETTA SIG????
NU NÄR JAG KOM T SKOLAN DOM BA: de blev delena right?
jag ba: MMMMM
dom: hahahah fjantig du är, kom ut ut vampyrvärlden nu förfan linn och lev ditt liv. de är bara en serie.
jag: ni fattar fan ingentin´g
hahahha är så tjurig idag så jag inte vet vart jag ska ta vägen de är tur jag har dig aiosfjalksdjf <3<3<3<3<3 du fattar de gör ju fan inte dom andra så bara retas dom typ: äru sur eller, äru sur linn?? är du suuur?? vavavava? man bara sluta era jävla mongos ni retar upp mig ännu mer jag biter er snart i halsen eller knäpper nacken av er like a Vampire duuuuuh.

de här med doppelganger saken å allt jag kan inte hantera detta måste fan komma på andra tankar men jag kan fan inte de hahah kaninte koncentrera mig helelr jag börjar böla seriöst. är så instabikl just nu haha så känslosam fan phuck mi lajf typ.

2013-05-17 | 12:47:48
♡ Linn Ahlex

oj glömde skriva namn lololololo

2013-05-17 | 12:48:00 | Blog/URL: http://linnffotar.blogg.se/
♡ Emme

Sjukt fina bilder, man ser tydligt att ni två har ett starkt band<3 Sjukt fint att se!

SV: Tack så mycket!

2013-05-17 | 18:30:10 | Blog/URL: http://emmesphotos.blogg.se
♡ Alice Oscarson

Vilka fina bilder!

Svar: tack! :'D
iidz.

2013-05-18 | 00:32:35 | Blog/URL: http://ienstorrevarld.blogg.se/
♡ minka

Du tar JÄTTEFINA BILDER!! lite tips kke?? :)

2013-05-19 | 01:15:08 | Blog/URL: http://emzziiss.blogg.se
♡ Emelie

Sv; ja de stämmer verkligen :) så lite så!

2013-05-19 | 13:48:16 | Blog/URL: http://emelielinneass.blogg.se
♡ elin stridh

kul :D härliga bilder!
bloglovinbyte?

2013-05-19 | 14:15:59 | Blog/URL: http://elincecilia.com/
♡ felicia

riktigt härliga bilder :)

Svar: tack!! :'D
iidz.

2013-05-19 | 14:17:11 | Blog/URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
♡ Linn ♡

- ja, visst är dom goda :D
Taggad inför en ny vecka? :)

2013-05-19 | 15:50:38 | Blog/URL: http://jonssonl.blogg.se
♡ Isabelle

Åh verkligen jättefina bilder :) väldigt fin häst också :)

Svar: tack så jättemycket! :'D visst är han! och han tackar! c:
iidz.

2013-05-19 | 22:31:08 | Blog/URL: http://anneisabellenathalie.blogg.se
♡ Klara Forsström

Syns verkligen att ni trivs tillsammans, riktigt fina bilder! :)

Svar: åh tack så mycket!! :'DD
iidz.

2013-05-19 | 23:10:41 | Blog/URL: http://dancinghorses.blogg.se
♡ Julia Forsberg

Sjukt fina bilder! :D

Svar: taaaaack! ♡
iidz.

2013-05-20 | 16:01:49 | Blog/URL: http://jandy.blogg.se/
♡ MajaLinnéa

Super fina bilder! :D

Svar: tack så jättemycket! :'D
iidz.

2013-05-22 | 09:37:48 | Blog/URL: http://linnettan.blogg.se/
♡ jennifer

Vilka fina bilder! Jättesöt häst! :) kram!

Svar: tack!! :'] visst är han! och han tackar! c: kram!
iidz.

2013-05-22 | 09:56:39 | Blog/URL: http://trendbyfriends.blogg.se
♡ Emma - Pluggar till FOTOGRAF

Åh vad mysigt! :) Jättefina bilder!

Titta gärna in på min blogg och säg vad du tycker om mina nya foton och foto-idéer:)

Svar: tack så jättemycket!! :'DD
iidz.

2013-05-22 | 10:24:24 | Blog/URL: http://emmagrannfotografi.blogg.se
♡ johanna

vilka härliga bilder på er! :)

Svar: tack så jättemycket! :'D
iidz.

2013-05-22 | 10:49:46 | Blog/URL: http://tigermysig.se
♡ Nalliiz

Sjukt fina bilder! Sjukt fin häst! :)

2013-05-22 | 11:15:33 | Blog/URL: http://dodidat.blogg.se
♡ Josefine Anerland

Så himla fina!

Svar: taaaack! :'D
iidz.

2013-05-22 | 11:32:17 | Blog/URL: http://josefineanerland.blogg.se/
♡ Michaela

Vilka härliga bilder!!

Svar: taack så mycket!! :'D
iidz.

2013-05-22 | 11:51:46 | Blog/URL: http://michaeladesiree.blogg.se
♡ Erica


HEJ!! Ååå vilka härliga bilder!! Grym blogg och du verkar verkligen brinna för hästarna keep going girl!!

********************************

Svar: tack så jättemycket sötnos!! :'D det värmer verkligen! ja häst är bäst :')
iidz.

2013-05-22 | 12:15:56 | Blog/URL: http://icusen.blogg.se
♡ HannahElisabetLarsson

Hästar är då nå otroligt fina djur, jag verkligen saknar att hålla på med hästar som jag gjorde förr! :o Hade jag haft råd hade jag skaffat häst DIREKT!! <3

Kika gärna in på min blogg där jag skriver om lite allt möjligt, ställ gärna någon fråga om du vill det! :)

// HannahElisabetLarsson

2013-05-22 | 12:22:49 | Blog/URL: http://hannahelisabetlarsson.blogg.se/
♡ Jasmine

Bilderna vittnar verkligen om det som rubriken förstärker. Roligt att få ta del av. :)
Kram

2013-05-22 | 13:15:09 | Blog/URL: http://rosanatt.blogg.se
♡ Sofia - vardag & foto

Fin blogg!:)

Svar: tack! c:
iidz.

2013-05-22 | 14:40:19 | Blog/URL: http://fiiaaz.blogg.se
♡ Fatmas Shop

Vilka härliga bilder! :)

Svar: tack så mycket!! :']
iidz.

2013-05-22 | 14:54:01 | Blog/URL: http://shop.fatmas.se
♡ ∞NORA∞

Åh vad fina bilder!

2013-05-22 | 15:26:12 | Blog/URL: http://noraslifeee.blogg.se
♡ Nathalie Appelgren

Super fina bilder!! :)

Svar: tack så jättemycket! :']
iidz.

2013-05-22 | 15:32:30 | Blog/URL: http://nathalieappelgren.blogg.se/
♡ Annie Månsson

Jätte fina bilder!!

Svar: tack så mycket! c:
iidz.

2013-05-22 | 15:47:46 | Blog/URL: http://anniemansson.blogg.se/
♡ aamelasmoa.blogg.se

fina bilder :D

Svar: taaaack! :'D
iidz.

2013-05-22 | 16:11:18 | Blog/URL: http://www.aamelasmoa.blogg.se
♡ Olivia

Riktigt fin blogg du har , snygga bilder oxå:)

Svar: tack så jättemycket! :'D
iidz.

2013-05-22 | 16:14:17 | Blog/URL: http://oliviapower.blogg.se
♡ Jennifer

Ååh vilka söta bilder du fått ihop med din häst! :)

Svar: tack så jättemycket!!! :'DDD
iidz.

2013-05-22 | 16:22:12 | Blog/URL: http://fotokatter.blogg.se
♡ Sara Johansson

jättefina bilder :)

2013-05-22 | 16:33:14 | Blog/URL: http://sarajosefin.blogg.se
♡ Jen & Johnny - en blogg om ett fullblod

Jättefina bilder Ni ser verkligen ut att trivas ihop! :)

2013-05-22 | 17:16:26 | Blog/URL: http://johnnyochjag.blogg.se
♡ Marlene

Härliga bilder!:)

2013-05-22 | 17:28:02 | Blog/URL: http://maarlenez.blogg.se
♡ Andrea

ÅÅÅHHH så fina bilder!!! <3

2013-05-22 | 17:32:48 | Blog/URL: http://sporthund.blogg.se/
♡ Amanda Ölund

Sjuukt söta! ♥

Svar: hihi, tack ♥
iidz.

2013-05-22 | 17:55:48 | Blog/URL: http://aolund.blogg.se/
♡ Nora

Neeeh, vad söta! ♥ Superfina bilder, verkligen! :)

2013-05-22 | 17:56:56 | Blog/URL: http://everydaynora.blogg.se
♡ Annika

Fina bilder :D

Svar: taaaack! :DD
iidz.

2013-05-22 | 18:34:41 | Blog/URL: http://blogofphoto.webblogg.se
♡ Elsa

Superfina bilder!
kram :)

Svar: tack så mycket! :]] kram! ♥
iidz.

2013-05-22 | 18:40:20 | Blog/URL: http://henrikssonelsa.blogg.se
♡ Ellinor

så fina bilder! Hästar sätter verkligen ljus i livet :'D

Svar: tack så jättemycket! :'D ja de gör de verkligen! :')
iidz.

2013-05-22 | 18:56:11 | Blog/URL: http://ellinorsollander.blogg.se/
♡ Alma

Åh så fina bilder! :)

Svar: tack så mycket! :'D
iidz.

2013-05-22 | 19:14:09 | Blog/URL: http://down.blogg.se
♡ EMILY ♥

aww, så himla fina bilder :D
kram<3

2013-05-22 | 19:27:22 | Blog/URL: http://emilylii.blogg.se
♡ Rebecca

Åh va fina bilder! Älskar din bakgrundsbild på bloggen, jättefint!

Svar: tack så jättemycket! :'D ja, älskar den oxå, tack!! c:
iidz.

2013-05-22 | 20:48:31 | Blog/URL: http://fettmedfoto.blogg.se
♡ Linnea

Vilka härliga bilder :D

2013-05-22 | 20:59:54 | Blog/URL: http://linnenea.blogg.se
♡ TOVA

så härliga bilder! :D

2013-05-22 | 21:03:01 | Blog/URL: http://tovabackman.blogg.se
♡ TOVA

så fina bilder! vill också ha körsbärsträd :(

2013-05-22 | 21:04:40 | Blog/URL: http://faabuleux.blogg.se
♡ amanda

såååå fina bilder! :)

2013-05-22 | 21:11:00 | Blog/URL: http://aepplepaj.blogg.se
♡ dressyrdrottningarna.blogg.se

Jättehärliga bilder som vanligt! :)) Sprang med Poppan i vattnet för nån vecka sen jag också, det är så härligt! Men smart som man är tog jag varken av mig skor eller strumpor före, dem skorna är nog inte helt torra än hehe... ;)

2013-05-22 | 21:51:40 | Blog/URL: http://dressyrdrottningarna.blogg.se/
♡ viktor

Kolla gärna in min träningsblogg!

2013-05-22 | 21:54:22 | Blog/URL: http://mxfitness.blogg.se/
♡ Nattiiz

Vilken fin blogg du har! :) Kram

Svar: tack så mycket! :*
iidz.

2013-05-22 | 21:58:13 | Blog/URL: http://browneyedbitch.blogg.se
♡ Emma

Åhh vilka underbara bilder! Hur redigerar du ljuset? :)

Svar: tack så jättemycket! :'D ja det är olika, men under min flik "för dig" så finns en photoshop kategori, kolla i den, där har jag skrivit lite! c:
iidz.

2013-05-22 | 22:02:55 | Blog/URL: http://emmayrttimaa.blogg.se/
♡ Sofie

så otroligt fina bilder!

Svar: tack så jättemycket!! :'D
iidz.

2013-05-22 | 22:11:58 | Blog/URL: http://www.highvoltage.blogg.se
♡ Emelie Karlsson, ung mamma.

Åååh vilka härliga bilder =) Förstår din lycka!

Svar: tack så jättemycket!! :'DD ja, han gör mig verkligen lyckligast på jorden!
iidz.

2013-05-22 | 22:58:21 | Blog/URL: http://emmiekarlsson.blogg.se
♡ H E D D A N N -

Gud så fina bilder!

2013-05-22 | 23:30:04 | Blog/URL: http://heddann.blogg.se
♡ classica.blogg.se

gillar färgerna i bilderna, är de någon filter du gör eller har i photoshop?

2013-05-23 | 00:58:12 | Blog/URL: http://classica.blogg.se/
♡ Larven

Underbara bilder, man får känslan lycklig häst och lycklig matte. Du borde göra tavlor av dom bilderna, så fina är dom.

Svar: åh tack så jättemycket!! :'D det värmer! :') ja, de måste jag göra hihi, tack för tipset! :}
iidz.

2013-05-23 | 01:53:00 | Blog/URL: http://www.larven.nu
♡ Elin

Åh vad fantastiskt fina ni är tillsammans!

2013-05-23 | 07:06:54 | Blog/URL: http://hopelessdreaming.blogg.se« name

« email {bara jag som ser}

« blog


         Follow on Bloglovin
                                              

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar Paul Wesley (he's the loml), apple, tv-serier, just dance & nutella. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!