blåbärsretro.

31 Januari, KL. 17:58
Kreativt 30 kommentarer
lite fint eller ja brusigt heheheh </3 men gillar retro starkt nu jaooo!
 
nu ska jag snart äta donken mat, ja sant faktiskt, på en torsdag, nej men ska ha en sallad (eller wrap men det är som sallad! säger vi) sen bär det av till ida för att kolla på det nya PLL!! har redan sätt det såklart hehehehhe, men vi träffas varje onsdag egentligen och kollar på det tsm, freak som vi är, men igår blev det lite förhinder så det blir idag istället! see ya later! ♥

min designutveckling.

30 Januari, KL. 20:01
What matters 29 kommentarer
ja, nu tänkte jag dela med mig av min utveckling, av designers, hahah de är så fula de första.. så ja heheh, tkr det är rätt så mycket skillnad hahah ;)
 
åhhhhh gud hahahahah, ja detta var då när jag började blogga, den 16 maj 2009, såååå fint, eller inte :'D
ahhhhhhhhhhhaahhahhahha, okej ja :') vad säger man, detta var i december 2009..
heheh, detta är i januari 2010..
detta är i februari 2010, typ bytte design hela tiden hahah. Det börjar ju se lite bättre här! dock är det i fel filformat haha.
detta är i april 2010, här är det i rätt filformat t.o.m! ;)
detta är i oktober 2010, haha, fin bild där på zaki och mig oxå, för det ser ju verkligen ut som att han vill att jag pussar honom (y)
detta var i december 2010..
detta var i januari 2011, fick min älskade åke, så kände att ny design behövdes direkt hehe.
i mars 2011..
i maj 2011..
och sen började jag med bildspel i juni 2011!
mitt andra bildspel i november 2011..
blev inte riktigt nöjd med den där uppe så fixade ett nytt bildspel, denhär, som jag blev jättenöjd med! dock så var det andra bilder och profilbild då hehe, uppdaterade det nu när jag började blogga igen, skapade den designen i december 2011 och uppdaterade den nu i januari 2013, hade låååång bloggpaus haha.
hade väldigt svårt att lämna den andra designen som jag hade, för visste inte riktigt vad jag kunde göra istället och bättre och hade inte så mycket inspiration.. men sen så fick jag en massa idéer så satte igång direkt och då blev detta resultatet! riktigt nöjd med denna designen! ljus och härligt, precis som jag vill ha det ;)
 
sådär ja! det var alla designer jag har haft under mina bloggår hehehe. lite skillnad är det väl sen första och andra, eller? ;) säg gärna vad ni tkr! ♥ även syns lite skillnad på mitt fotande oxå tkr jag hehe..

ännu en bildbomb..

29 Januari, KL. 22:26
Kalle. 16 kommentarer

från sommaren hehehe, gammalt och sånt, usch väst lix heheh, hatar väst :c förutom när man hoppar, eller jag har alltid det då, fast jag får dåligare sits eheheh ;) sen yolo man bara hahhahaa x)
 
ni får nöja er med ännu mer bilder på kalle och mig! haha, asså ska fota men har ju knappt tid till att göra ngt ::):)):))::):)))):):)): så jaaooo, typ livet kom imellan lix. och vädret, nej asså.
nej nu ska jag plugga lite mer matte! godnatt ♥
 
hatar nu även att bilderna är i 800px, har ju gjort inläggen större nu, så de är 900px, så det blir lite </3 för orkar inte redigera om oxå hehe

fina körsbärsblommor.

28 Januari, KL. 22:51
Blommor 31 kommentarer
lite fler bilder från i sommras! älskar körsbärsblommor, så otroligt fina! längtar tills det kommer nya detta året c:
om ni vill se de andra bilderna som jag har tagit på dem så hittar ni dem HÄR.
 
fullt upp verkligen, hur man ska hinna allt, bläää. Imon är de iaf skola, sen konfa, sen hem äta snabbt för att upp till stallet och gå ut med dub sen möte i stallet, sen komma hem plugga lite mer som jag aldrig gör sen duscha, sen sova! roligt värre, tisdagar är alltid jobbiga.
Nej nu ska jag gå och lägga mig! godnatt finaste ♥

NY DESIGN!

27 Januari, KL. 22:14
What matters 33 kommentarer
FÖRE. ↑                       EFTER. ja ni ser på bloggen ;)
 
HISS/DISS? c:
va ärliga nu! blir inte sur om ni tycker förra är snyggare elr ngt, skriv vad ni tkr!
 
är själv ganska nöjd faktiskt!
 
och btw, om bildspelet hackar, vänta tills sidan har laddat klart, lite segt är det hehehe, många bilder lix

"Hej! Allt bra idag? Kika gärna in på min blogg!"

26 Januari, KL. 12:07
tips 56 kommentarer
okejokejokej, nu tänkte jag ta upp det här med "Allt bra? Händer idag? m.m m.m"
som ni ser när ni kommentera har jag skrivit att jag Inte vill ha sådana kommertarer, med fetstil, men ändå, såklart får jag såna, varje gång blir jag såhär :DDDDDDDDDDDDD typ. i vilket fall som helst så ska jag berätta varför jag inte vill ha såna kommentarer och skriva vad jag tycker, ett åsiktsinlägg då.
 
För det första. Jag skrev alltid såna här kommentarer för typ 2 år sen, alltid. Men sen ändrade jag uppfattning med att läsa andras bloggar och förstod då vad egentligen det betydde typ.
Det betyder "Hej! Jag bryr mig inte om dig egentligen med jag vill ha fler kommentarer och besökare så kika in på min blogg!" Ungefär så ja. För egenltigen så bryr man sig inte ett piss (rent ut sagt haha) om vad hon/han gjorde igår eller idag? Hur hon/han mår? För jag menar imon kommer vi ju ha glömt bort den personen typ, vi skriver typ "Hej! Allt bra? - Jo då, det är toppen! själv? - Jo allt är bra här med!" end of the discussion, eller så kan den fortsätta "Vad har du hittat på idag då? - Inget särskilt, skola, själv? - Samma här!" Jag menar hur roligt kan det vara att få såna kommentarer?
Man kommer in på sin blogg och man har fått 46 nya kommentarer, Ja! tänker man då. Då går man in och kollar och det visar sig att 40 av dem är svar från "Hej! Allt bra?" eller nya "Hej! Allt bra?". Då blir man lite smått besviken.
Sen också om man har suttit och skrivit hela dagen i inlägget och man skriver att man kanske är lite trött nu och har ont i huvudet. Jo men då kommer det massa "Hej! Allt bra? Vad har du gjort idag?" och då blir man bara såhär o.OOOO, då märker man ju hur mycket den personen skiter i ens blogg och är bara ute efter kommentarer.
 
För det andra så är det så att man uppfattas mer positiv om man går runt och skriver något om inlägget, eller kanske något om bilderna, något om outfiten, eller om det kanske står något man tycker olikt om i inlägg, skapar en liten diskussion (men inte värsta, MEN SÅ TYCKER INTE JAG OCH MAN FÅR INTE TYCKA SÅ, utan man ska ju hålla det på en nivå och acceptera vad den andre tycker). Flera besöker faktiskt då. För jag trycker ju hellre på en blogg som har skrivit "fina bilder!" än någon som spammar "Hej! Allt bra idag?" på varenda blogg. Men man ska ju inte gå in och kommentera fina bilder eller dylikt om man inte tycker det, utan man ska tycka det man säger!
 
Och sen för det tredje, det med "Kika gärna in på min blogg eller Följ gärna mig på bloglovin!" Om någon har kommenterat min blogg så självklart går jag inte på bloggen och kollar, och svarar eller skriver något annat inne på bloggen. Så nej ni behöver inte skriva "Kika gärna in på min blogg" för jag kommer göra det, I promise. Och jag lägger till de jag vill följa på bloglovin (om de inte är bloglovin byte), så du behöver inte skriva så heller tack.
 
Sådär ja! Detta är ett STORT bloggtips, för man ska kommentera andras bloggar absolut! men lägg ner lite mer tid på det istället för att spamma runt, då kommer statistiken höjas!
 
Slår också vad om att jag kommer få "Hej! Allt bra?" eller dylikt i detta inlägget haha ;)
gammal bild like hell. Från nyårsafton 2011/2012.
 
tycker ni detta inlägget var bra? mer åsiktsinlägg? mer bloggtips? de ville att jag skulle skriva vad jag tyckte en del på önskeinlägg, så here you go!

b/w on my horse.

25 Januari, KL. 22:37
Kalle. 23 kommentarer
svartvitt på min älsk!
tog massa svartvita bilder vid den perioden, älskar såna inne från boxen och sånt hehhe.
 
idag har det inte hänt något speciellt. Eller jo, har ju ridit ut med damphästarna hahah, dubar var dem ♥
annars är det ju FREDAG yäää. chill dag i skolan och allt. och svävar på moln sen ridpasset igår på kalle, sån himla fin dub var han!! ♥ säkert bara för att det var var 9 månaders dag, han skulle fjärska lite, det funkade ;) red hela ridpasset utan stigbyglar, tränade mycket på sitsen och slappna av i knäna som jag kan ha problem med, även jobba mycket i galoppen, och flera ggr sänkte han sig riktigt fint! i skritten och traven går han jättefint, vi arbetar nu med galoppen c: även tränade jag på att han skulle komma fram i skritt, trav och galopp utan att använda skänklarna, bara rösten, mycket duktig har han faktiskt blivit nu! trodde inte han skulle reagera så mycket på rösten när jag började.. om han inte lyssnar på rösten pressar jag med benen, men inte hälarna c:
 
kollar just nu på fantastic four heheh roligt faktiskt, den är ju faktiskt bra!
godnatt säger jag! ♥

9 månader med världens bästa idag.

24 Januari, KL. 23:40
Kalle. 30 kommentarer
9 månader med dig idag Kalle. Du är mitt allt

Apelsinretro.

24 Januari, KL. 18:16
Kreativt 24 kommentarer
tog en apelsin sådär och la den på golvet.

önskeinlägg.

23 Januari, KL. 20:34
What matters 26 kommentarer
eftersom att alla kör på sånt här hahah, c:
vad vill ni att jag ska blogga om? SKRIV NU! vad som helst! :D
t.ex, 10 saker jag hatar, 10 saker som är typiskt mig m.m, inlägg om horsemanship (seven games m.m), inlägg om trickträning, mer bilder på kalle, hiss/diss, mode, dagens oufit, något speciellt jag ska fota? m.m.

mitt finaste liv ♥

22 Januari, KL. 19:13
Kalle. 37 kommentarer
det är olagligt så mycket jag älskar denna ponnyn, han är mitt allt

video på mig och kalle heheh.

21 Januari, KL. 23:11
Kalle. 14 kommentarer
HEHEH FINT ELR?
 
hahah, så fult så jag dör, nästan c: nej men stackars dub!
han hoppade jävla på sista sen hahah xD men ja som sagt beklagar ridningen och fattar inte att jag lägger upp den hahha.. läs mer i beskrivningen på klippet om ni vill veta något, hehe.
 
ska nu gå och lägga mig! godnatt! ♥

före och efter.

20 Januari, KL. 22:27
Photoshop 31 kommentarer
 
sådär! nu har jag gjort lite före/efter, samt skrivit vad jag har använt för vertyg c: hoppas ni gillar det!
om det är något ni inte förstår så bara skriv så försöker jag svara! btw, selective color visste inte jag vad det hette på svenska heheh.
älskar att redigera som ni kanske vet hehe.
 
för er som ville veta så slog jag tyvärr inte höjdrekordet idag med Kalle, han var såhäääääääääär jädra speedad asså hahah, väldigt glad att få hoppa typ? ;) så han typ bara sodgfldsfdf, nej men han var duktig sen! får kanske rita banan eller något. Men jag kom på 1m och då sprang han åt sidan (my bad, jag bara heheh, jag kmr dö hahah, min osäkerhet) sen nästa gång hoppade man men rev, sänkte då till 95 och då rev han oxå sen sänkte vi till 80 och då hoppade han fan hheheh c; har film kanske lägger upp, den är för ful för den hahah. Men ni måste nog se han dampryck efter när han river x'D han blir sååååå arg. Men tror han inte orkade slå rekordet sen i slutet för banan var väldigt krävande och han var sååå pigg så han använde all sin energi direkt haha, så kände att han var lite slö i benen, när vi skulle gå ut typ så släpade han benen efter sig, åh min lille dub, ♥ svettig var han oxå. Men vi stannar på 90cm nu för stunden så kör vi där och tränar upp musklerna där, sen när han verkligen är i topptrim ger vi oss på 1m igen! (för han har ju fortfarande mage att träna väck, oja) men är sjukt stolt över min älsk idag ändå, för han blev verkligen glad för han fick hoppa hihihiih

banansmoothie.

20 Januari, KL. 12:18
Mat 26 kommentarer
banansmoothie idag, gott!
 
snart, eller ja om några timmar så är det hoppträning! Nina vill ju som sagt att vi ska slå vårt rekord, 90 cm, så satsar på 1m idag ;) Vi får se hur det går hehe. Senare idag ska jag till mormor och morfar, äta rotmos yäää, typ godast i världen ;3
Var också på fest igår hos bror villish ju, typ bäst som vanligt! mkt damp hahah.
 
Nu ska jag svara på lite kommentarer och sånt, hoppas ni får en bra söndag! ♥
juste ja, har ju glömt och berätta men fick nivå 8 på beep-testet! väldigt nöjd faktiskt, fick nivå 6-6 förra gången, så väldigt mycket förbättring haha, har ju hänt mycket, skaffat ponny t.ex ;) Nästa gång satsar jag på nivå 9! c: tredje bästa tjejen i min klass oxå haha king typ inte
 
 

tattoos self-portrait.

19 Januari, KL. 13:57
designtips 44 kommentarer
någon favorit? 1, 2, 3 eller 4? c:
 
har precis tagit dessa bilder! eller ja för en halvtimme sen typ. Blev faktiskt riktigt nöjd! Fast mitt hår är lite ajsdkaasfhj så fick platta det i mitten av fotograferingen. Älskade mitt rum vid detta tillfället (bor i källaren, kallt och skönt ♥) för hade två små smala fönster ovanför mig, därav ljuset, love it! ♥ Också så skaffade jag några tatueringar, lite olika sådär ;)
 
Iaf så tänkte jag höra med er också, ni har kommenterat att ni vill ha foto/redigering/design tips, vilka tips vill ni ha? T.ex foto, självporträtt-tips, motljus tips m.m? Redigering, vilken slags redigering? Någon speciell redigering eller ska jag gå igenom någon cool effekt i photoshop eller förklara hur något fungerar? Och design, vill ni veta något speciellt? Hur man gör si och så? :)
KOMMENTERA! så fixar jag det, jag lovar! c:

hos ida.

18 Januari, KL. 21:36
mina videos 20 kommentarer
just nu är jag hos ida, c: vi har typ damp och kollar på gamla bilder och videos hahaha ;)
jag har ju inte varit så aktiv här, eller ja, ni fattar ^^ så har ju inte lagt in de videoklippen som jag har gjort under tiden som jag inte har bloggat, så nu kommer några! kollar jääääääääättegäna ♥
första med bästa haleb och andra med mitt allt, hahah så längde sen det med kalle, jag ser ut som en ahfasdfakf för hade väst hahah och kalle var såååå tjock fintfint. men ja, kolla nu!!! c: I HD TACK!!

min ponny, mitt liv.

17 Januari, KL. 21:19
Kalle. 46 kommentarer
från höstas! kmr väldigt mkt bilder på dub men har ju så mkt att uppdatera om honom heheh.
 
kom hem från stallet för en timme sen, red dub och sånt. Imon är det beep-test, ajsdfkdfksagl hatar't. kommer typ till nivå 1 hahah, typ ;) men det är iaf fredag imon, skönt!
I helgen så är det fest hos villish, roligt!! kmr äga haha. På fredag ska jag oxå sova hos Ida I think, sen på söndag så är det hoppträning för nina! hon vill att jag ska slå mitt rekord med kalle, det är 90cm, så får väl se om jag hoppar 1m med honom ;)
har ni några planer i helgen? c:

rimfrost.

16 Januari, KL. 20:07
Natur 31 kommentarer
från idag. riktigt fint väder ute!
 
idag har det varit strålande solsken ute! men typ mellan -10 och -15 grader hahah, svinkallt!
först var det skola, de två sista lektionerna vill jag inte ens prata om haha, vi spårade ut totalt omg. Sen stack Ida och jag hem till mig och kollade på PLL, yäää king. Åt även nudlar, vår drog ;) Varje onsdag så är Ida och jag för att kolla på PLL som släpps kl två på natten till onsdag. Var även uppe och kollade på den inatt, haha king ;) och såklart var det B Ä S T ♥ Nästa vecka ska nog vi sova över från tis-ons, det kommer bli ännu kingiare ;)
 
Åkte sen upp till stallet för att rida dub och kolla på när kamelen skulle hoppa HEHEH, okej zaki då, (han hoppar typ aldrig, för mamma är jätte hopprädd, hon hoppar typ sockerbitar waaahooo)hanna (<-- besök hennes blogg!!!) red honom! (hanna rider honom nu en gång i veckan för hon ska rida honom när vi ska iväg till österrike c:) tkr det såg jättebra, för han har ju typ inte hoppat riktigt lektion på 1½ år ;) de var jätteduktiga! Kalle var oxå en dub, jag hopptränade inte för ska göra det på söndag för bästa nina! Raceade bara runt i ridhuset idag för han vilade igår, så han verkligen fick sträcka ut sina muskler och sånt, och jävlar vad han racear! haha min dub :') jobbade sen även lite i skritt och trav, imon blir det mer jobb!
 
ska nu kolla på allt jag har missat på nätet hehe, hejsvejs! c:

summer come back.

15 Januari, KL. 19:07
Kalle. 47 kommentarer
hahahah, mina miner på en del man bara, oooooookej. men iaf, från sommras.
 
och ja vet kalle var såhääääär tjock stackarn hehe (han var väldigt tjock när vi fick hem honom så ja..) sen hade han typ ingen man nästan och nt pannlugg heller haha, han kliar lix av, han är en typ av exemhäst, lindrig exem har han, men vi visste nt det, för ägaren hade inte sagt ngt elr hade nt haft problem med det så vi fick testa miljoner olika saker men inget funkade typ, sen hittade vi ngt i slutet av sommaren som typ verkar fungera, så hoppas detta denna sommaren! för nu har han fått tbx man och pannlugg haha.
 
idag har jag varit i skolan, oh no shit sherlock typ, den sög väl, lång dag. Sen konfa direkt efter man bara böööööhhh, så Kalle har fått vila idag dub.
MEN VET NT, PLL IKVÄLL (ELR INATT FÖR OSS, KL 02.00!!) KOMMER INTE KUNNA SOVA SOM VANLIGT!!! FÖRRA VECKAN LÅG JAG TYP VAKEN I 2 H OCH TYP KALLSVETTADES FÖR JAG VAR SÅ NERVÖS HAHAH DAMP. asså kmr dööööö, tänkte att jag skulle ställa kl på kvart i två, så yääää, gjorde det förra veckan man kl acmed ringde nt?! D: så fick kolla på det innan skolan på morgonen hehe c:

Monday - todays look.

14 Januari, KL. 23:02
outfits 33 kommentarer
jag beklagar för såhääääääär dåliga bilder, elr tråkiga, asså vädret kan gå någonstans nu (n) iaf dagens outfit!
Skjorta - Bikbok. Jeans - Karl-Oskar och Kristina (VILA). Skor - Walk On (tyvärr nt äkta haha, nästa blir det ♥) Halsband - Från ida ♥
 
asså jag säger bara en sak, afjksdbfskagdfklg att Sara inte vann, ASSÅ GUD, säkert satt det några töntar där hemma och bara "Ja men nu måste vi rösta på Lisa för ridsporten får inte vinna!" BARA FÖR ATT DE ÄR AVUNDSJUKA OCH KAN INGET, blir arg asså.
nej ska gå och lägga mig nu, godnatt! ♥

gissa vad..

14 Januari, KL. 16:18
Kalle. 16 kommentarer
.. nu bär det upp till min dub! ut på promenad står på schemat hehehe.

lite gamla bilder från höstlovet när jag och kalle hade lite damp i ridhuset med linnea och hugo. detta var när linnea och jag sov över i stugan i 4 nätter tror jag det var, kingaaaaaaaaaaaaaaar. och ja, kalle älskar rosa, kalle ser jätterolig ut för han har kjol och ja, kalle älskar sin presenning, ni ser han står och dansar på den ♥

en själ jag verkligen älskar.

13 Januari, KL. 23:13
13 kommentarer

+ miljoner bilder jag har på henne ♥
 
denna hunden betyder sjukt mycket, hon har verkligen lärt mig såååå mycket! eftersom min pappa är allergisk på djur så har vi varken katt eller hund (men vi har två hästar woopwoop haha) och jag vill verkligen ha båda två, för älskar djur över allt annat ♥ men i stallet så har hon som äger stallet (även en inackoderad) hund, och Millan som hon då heter här uppe är en av mina bästa vänner, sjukt hur mycket jag älskar henne. Hon är i stallet typ nästan hela tiden, och när jag kommer och jag ser henne där så skriker jag "Millan!" och då kommer hon i racer fart, åh lilltjejen ♥ Och när jag är där, så följer hon mig vart jag än går haha. Har även lärt henne typ allt hon kan, sitt, ligg, vacker tass, snurra runt, hoppa (elr ja det kunde hon väl, hon kallas loppan haha), stanna (kunde det oxå, men har förbättrat), komma, sök, hoppa hinder (bättre teknik typ hehhe) och håller på att lära henne gå på bakbenen och dansa mellan mina ben, hon kan även om jag sitter ner på marken och tar upp ena benet så hoppar hon över det sen tar jag ner det lite och då kryper hon under det ;)
hon är en hund på miljonen och vill aldrig lämna henne!

2013.

13 Januari, KL. 14:19
Kreativt 27 kommentarer
go with the flow lix.. rätt så många som gör såna här nu, så tänkte att jag med gör det! elr skulle typ egentligen göra det för en vecka sen, men hittade ingen stor och fin burk hehe.
men iaf så går det ut på att man ska skriva små lappar under året om något bra händer och sen i slutet av året, eller ja, på nyårsafton öppnar man den och får en rejäl positiv boost! också så får man veta alla sina minnen på nytt, jag skriver oxå datum nere i hörnet väldigt smått, om jag vill veta när det var, c:
så detta blir mitt projekt 2013, har ni något projekt? c:
 
bilderna blev typ en aning brusiga. och typ lite gråa i hörnen, haha men ja, när man inte har naturligt ljus (det är ju inte så mkt ljus och sol här hahah..) så får man försöka ändå! ;)

white rose.

12 Januari, KL. 21:00
Blommor 39 kommentarer
- från sommras.
 
[försöker variera inläggen lite, så det inte bara blir bilder på kalle heheh, men jag har inte så mycket mer bilder än på kalle, för när jag inte bloggade så tog jag bara kort på kalle, tog typ inte kort på något annat, så har inte så mycket mer bilder än på kalle haha, men ska försöka ta nya bilder kanske imon, vädret suger verkligen hårt så ja, för detta är ju en fotoblogg, inte bara en hästblogg! ;) men hoppas ni förstår och inte tycker det är tråkigt hehe.]

för-stor-överläpps-hästen aka Kalle.

12 Januari, KL. 13:33
Kalle. 30 kommentarer
okej, heheh, min ponny kalle har då en för stor överläpp hahah, okej nej men det har han nt, asså den är stor och han använder den aaaaaalltid, t.ex när jag ropar på honom i hagen och då kommer han och ibland har jag godis, och då sträcker jag fram handen och då kommer hans gigantiska överläpp fram och typ sörplar upp godisbiten HAHAH, jag får seriöst damp på det varje gång, får nog filma det heheheh. iaf har är lite bilder, så ni förstår vad jag menar.. också så har han väldigt lätt för att le (flema) och när vi gör puss så kommer läppen fram, eftersom han älskar att använda sin överläpp ^^
 
osvosvosv, bara för dessa lite mer fula (HEHHHE nej dub) bilderna så måste jag lägga upp en där han faktiskt är söt c:
 
åh min älskling ♥

"hur redigerar du dina bilder?"

11 Januari, KL. 21:08
Photoshop 43 kommentarer


tänkte ta upp denna frågan nu, "hur redigerar du dina bilder?" eftersom det är så många som undrar så tänkte jag göra ett litet inlägg med tips c: eller det jag använder mig av och sånt ;)

jag älskar pastell färger (rosa mest som ni kanske vet heheh) och ljusa färger, så vill alltid ha en rosa/orange/varm/ljus känsla i mina bilder. jag redigerar alltid mina bilder olikt men sparar oftast mina redigeringar som PSD så jag kan öppna de och använde de igen. jag redigerar i photoshop, om ni inte ha det så rekommenderar jag gimp som är gratis :)

använder alltid curves, soild color, gradient map [rosa-vit], sharpen, photo filter [för en varm känsla] m.m. också levels, Hue/Saturation, m.m. Ibland också selective color, om jag vill framhäva kanske den rosa färgen i blommorna mer.
använder också ibland actions som ni kan hitta på deviantart, sök på actions eller pink/light actions. sök också på google på olika actions. hämtar också inspiration och sånt från actions. ni kan söka allt på google typ warm/pink/light editing så finns det jättemycket! det finns jättemånga andra bloggar som jag alltid hittar inspiration på, ex thingsyouremember.blogg.se :3
 
vill ni veta något annat? skriv isf kommentar så kanske jag kan svara på frågan! eller om ni vill veta hur redigeringen till någon bilden är så kanske jag kan fixa ett videoinlägg snart.. c:

hoppträning idag.

10 Januari, KL. 22:19
Kalle. 21 kommentarer
idag har det ju varit hoppträning. tyckte faktiskt det gick acmedbra för att vi var så många i ridhuset! vi var 4 med på träningen idag, sen var det 2 andra som red vanligt, och ridhuset är typ lite mindre än 20x40, + hinder och bommar hhaha, sååå ja ;) men det gick faktiskt bra! trodde kalle skulle bara OMG vad många hästar jag vet nt vad jag ska göra! haha, men nej, han vägrade två ggr på ett kryss som var typ 40 cm när vi hoppade fram? vet inte varför hahah dog lite konstig polle jag har, men sen hoppade vi oxer på 75-80 cm tror jag? men vårt rekord är 90cm hehe, ska slå det sen med nina, kingit c:
 
skolan var okej idag, hände inget särskilt, lång dag idag med kul verkligen. nu ska jag svara på lite kommentarer sen sova om jag kan haha, har nt vänt på dygnet än haha, elr jag är lix nt trött förrän vid 3 inatt sen haha ;)
 
lite bilder från vinterfotografering! när det fanns snö..

när kalle och jag badade.

10 Januari, KL. 15:26
Kalle. 24 kommentarer
från när jag och kalle badade i sommras!! denna sommaren så ska det bli riktigt fina bilder när vi badar! c: vi ska verkligen plaska runt hahah, för har ju grymma planer med mina homies ;)

"She's better now" och dub.

09 Januari, KL. 21:10
Kalle. 27 kommentarer
ja idag så äntligen började PLL!!! elr ja inatt, elr igår för USA då heeheheh, var så himla taggad så jag inte kunde sova hahah!! typ kallsvettades, minus med att vara så kär i en serie så man knappt kan andas hahah ;) satte hörbät (iphonen..) på 01.45 men vet ni?! han ringde nt!!! han tyckte väl att jag skulle sova elr ngt, blev såååå arg :oo men ja, kollade på det innan skolan, hahah fixade mig i racerfart haha c:
 
första skoldagen idag oxå ju, helt okej, rätt så lugn. men bläää skola usch. cyklade sen hem och sen upp till min dub, red litet pass i paddocken barbacka, red nog bara i en halvtimme elr ngt, för det är tyngre ute i paddocken för vi har fått nytt underlag där, ställde igenom honom, jättefin var han! brist på min balans lite i galoppen bara hahah, han är världens skönaste att sitta på! men min balans ibland när han blir lite vingligt haha ;) åkte sedan hem sen upp till ida för att kolla på PLL igen!! yäää king, vi ska nog göra det varje ons och kanske med t.o.m sova över från tis-ons, det kmr bli sååå nice!
men pll var såååååååååååå bra! c: dog typ ;)
 
men vilken är er favorit i PLL? säg en av killarna och en av tjejerna! Mina är Hanna och Caleb mest tror jag.. jag är ju själv hanna, (eftersom vi är så jävla galna i pll så är vi varsen av dem hahah, jag är hanna, henne är jag mest lik oxå c;) sen caleb är ju sååå snygg men älskar oxå spencer och toby ♥ team haleb och team spoby forever ♥
 
blev mycket text nu så slänger in bild på duben från fredags och två från löshoppningen sååå söt ♥
 
så fula bilder (nt dub då förstås) de två sista, typ mörka och brusiga och sånt men ridhus is not in my heart </33333 men man kan nt va sötare ♥

årsresume 2012.

08 Januari, KL. 22:52
livet i bilder 15 kommentarer
nu kommer det en årsresume för 2012! enjoy! obs! väldigt många bilder på typ kalle heheh, och på typ inget annat kreativt för har ju nt bloggat så har bara tagit på kalle typ haha c:

I Januari bloggade jag fortfarande, tog bilder på lite allt möjligt och var desperat behov av en ponny haha.

I Februari gjorde jag inte heller något särskilt, eller jo, åkte till Österrike, mitt tredje hem ♥ Sen tog jag självpoträtt i snön, slutade även blogga.

I Mars använde jag bara Åke (kameran) en gång, när jag skulle gå ut och ta foto på dessa blommorna.

April blir årets månad, guess why?! ja, jag fick Kalle hahah ;) Malou tog massa ego-pics i min spegel med Åke och vi hittade världens äckligaste myrstack uppe hos mormor ;3 även tog jag kort på lite blommor och Åke började användas mer!

I Mars hopptränade jag Kalle för första gången, det gick bra och jag var sååååå glad, men kolla vad fula vi var x') Längre ner här ser ni skillnaden ;)

I Juni köpte ja de snygga schabraket haha, släppte Zaki och Kalle på sommarbetet, även fotade jag maskeradhoppningen på Janneberg och vi tog lite sommarpoträtt på Kalle. Fotade oxå på lektionerna och på min älskade Jack, min favorit när jag gick på ridskolan, han som lärde mig allt ♥ som nu nt finns längre.. ♥

I Juli fyllde jag år och levde livet med Kalle, var och badade och raceade på ängarna och han lärde sig puss (blöt puss hahah) och hov ännu bättre. Tog även lite egopics för att vara lite cool ;)

I Augusti tog Ida kort på Kalle och mig, sommarfotografering. Vi tog oxå kort på kossorna uppe hos mormor hehe.

I September red jag Kalle löst för första gången ♥ Även tog Lisa de fina sensommar bilderna på oss. Tog massa svartvita bilder på Kalle i boxen osv. Tränade mer på trixen. Tog med kameran till skolan för att vi hade ett projekt där att man skulle baka, ta kort och blogga, även tog jag finfina bilder på mina classmates ;)

I Oktober hände det massor. Tog kort på Kalle i hagen. Pappa och jag var inne i stan och köpte maaaassor av kläder hihi. Tog de sista bilderna på min älskade Jack innan han skulle avlivas.. Var i skolan och fotade när vi bakade. Linnea var lite sexig oxå när vi sovde över i stugan jämte stallet i 3-4 nätter ;* Var på Ullared med bästa Ida och shoppade massor. Malou klippte Kalle och Zaki. Var ute på höstfotografering. Fixade Kalles boxdörr m.m. Hoppade med min älskade millis ♥ Körde med presenningen inne i ridhuset och red i paddocken osvosv..

I November var vi och hoppade vid JSB, han hoppade som fan där, den ponnyn! Fotade lite i ridhuset. Hanna kom till stallet med Selma :3 Philip kom oxå då (hunden) fotade honom och fick en ny kompis ;) Fotade oxå Hanna och Selma och fotade tävlingarna i Olofström. Fick VS av pappa ♥ och som vanligt var Linnea sexig framför kameran ;*
dI December tog jag massa vinterfoton på Kalle och Linnea tog på oss. Hoppade även 90cm med Kalle ♥ Dat teknik, skillnad sen bilden i April eller hur? ;)
 
nej nu måste jag lägga mig!! Ska upp om 3h för att kolla på PLL hahah, gud kmr dö imon när skolan börjar, hehe ja, godnatt sötnosar! ♥

vilka längtar inte efter sommaren?

08 Januari, KL. 14:45
Blommor 27 kommentarer
åååååhhh, sommar ♥
 
sitter just nu och fixar årsresumen som kommer upp på bloggen snart! ska nu äta lite nudlar sen upp till stallet för att rida ut med linnea, det blir raceing på berg-o-dalbanan! :3

"The sun is brighter where you are."

07 Januari, KL. 22:52
Kalle. 26 kommentarer

mitt allt ♥

right now;

07 Januari, KL. 15:06
Tv-serier 10 kommentarer
guess what? ;) kollar om på hela säsong 1 nu, imon börjar det äntligen igen!! redigering by me.
världens bästa är de ♥ vilken är er favoritserie? :3

Min ponny, Virdarnas Kalops.

06 Januari, KL. 21:39
Kalle. 39 kommentarer
Virdarnas Kalops "Kalle"
F. 2000 - New Forest - E. Rolökke Swallow RNF 110 - U. Värends Kaprifol RNF 1932
Denna ponnyn är mitt allt, allt jag lever för. Jag älskar honom så det gör ont.
 
Hur är då Kalle?
Han är världens snällaste ponny och skulle aldrig få för sig att göra något dumt mot någon (förutom mig bc he knows me haha <3) Han slänger med sitt huvud och ser ut som ett sto när vi galopperar runt, det är Kalle.
Denna ponnyn jag har nu är en helt annan ponny i jämfört med den jag köpte, nu är han såå mycket gladare och mycket mer framåt och nyfiken, han är intresserad av saker och ting och han har fått en personlighet. I början var de typ förlåt för att jag finns, ingen hade ridit eller brytt sig om honom riktigt på mer än ett år och han var vilsen, han visste inte riktigt vad han gjorde i denna värld.
 
Vår inriktning är att ha kul, göra det vi gillar och vill göra. Får väl då kalla mig själv NH-hippe och tänker enligt det. Vi håller på med trickträning och han kan massa olika tricks. Rider barbacka 95% av ggr, helt enkelt för att han inte gillar sadel så mycket och för att vi tycker det är roligare barbacka, och såklart, för att vi kan.
Han har inte haft ett bett i munnen sen 8:e november 2013, och vi klarar oss alldeles utmärkt. Vi är ute i skogen och galopperar i halsring, världens bästa känsla hands down och bara massa fun stuff.
 
Min dröm sen långt tillbaka har varit att kunna släppa min ponny/häst på en äng, barbacka med repgrimma och slänga upp händerna i luften och känna frihet och vet ni? Det kan jag nu göra. Och jag kan inte bara göra det med repgrimma, utan också i halsring. Det hade jag aldrig kunnat drömma om och nu är det vår vardag. Jag rider ut i halsring precis som att det är busenkelt och som att vi har gjort det i hela våra liv. Kalle gjorde denna dröm sann och det är jag så otroligt tacksam för.
 
Denna ponnyn förändrade mitt liv, och förändrar fortfarande. Jag kommer aldrig sälja honom, jag kommer ha kvar honom tills han somnar hos mig.
 

öppnar portarna igen!

06 Januari, KL. 01:12
vardag 3 kommentarer
hej igen mina sötnosar! (de som fortfarande är kvar hahahaahaha..)
jo nu är det såhär, att jag tänkte börja blogga igen c: ohja, nu tänker ni säkert, ja men hon kmr ändå sluta sen igen, hehehe, ja det kmr jag kanske haha, men så länge jag känner för att blogga så gör jag det, men ska verkligen (VERKLIGEN) försöka att hålla uppe ett tag nu, och isf nt ha paus på typ tjugo år, utan isf någon månad elr ngt.
som ni kanske ser så har jag ändrat designen lite, bara bilderna i headern, profilbilden, texterna, kategorierna och sen kmr jag lägga till en footer längst nere på bloggen när jag är klar med den :)
det har hänt väldigt mycket sen sista jag bloggade på allvar, så tänkte ta upp det och göra ett 2012 inlägg, så ni vet vad som har hänt ;)
jag har ju blivit med ponny, så ska skriva ett inlägg om honom, för ni vet nt så mkt om honom :3 han heter iaf Virdarnas Kalops (ja sant) om ni googlar får ni se miljoner bilder hahah, men kmr lägga upp de här sen.
 
ska fixa vidare lite nu och sen lägga mig, så säger godnatt ♥
 
och här får ni en finfin bild på oss! ansträngt leende hahah dör lite faktiskt

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar Paul Wesley (he's the loml), apple, tv-serier, just dance & nutella. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!