have some fun with me!

22 Mars, KL. 18:53
Övrigt 33 kommentarer

ngt äpple sådär..

ooor boring, har inget och göraaaaaaaaaaa :( men idag har jag spelat sims, dunkat hög musik och gjort klart ngn sak till skolan, imon har man studiedag, GÖTT! :D
och jag vet lite random att jag bara gör ett inlägg sådär, men det får ni leva med haha ;) fotar typ inget nu förtiden, Åke bara ligger där nere, han gick i dvala sen när vintern sööööööööög, men nu kmr ju spring feelings så då ÄNTLIGEN kan han vakna så jag kan ta fina kort c: kanske ut imon om jag hinner, och om det är fint väder, :) har btw carpan denna helg, det är en häst haha ;) sen för att gå till det tråkiga så har jag varit dödssjuk har haft typ 41 graders feber och det började i fredags när jag kom hem från skolan att jag var så trött och sliten så jag doooooog, sen blev jag jävla förkyld och fick feber och hade det till måndag, sen vilade jag tisdag oxå sen var det skola i två dagar ^^ men typ var halvdöd då haha, (n)
har sätt att statistiken fortfarande är uppe, och att det då är några som fortfarande besöker min blogg fast jag nt är aktiv elr svarar på kommentarer haha, tacksåjättemkt! ♥

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: idanilssonphoto@hotmail.com

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!