I won't give up ♥

19 Augusti, KL. 13:50
vardag 13 kommentarer
hej alla fina! ♥
vet inte riktigt var jag ska börja haha, men nej jag kommer tyvärr inte börja blogga igen, har varken tid, inspiration eller ork till att göra det.. :(
men tänkte iaf dela med mig med en video jag har gjort! eller jag har gjort flera så lägger upp alla ;) om ni vill följa mig får ni gärna börja följa mig på Instagram - kallekalops eller youtube - L0V3kalle, eller varför inte facebook som jag typ nästan aldrig är inne på haha c: där heter jag Iidazaki Jjackson!
på min youtube kanal så lägger jag upp egna videos jag har gjort i Sony Vegas, oftast på Kalle och mig, men ska börja kanske att göra lite andra random hästfilmer och kanske från tv serier, who knows? ;)
så gilla/kommentera eller prenumerera gärna på min youtube kanal! det betyder guld! ♥ på min gamla kanal Loovemichaeljackson har jag ju mina redigeringar, så där kan ni med kika in, men L0V3kalle är min aktuella ^^
shit vad jag snackar! som vanligt haha, men kika gärna på de här videorna nu! puss ♥
 

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: idanilssonphoto@hotmail.com

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!