rubrik = nt kul..

05 September, KL. 22:26
102 kommentarer

fyra typ random bilder.

nu måste jag gå och lägga mig och träna på tyskan -.-' och typ ngt annat..
har ridit idag, hade filippa, gick jättebra! hon är lite speciell, hon var innan travare men nu rider vi henne, så hennes galopp är rätt så markbunden pga travare, men hon är jätterolig att rida iaf!
godnatt säger jag till er ♥

/ i i d z.

har nt tid att blogga, typ nästan ;oo

04 September, KL. 19:28
55 kommentarer
jo, asså har typ skola och läxor, spelar sims3, [haha, jättenödvändigt (y)] och är i stallet varje dag. det tar massa plats jue (; sen behöver jag tips,
VAD VILL NI SE I BLOGGEN?
kommentera! annars vet jag jue nt vad jag ska blogga om! :o
här bjuder jag på några "finfina" bilder på mig och zaki, igga mig :D

hahahahah, andra bilden, "shiiiiit vad glor du på!?"

/ i i d z.

typ orkar nt blogga just nu :D:D:D:D:D

02 September, KL. 20:03
Övrigt 56 kommentarer
asså vet ni?! jag vann två tävlingar igår! på två olika bloggar, den här söta tjejens blogg och den här söta tjejens blogg, sjukt glad! jag vann ett gorilla stativ och seriefotoram på en blogg och ansiktskrämer på den andra bloggen :DD
nu är jag inne på facebook, hah, konstigt, om ni vill lägga till mig lägg till mig HÄR! roligt om ni gör det iaf! ^^
bjuder på några favoritbilder just nu, MÅSTE UT OCH FOTA! men vill ha lite ny årstid nu! så löven ändrar färg och faller! det är så fint.blev några stycken, hehe, (; men kmr iaf svara på kommentarer seeeen! orkar nt nu (a) ska kolla matchen juee!

/ i i d z. ♥

lite gamla bilder!

01 September, KL. 21:24
Blommor 49 kommentarer

lite såna gamlafula bilder, så ja, tycks? haha xD

idag har jag varit med Malou, skitkul! :D vi har varit hos henne, hon red baggan och så red jag flingan, det gick jättebra, förutom att västen åkte upp hela tiden, för hade nt min egna väst och sånt med mig för skulle egentligen nt rida (; red henne för första gången idag då, vi hoppade och red och busade i hagen haha ;D vi hoppade bara 50-60cm typ, för att det var första gången som sakt (; iaf ska snart duscha, är vääldigt smutsig, busade lixom på studsmattan sen efter xD och sen! jag vann hos denna söta tjejens blogg, två saker från coolstuff.com! jätteroligt! andra gången jag vinner typ några saker via bloggar elr ngt! askul! ^^ sen så är jag förkyld nu :( usch!

/ i i d z.

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: idanilssonphoto@hotmail.com

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!